Tina abonnement (1).jpg

Tina Abonnement

Tina is het leukste meidenblad voor jonge meiden en tieners. Spannende verhalen en leuke strips. Interviews met jouw favoriete bekendheden, handige en slimme tips, ideetjes om zelf te maken, recepten om uit te proberen, interessante quizzen en ook nog eens lijstjes, posters en modieuze kledingtips.

Met een abonnement op Tina ben jij altijd bij de tijd, ben je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes, trends en gebeurtenissen. Wekelijks vind je de Tina bij jou in de bus en jij kan zelfs zelf ook in de Tina komen. De eerste pagina is ook de postpagina en je kan een foto van jezelf insturen. Deze kan dan hier geplaatst worden. Misschien word jij zelfs de Mazzelmeid van de week. Hierin wordt iedere week een lezeres in het zonnetje gezet. Wie wilt dat nou niet?

Bekijk prijzen
Tina abonnement (1).jpg

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
TINA
Beste Aanbieding

Vanaf €2,95

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
Wekelijks TINA (36 Maanden) + Toegang tot digitale editie Nu TIJDELIJK met 30% Korting

Vanaf €2,95

(wekelijks)

Bijna de helft van dit meidenmagazine is gevuld met strips. De meeste strips worden speciaal voor de Tina gemaakt, terwijl andere strips uit het buitenland komen en voorzien worden van een Nederlandse tekst. De langstlopende strip gaat over Noortje. En al deze dingen zijn niet eens het enige dat je allemaal krijgt bij je Tina.

Wat krijg je allemaal bij de Tina?

Buiten een heleboel leuke strips, puzzels, ontspanning en entertainment, is dat nog lang niet alles. Je kan ook gratis het tijdschrift online lezen op je tablet of telefoon. Als abonnee krijg je ook een persoonlijk mazzelmeidennummer. Daarin staan exclusieve kortingen en maak je kans op fantastische prijzen. Vier keer per jaar krijg je de unieke Tina Special en elk jaar is er het Tina Festival. Als abonnee krijg jij een speciale uitnodiging en krijg jij korting op het festival.

 

Op de website van Tina vind je ook nog een hoop puzzels, quizzen, prijsvragen en spelletjes. Je maakt dus altijd kans om extra leuke prijzen te winnen.

 

Bekijk ook Tina TV! Op dit Youtube kanaal van Tina vind je vlogs van Mylene, Rosanne, Kymora, Anna en Gioia. Interviews met bekende sterren, andere youtubers, andere lezeressen, uitdagingen en nog heel veel meer.

Welke abonnementen heeft Tina?

Bij Tina zijn er veel combinaties van abonnementen mogelijk. Er is dus altijd een kinder abonnement dat bij jou en je budget past.

Om te beginnen kan jij je abonneren op alleen de Tina, voor 6 maanden. Dit is het goedkoopste en eenvoudigste pakket.

 

Je kan ook een Tina jaarabonnement nemen. Dan krijg je iedere week het tijdschrift in je bus, 4 x de speciale abonnee-editie en je kan kiezen voor een cadeau of korting. Bijvoorbeeld voor het Tina Mazzelpakket met allerhande leuke, handige Tina-producten, maar ook het schoolpakket met allemaal schoolproducten van Tina. Wil jij liever iedere dag in slaap vallen onder een Tina-dekbed, dan kan je ook daarvoor kiezen.

 

Als laatste is er het Tina Leesfeest. Alleen geschikt voor de echte fans. Naast de Tina en de 4 Speciale Abonnee-edities, krijg je ook nog eens 4 keer een Tina Vakantieboek geleverd. Je kan voor dezelfde cadeaus of kortingen kiezen als bij het gewone jaarabonnement van Tina. Het Tina Leesfeest abonnement loopt ook voor een jaar.

Betalen en beëindigen van het abonnement

Je kan er voor kiezen om per kwartaal, per half jaar of per jaar betalen. Wanneer je kiest voor automatisch incasso dan is dit goedkoper dan dat je betaalt via een acceptgiro.

