Denksport Varia.jpg

Denksport Varia

Een heerlijke puzzel op zijn tijd doet wonderen. En wanneer je op zoek bent naar veel variatie, is het een aanrader om voor de Denksport Varia te kiezen. Een abonnement op dit puzzelboek zorgt ervoor dat je nooit verlegen zit om een puzzel en dat je altijd de nieuwste editie van het puzzelboek op de mat krijgt. Hier vind je alle Varia puzzelboeken van Denksport: kies jouw favoriet en bepaal zelf de looptijd van het abonnement. Ontdek hier alle Denksport Varia puzzels!

Bekijk prijzen
Denksport Varia.jpg

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
5 nummers

€ 21,85

 (Eenmalig)
Stop automatisch Bestel nu met 5% Korting

€ 21,85

(Eenmalig)
13 nummers
Beste Aanbieding

€ 51,50

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Abonnement loopt tot wederopzegging Bestel nu met 10% Korting

€ 51,50

(Eenmalig)

Wat voor puzzel is de Denksport Varia?

De Denksport Varia is een puzzelboek die bestaat uit verschillende soorten puzzels. Dit betekent dat je de keuze hebt uit diverse puzzels.

  • Woordzoeker: De klassieke puzzel waarbij je woorden moet wegstrepen voor het ontdekken van de oplossing
  • Kruiswoordpuzzel: De populaire puzzel waarbij je zoekt naar een willekeurige omschrijving waar je het antwoord van weet.
    Dit woord vul je op de juiste plek in en zo schijf je het hele diagram vol.
  • Zweedse puzzel: Variant op de kruiswoordpuzzel; hierbij staan de omschrijvingen van de woorden die je moet invullen in het schema zelf.
  • Filippine: Een puzzel waarbij je woorden invult aan de hand van gegeven omschrijvingen
  • Cijfercode: Een puzzel waarbij je moet ontdekken welk cijfer aan welke letter gekoppeld is om zo een ingevulde kruiswoordpuzzel te krijgen.
  • Sudoku: Populaire cijferpuzzel waarbij de cijfers 1 tot en met 9 ingevuld moeten worden in iedere rij, kolom en blok.
    Er zitten daarnaast ook nog andere puzzels in, waaronder doorlopers, blokpuzzels en variaties van de kruiswoordpuzzel en filippine.

De voordelen van een Varia puzzelboek

Het grote voordeel van een Denksport Varia puzzel is dat er altijd wel een puzzel is die jij leuk vindt om te maken. Of je nu zin hebt in een woordzoeker of als je juist wat meer uitdaging zoekt in de puzzel, je vindt het in een Varia Woordzoeker. Een ander voordeel is dat je ook gemakkelijk even kunt afwisselen. Wanneer je een wat lastigere puzzel hebt gemaakt, kun je daarna even een wat makkelijkere puzzel voltooien. Weet je niet goed welke puzzel je het leukst vindt? Varia puzzelboeken bieden de veelzijdigheid die je als puzzelaar zoekt. Je kunt altijd het niveau kiezen dat bij jou past. Voor beginnende puzzelaars zijn er makkelijke Denksport Varia puzzelboeken waarbij je allerlei puzzels kunt maken op een beginnersniveau. Ben je al wat meer ervaren in het maken van verschillende puzzels? Dan kun je ook een puzzelboek aanschaffen met puzzels in een hoger niveau.

Altijd puzzels maken? Kies voor een abonnement

Het is altijd prettig om een Denksport Varia puzzelboek in huis te hebben: je kunt op ieder moment een puzzel maken. Wanneer je even wat ontspanning nodig hebt is het heel makkelijk om je puzzelboek erbij te pakken. Kies voor een abonnement op een Varia puzzelboek van Denksport. Je krijgt iedere nieuwe editie als eerste op de mat en je hebt altijd nieuwe puzzels waar je uit kunt kiezen. Hier sluit je eenvoudig en snel een abonnement af: je bepaalt zelf de looptijd van het abonnement. Ontdek hier jouw mogelijkheden met puzzelboeken!