Eigen Huis en Interieur

Eigen Huis & Interieur abonnement

Wanneer je begaan met je woning en interieur, of wanneer het je beroep is om met interieurs te werken, of wanneer je simpelweg interesse hebt in bijzondere huizen en de bijbehorende aankleding, dan neem je een abonnement op Eigen Huis & Interieur. Het blad wordt tien keer per jaar uitgegeven en heeft iedere keer meer dan 250 pagina’s vol met woonideetjes, reportages, interieurs uit binnen- en buitenland. Eigenaren en architecten van opvallende woningen vertellen over hun huis, gepresenteerd met paginagrote foto’s en beelden. Ook is er ruimte voor nieuwe talenten, bijzondere ontwerpen en nieuwe merken. Hierdoor kan jij heel makkelijk kiezen voor een persoonlijke styling die modern, eigenzinnig, maar voor ook heel karaktervol is, passend bij jouw woning.

Er zijn leesartikelen, interviews, maar ook stijlanalyses van specialisten, waardoor jij meer inzicht krijgt om jouw eigen stijl te vormen. Jij creëert je eigen woonplezier en je haalt iedere keer weer nieuwe inspiratie uit Eigen Huis & Interieur. Ook op de website vind je ontzettend veel artikelen, interviews en inspiratie, en daarnaast vind je er informatie over woonwinkels en de VT wonen & design beurs. Het magazine speelt altijd in op actualiteiten. Zo krijg je een andere inspiratie tijdens de feestdagen als tijdens de zomer.

Bekijk prijzen
Eigen Huis en Interieur

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Zes maanden voordeel!
Beste Aanbieding

€ 4,50

 (maandelijks)
Beste Aanbieding
Altijd opzegbaar! Bestel nu met 23% korting!

€ 4,50

(maandelijks)

Uit wat voor abonnementen kun je kiezen?

Dit tijdschrift valt iedere maand op de deurmat en is volledig gevuld met nieuws over ontwerpen, architectuur, woonreportages en kunstdossiers.

Er is een eigen huis en interieur abonnement voor 10 maanden, 22 maanden of 44 maanden. Hoe langer je een abonnement neemt, des te goedkoper de edities per stuk zijn. Je kan geregeld via een speciale aanbieding ook kiezen voor 66 maanden en weet je het allemaal niet zeker en vraag jij je af of je wel een abonnement wilt? Dan kan je kiezen voor een proefabonnement van 3 nummers. Je kan ook een abonnement cadeau doen. Dat kan voor 3 keer of voor 11 keer en deze abonnementen stoppen automatisch. De andere abonnementen dien je op tijd stop te zetten. Anders loopt het abonnement automatisch door en is het na de termijn maandelijks opzegbaar. Je krijgt ook digitale toegang tot het magazine zodat je het altijd en overal online kan lezen of raadplegen.

Eigen Huis & Interieur is een designblad

Wanneer je van designtrends houdt, dan mag je dit magazine niet overslaan en is een abonnement bijna een must te noemen. Alle laatste trends, van meubeldesigns tot interieur- of woningdesigns vallen iedere keer op je deurmat, eerder dan dat ze in de winkel te krijgen zijn en tegen een voordeligere prijs. Daarnaast krijg je ook speciale kortingen en aanbiedingen als abonnee. Ook op de website vind je een heleboel inspiratie en kan je terecht voor nog meer informatie. Zoals bijvoorbeeld onder woonwinkels waar je iedere keer weer de spotlight op een nieuwe interieur- of woonwinkel terug vindt. Zo vind je snel en makkelijk de bijzondere plekjes om jouw mooiste interieurproducten te halen.

 

Met Eigen Huis & Interieur geef jij jezelf meer keuzes, meer mogelijkheden, meer ideeën om jouw dagelijkse leven nog beter, mooier en comfortabeler te maken, in stijl en met klasse, volgens de laatste trends. Jouw persoonlijkheid zal nog meer naar voren komen in je huis en jij zal je nog in je vel zitten. Verwen jezelf , je huis en je dagelijkse leven met dit interieurmagazine.