 

Je abonnement wordt stilzwijgend verlengd en het is dus belangrijk, dat als jij je abonnement wilt stoppen na je contractperiode, dat je dit een maand voor het einde van je abonnement doet. Doe je dit niet, dan blijf je gewoon iedere week de Tina in je bus bezorgd krijgen. Wil jij daarna je abonnement op Tina opzeggen, dan dien je wel ook een maand opzegtermijn in acht te nemen.

 

Wil je iemand anders de Tina cadeau doen? Dan is er een speciaal abonnement waarbij je 5 keer de Tina cadeau dit. Dit speciale cadeau abonnement stopt automatisch, dus je hoeft het dan niet eerder op te zeggen. Diegene die jij gelukkig maakt kan dan ook digitaal de Tina lezen.

Kies voor Tina!

Tina is al jaren een kwaliteitsblad voor jonge en tiener meiden. Boordevol leesplezier met alles wat jij als moderne en eigentijdse meid wilt weten. Van modieuze kledingtips tot lekkere recepten en van grappige strips tot leuke quizzen. Met de Tina verveel jij je geen moment, zeker niet als je gaat voor het Leesfeest abonnement.

 

Je krijgt sowieso niet alleen het magazine, maar je kan ook de digitale versie lezen. De website van Tina is sowieso een aanrader voor je favorieten. Je kan hier quizzen doen, leuke prijzen winnen, je vindt er informatie over het Tina Festival en in de shop kan je de meest geweldige Tina producten uitkiezen.

 

Kies voor een abonnement van Tina als jij ten allen tijden mee wilt kunnen kletsen over de laatste mode, het nieuws over jouw favoriete bekendheden en heb jij altijd de laatste strips gelezen, die waar iedereen het over heeft.

We hebben ook andere Fashion tijdschriften

Meer lezen over Tina


Met een abonnement van Tina word jij meteen een Mazzelmeid! En dat betekent meer dan alleen maar heel veel leesplezier. Je maakt opeens kans op geweldige cadeaus, mega-kortingen en fantastische aanbiedingen. En niet te vergeten! Jij kan zelf in de Tina komen te staan als Mazzelmeid van de week.

Mazzelmeiden voordeeltjes

De Tina wordt iedere week bij je in de bus geleverd. Je hoeft er deur niet eens voor uit. Lekker makkelijk en veel voordeliger dan wanneer je losse nummers in de winkel moet gaan halen. Per jaar krijg je vier Specials thuisgestuurd. Deze zijn alleen voor abonnees en ze zijn niet in de winkel te koop. Deze super te gekke Specials gaan meestal over een bepaald onderwerp of over een van jouw favoriete sterren.

Je kan met een abonnement van Tina ook de hele online versie lezen. Je kan dus via je telefoon of tablet altijd en over je Tina lezen, zonder dat je het tijdschrift met je mee moet slepen en met de kans dat je magazine dan beschadigt of kwijt raakt.

Als Mazzelmeid krijg je een speciaal Mazzelmeidennummer. Hiermee kan je geweldige cadeaus winnen met leuke winacties. Je krijgt ook allerlei grote kortingen op evenementen zoals het Tina Festival of Tina producten zoals het Tina dekbed.

Ieder jaar krijg je ook nog een leuk cadeautje thuis gestuurd.

Mazzelmeid van de week

Als abonnee van Tina kan jij je opgeven als ‘Mazzelmeid van de week’. Het is heel makkelijk om jezelf op te geven en als je wordt uitgekozen dan sta jij binnenkort in de Tina!

Je moet hiervoor enkele vragen en persoonlijke gegevens invullen. Denk goed na over de vragen. Met een origineel en goed antwoord, spring je er natuurlijk tussenuit. Je krijgt de volgende vragen voorgelegd.

 • Ik ben abonnee van Tina, omdat…
 • Zo lang ben ik al abonnee van Tina:
 • Als Tina binnen is, lees ik als eerst…
 • De leukste strip van Tina vind ik:
 • Ik zou best wel een interview willen lezen met…
 • Mijn kamer hangt vol met posters van:
 • Waar lees jij Tina het liefst?
 • Ik voel me een echte Mazzelmeid als…
 • Het allerleukste dier is:
 • Ik eet heel graag:
 • De leukste vakantieplek is:
 • Ik ben fan van:
 • De allerleukste sport is:
 • Ik ben goed in:
 • Dit zing ik onder de douche:
 • Je mag mij wakker maken voor:
 • Mijn liefste vriendin is:
 • Wat ik nog kwijt wil:

En als laatste upload je een leuke foto van jezelf.

