Libelle Bookazine

Libelle Bookazine abonnement

Een boek in tijdschriftvorm. Dat is wat je krijgt met een Bookazine van Libelle. Je kan deze bookazines afzonderlijk bestellen, maar je kan ook een abonnement nemen. Iedere uitgave krijg je een volledig boek, in diverse genres. Van bestsellers tot nog onbekende pareltjes. Voor iedere smaak zitten er bookazines tussen.

Maar liefst 13 keer per jaar komt er een bookazine uit. Een van de grote voordelen is toch wel dat een tijdschrift versie veel goedkoper is dan een boekvorm. Daarnaast kan je een tijdschrift vaak makkelijker met je meenemen en ligt het fijner in de hand dan een boek. Allemaal goede redenen om eens naar de bookazines van Libelle te kijken.

Bekijk prijzen
Libelle Bookazine

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Libelle + Bookazine
Beste Aanbieding

Momenteel niet beschikbaar,

 (maandelijks)
Beste Aanbieding
Maandelijks Bookazine (13 nummers) Wekelijks Libelle (56 nummers)

Momenteel niet beschikbaar,

(maandelijks)

Wat kost een bookazine?

Voor een losse editie betaal je maximaal 3,65 euro. Dat is voor een compleet boek dus. Alleen in een andere vorm gegoten. Je kan dus altijd een bookazine uitzoeken en los bestellen om even te kijken of je het wel prettig lezen vindt.

Vaak wordt het Libelle Magazine abonnement aangevuld met het Bookazine abonnement. Dat is natuurlijk ook het meest voordelige. Je kan dan kiezen voor 3 verschillende looptijden.

  • 12 maanden voor 19,50 euro per maand
  • 24 maanden voor 18,95 euro per maand
  • 36 maanden voor 18,50 euro per maand

Wil je alleen het bookazine ontvangen, dan kan je kiezen voor 24 maanden of voor 12 maanden. Je betaalt dan per 6 maanden 17,50 of 18,- euro per maand.

Wil je eerst eens kijken wat voor een verrassingen je kan verwachten, bij een abonnement zoek je de titels immers niet zelf uit, dan kan je ook gaan voor 4 nummers van Libelle, die je verspreid over 4 maanden krijgt toegestuurd, voor maar 11,50 euro.

Natuurlijk zijn er meer looptijden en combinaties met het Libelle Magazine mogelijk dan hierboven aangegeven. Houd daarom altijd de aanbiedingen in de gaten.

Over Bookazine

Libelle Bookazine wordt uitgebracht in samenwerking met Uitgeverij Meulenhoff Boekerij en Luitingh-Sijthoff.

Eerdere uitgaves vind je terug op de website en deze zijn ook allemaal los te bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Het is dus altijd de moeite waard om hier even te kijken of er nog boeken tussen zitten die jij op je verlanglijstje hebt staan.

Eerdere titels zijn onder meer:

  • Enkeltje Ierland van Charlotte de Monchy
  • Wat het hart kan horen van Jan-Philipp Sendker
  • Nachtblauw van Simone van der Vlugt
  • Vermist van Harlan Coben
  • Onhoudbaar van Linwood Barcley
  • Het Duitse meisje van Armando Lucas Correa

En dit zijn maar enkele voorbeelden van een collectie aan goede boeken. Met een Bookazine abonnement van Libelle vul jij binnen no-time jouw collectie aan tegen een betaalbare en aantrekkelijke prijs en ben je verzekerd van uren ontspanning en leesplezier.
Dus echt een tijdschrift voor vrouwen.