Zoals je ziet zijn er een heleboel vragen. Sommige vragen zijn grappig en andere vragen laten duidelijk zien dat Tina interesse heeft in jou als Mazzelmeid. Vul alles zo goed en eerlijk mogelijk in en blijf lekker spontaan. Daarna vul je wat persoonlijke gegevens in, heb het hier even met je ouders over, en je hebt je aangemeld om kans te maken om als Mazzelmeid van de week in de Tina te komen.

Als Mazzelmeid ben je meer dan alleen maar een abonnee van Tina, jij wordt behandeld als een Mazzelmeid met leuke cadeautjes, super coole prijzen, geweldige kortingen en mega aanbiedingen!

Ieder jaar verheugen de abonnees van Tina zich vooral op 1 evenement. Namelijk het Tina Festival. Het meest fantastische roze meidenfeest. En aangezien jij wel wat van Tina gewend bent, verwacht jij hier natuurlijk ook iets van. Daarom is het Festival van 2020 verzet geworden naar 2021. Door de Coronacrisis en alle verplichte maatregelen, kan Tina het festival niet organiseren zoals jij gewend bent, en zoals jij ook verdient.

Dat wil niet zeggen dat er op zaterdag 19 en zondag 20 september niks te doen is. Dan zijn namelijk de Tina Awards en Tina is van plan daar een flink feestje van te maken. Niet alleen om te dansen en om te zingen, maar ook om heel veel prijzen weg te geven. En jij kan die prijzen winnen!

Je kan het allemaal online volgen en meekijken via Instagram en bij TinaTv op Youtube.

Wat kan je de volgende editie van het Tina Festival verwachten?

Omdat het nog best wel lang duurt voor de volgende editie van het Tina Festival, is er nog geen programma bekend. Maar normaal gezien wordt het gehouden in Duinrell. Het attractiepark werd omgetoverd tot een roos Tina festijn.

Optreden van jouw favoriete sterren, bekende Nederlands met wie jij een meet & greet kan heben, je kan knutselen, van alles uitproberen, leuke prijzen winnen en nog heel veel meer. Op TinaTv op Youtube kan je de filmpjes van het Festival van de afgelopen jaren terug kijken. En op de website van TinaFestival vind je ook een heleboel foto’s terug. Alleen al er naar kijken, zorgt er voor dat je helemaal in de feeststemming komt.

Wanneer is dan het Tina Festival in 2021?

De datum is nog niet precies bekend, maar deze wordt natuurlijk meteen in het tijdschrift bekend gemaakt wanneer Tina wel weet wanneer het feestje is. Je krijgt dan ook meteen te weten vanaf wanneer en waar je de kaartjes kan kopen.

Zet komende 19 en 20 september in je agenda en zorg dat je mee kan kijken via Youtube of Instagram. Dan heb je in ieder geval al een heel leuk verzetje omdat je het Festival moet missen. Met jouw abonnement op Tina kom je er meteen achter wanneer het volgende Tina Festival is en zal je zeker niks hoeven te missen.

Jij krijgt natuurlijk nooit genoeg van de Tina en na het lezen van het tijdschrift heb jij echt nog wel tijd over om nog meer te lezen, quizzen te doen, mee te doen aan winacties, alles over de Tina Awards te ontdekken, in de shop rond te kijken en te kijken of er nog leuke nieuwe activiteiten in QuaranTina gekomen zijn.

Tina Online is de website van Tina en hier kan jij eigenlijk iedere dag wel even kijken om te zien wat er nog nieuw is. Je vindt hier de laatste nieuwtjes en je kan bijvoorbeeld ook heel erg makkelijk de social media van Tina vinden en het tijdschrift daar ook volgen.

Op de Tina homepage vind je een selectie van de hele website en je kan dus snel even overzichtelijk zien of je de rest van de website ook wilt zien, en of je een goede indruk van de Tina hebt zodat je weet of je ook een abonnement op het magazine zou willen.

De verschillende onderwerpen online

Abonnementen

Natuurlijk vind je er uitgebreide informatie over de abonnementen van Tina. Kijk hier altijd even goed naar, want je wilt natuurlijk geen aantrekkelijke korting of een mooi cadeau bij je abonnement mislopen. Ook als je al een lopend abonnement hebt, maar deze loopt bijna af, dan is het de moeite om de abonnementen van Tina in de gaten te houden.

Quizzen

Tina Online staat vol met leuke quizzen die jij kan doen. Zo kan je erachter komen welke app jij het meeste gebruikt, maar ook ontdekken wat eigenlijk jouw favoriete outfit is. Natuurlijk wordt het onderwerp ‘jongens’ niet overgeslagen en zo kan je bijvoorbeeld kijken welk type knapperd bij jou past of hij jou ook leuk vindt, maar ook hoe jij verkering vraagt en of je wel verliefd bent. Ook andere onderwerpen zoals sport en eten komen aan bod en zo leer jij jezelf helemaal kennen.

Winacties

Wat is de Tina zonder winacties? Een heel stuk minder feestelijk en je kan bij Tina dan ook altijd leuke prijzen winnen. Grote prijzen zoals kaartjes voor een musical, handige prijzen zoals een nieuwe lippenbalsem om uit te proberen, en leuke creatieve prijzen zoals bijvoorbeeld een tie-dye-set. En nog heel veel meer. Je kan aan alle winacties meedoen en je maakt dus op alle prijzen kans.

QuaranTina

In verband met de Corona crisis en alle maatregelen is er nu ook de QuaranTina. Hier vind je leuke activiteiten die je kan doen als jij je aan het vervelen bent. Zo kan je lezen hoe je jouw oude spulletjes kan verkopen, leren hoe je een leuke vlaggenlijn maakt, staan er anti-verveeltips voor je op een rij en vind je er de allerleukste kleurplaten.

Tina Awards

De Tina Awards zijn prijzen die te lezeressen van Tina toewijzen aan verschillende sterren. Er zijn stemrondes waarin de abonnees van Tina hun stem uitbrengen op hun favoriete bekendheden en sterren. Normaal gezien is het een feestelijk evenement, maar door de maatregelen in verband met Corona, is dit niet mogelijk. Dat betekent niet dat de Tina Awards niet doorgaan. Op zondag 20 september kan je op de eerste rij zitten via TinaTV op Youtube of @TijdschriftTina op Instagram.

Je kan overigens een rol in de uitreikingsvideo winnen. Upload een videoboodschap waarin jij jouw favoriete artiest, die in de race is voor een Tina Award, omschrijft en waarin ij vertelt waarom deze persoon volgens jou zou moeten winnen. Je noemt dan niet de naam van die ster. Het kan zomaar zo zijn dat jouw stukje dan wordt uitgekozen en dat je dit dan terug ziet in de online uitreiking.

Tina Festival

Ook het Tina Festival is een veelbesproken onderwerp op Tina Online. Ook dit evenement moest verzet worden naar volgend jaar in verband met de Coronamaatregelen. Dat betekent niet dat er helemaal niks te doen is. Op zaterdag 19 en zondag 20 september is er een online feestje met als hoogtepunt de Tina Awards. Je kan je favoriete sterren zien, dansen en zingen en er worden ook een heleboel prijzen weg gegeven. De nieuwe editie van Tina Festival staat gepland voor 2021. Wanneer precies is nog niet bekend.

Tina Shop

Tina heeft ook een eigen online shop. Hier vind je onder meer heel veel voordeeltjes. Zo krijg je bijvoorbeeld het zomerpakket nu voor 1/3 van de prijs en  je kan hier ook speciale Tina uitgaves bestellen zoals het Tina Vakantieboek of het Tina Liefdesboek. De voordeelshop staat vol met leuke Tina producten voor jezelf of om cadeau te doen aan bijvoorbeeld je beste vriendinnetje.

Mis je nog een bepaalde editie van Tina of wil je gewoon eens een los nummer bestellen? Dan kan je dat gewoon doen in de Tina Shop. Je betaalt geen verzendkosten als je een Tina online bestelt. Ook de Tina Specials kan je in de shop nabestellen.

Tina Kamp

In samenwerking met Vinea Vakanties worden er Tina Kampen georganiseerd. Je kan dan voor een halve of een hele week naar een Tina kamp van jouw keuze gaan. Er zijn verschillende Tina Kampen door heel Nederland en aan de hand van de activiteiten die jou aanspreken, kan je kiezen naar welk Tina kamp jij wilt gaan en in welke periode. Je kan kiezen voor de meivakantie, de zomervakantie en de herfstvakantie. Als abonnee van Tina ontvang je 25,- euro korting, je dient wel tussen de 7 en de 15 jaar oud te zijn.

Andere informatie over Tina

Online vind je natuurlijk nog veel meer informatie over Tina. Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief, lezen wat nou eigenlijk een Mazzelmeid is, als je vragen hebt kan je contact opnemen met de klantenservice en als je een spreekbeurt over Tina wilt geven, of gewoon zelf nieuwsgierig bent naar de geschiedenis van de Tina en hoe alles eigenlijk tot stand komt, dan kan je dat ook onder het info kopje terug vinden. Je vindt hier ook meer informatie over de vloggers van TinaTV.

Zoals je ziet, is het slim om vaak op Tina Online te kijken. Je bent dan altijd op de hoogte  van de laatste nieuwtjes en je kan geen prijsvraag missen!

Tina vindt haar abonnees en lezeressen erg belangrijk en er is dan ook een uitstekende klantenservice. Zelfs wanneer het gaat over het opzeggen van Tina, wordt je snel geholpen en gaat het allemaal heel erg makkelijk.

Een abonnement van Tina, behalve het cadeau abonnement van Tina dat automatisch stopt, duurt een half jaar of een jaar. Daarna loopt het gewoon door en heb je een abonnement voor onbepaalde tijd, behalve als jij het op tijd opzegt. Je moet dan een maand voor het aflopen van je abonnementsperiode opzeggen. Je kan dit heel makkelijk doen door even te bellen met het telefoonnummer 088-550250. Dat kan je doen op werkdagen van 09.00 tot 21.00.

Wil je na het aflopen van je abonnementsperiode toch nog opzeggen, dan geldt er een opzegtermijn van 1 maand. Mocht jij al voor een kwartaal, een half jaar, of een jaar betaald hebben, dan word er 3,50 euro in rekening gebracht voor administratie- en verwerkingskosten. Dit wordt dan verrekend met het abonnementsgeld dat je al betaald hebt.

Er zijn ook allerhande websites die je helpen met het opzeggen van je abonnement, maar bij Tina is dit helemaal niet lastig en dus kan je het net zo goed zelf doen. Je krijgt dan meteen telefonisch een bevestiging en daarna ook nog schriftelijk.

Soms kan het voordelig zijn om je abonnement stop te zetten wanneer je abonnementsperiode afgelopen is, omdat je dan bijvoorbeeld een nieuw abonnement met meer voordeel kan nemen of omdat je dan een leuk cadeau er bij krijgt. Het heeft dus altijd zin om op de website van Tina te kijken wat de huidige aanbiedingen en cadeautjes zijn.

Kijk hier wel goed naar, want het kan zomaar zo zijn dat jij de Tina al hebt tegen het voordeligste tarief en dan is het verstandig om je abonnement gewoon stilzwijgend door te laten lopen. Dan hoef je ook geen enkele week jouw momentje voor jezelf te missen.

Wekelijks heeft Tina allerhande winacties voor jou en dan kan je niet alleen van alles winnen, maar ook op verschillende manieren. Soms dien je een video opdracht, met jezelf in beeld maken om iets te kunnen winnen, een andere keer moet je een foto met een bepaald onderwerp of thema uploaden en bij weer een andere prijsvraag hoef je alleen maar antwoord te geven op een vraag, zoals bijvoorbeeld waarom jij vindt dat jij deze prijs hoort te winnen.

Zo kon je eerder bijvoorbeeld al een jaar lang gratis Tina XVogue Girl producten winnen. Je moest dan de look van jouw favoriete Hipste Modemeisje namaken en daar een foto van opsturen. Je kreeg douchefoams, deo’s, body mists, verschillende parfum en een do it yourself zeep setje, waarmee je zelf dus een zeepje kan maken.

Andere prijzen waren een lippenbalsem of een Tie-dye set, een enkelbandje, een hoodie, een hydro fles, stickers, een Instax Mini 11 camera, scrunchies, maar ook kaartjes voor een musical, een boek of een rugzak.

Er zijn wekelijks nieuwe winacties en ook in Tina het tijdschrift vind je winacties terug.

Tina Abonnement

Met een Tina abonnement maak je nog meer kans op geweldige prijzen, krijg je hoge kortingen op producten, evenementen en andere uitjes. Je krijgt dus veel meer dan alleen maar het tijdschrift iedere week in je brievenbus.

Met je Tina Mazzelmeidennummer krijg je nog meer extraatjes. Het heeft dus echt wel zin om voor een abonnement van de Tina te gaan als je niet alleen maar bij de tijd wilt zijn en mee wilt kunnen praten met je leeftijdsgenootjes, maar ook als je wilt genieten van geweldige cadeaus en hoge kortingen met de winacties van Tina. Deze vind je allemaal terug in het tijdschrift, maar ook op de website. Als abonnee van de Tina maak je natuurlijk veel meer kans dan dat je gewoon maar meespeelt voor een blauwe maandan.

Soms worden de prijswinnaressen bekend gemaakt op TinaTv. Dit is natuurlijk wel extra speciaal, want dan horen alle kijkers dat jij gewonnen hebt. Voor de Tina Awards is er ook een rol te winnen voor een van de lezeressen van Tina. Ga dus snel kijken of jij hier kans op maakt!

Een proefabonnement van Tina stopt automatisch. Je hebt er dus geen omkijken meer naar en je zit nergens aan vast. Je krijgt 6 weken lang een nummer van Tina thuis bezorgd, en wanneer je het abonnement afsluit, dan kan je meteen de digitale versie lezen.

Per adres kan je maar 1 keer per jaar een proefabonnement afsluiten. Het gaat hier namelijk om een kennismakingsabonnement. Daarna kan je kijken voor een normaal abonnement van Tina, waar je een hoge korting of een leuk cadeau bij krijgt! Het blijft dus voordelig om een abonnement op Tina te nemen.

Wanneer jij een abonnement afsluit, dien je tijdens het bestelproces jouw rekeningnummer op te geven. Hiermee geef jij toestemming voor een automatisch incasso. Ook krijg je tijdens het bestelproces te zien welk bedrag er per betalingstermijn van je rekening afgeschreven zal worden.

Wanneer je een abonnement afsluit, dan kan je na het ontvangen van je welkomstmail meteen ook de digitale versie lezen. Zelfs tot 3 maanden terug! Je hoeft hier alleen maar de app Tijdschrift.nl te downloaden en je abonnementsnummer en postcode in te vullen. Jouw abonneenummer vind je in de welkomstmail!

In de welkomstmail die je meteen na het afsluiten van jouw abonnement in je mailbox krijgt staat alle informatie die je nodig hebt en daarin staat ook wanneer je jouw eerste nummer kan verwachten. Dit kan tot 14 dagen duren in verband met de verwerkingstijd. Zo lang hoef je echter niet te wachten voor je de Tina al kan lezen, want je kan meteen de digitale versie lezen via de app van Tijdschrift.nl.

Ieder jaar worden het Tina Vakantieboek en het Tina Winterboek uitgegeven. Hierin vind je extra lange stripverhalen, quizjes, testjes, sterrennieuws, puzzels en invulverhalen en natuurlijk anti-verveeltips en nog heel veel meer. De vakantieboeken zijn 100 pagina's dik en je raakt dus niet uitgelezen! Wanneer je een abonnement neemt op Tina en je kiest voor Tina leesfeest, dan krijg je 4 keer per jaar de Tina Vakantieboeken in je brievenbus!