Girlz abonnement.png

GIRLZ

Het magazine dat iedere tienermeid wilt lezen! Alles wat meiden die in hun puberjaren zijn bezig houdt, komt aan bod. En dat gebeurt met artikelen, verhalen en reportages. De onderwerpen die aan bod komen lopen uiteen van liefde, relaties en seks tot aan mode en lichaamsverzorging. Het is een stoer meidenblad, die iedere maand opnieuw volstaat met interessante onderwerpen voor meiden met pit. Interviews met bekendheden, tips voor de leukste en meest aantrekkelijk kleding, tegen de beste prijzen natuurlijk, maar ook persoonlijke verhalen van meiden die het blad lezen.

Het eigentijdse magazine is interactief. Je kan namelijk ook op de website registreren en een account aanmaken. Je kan dan stemmen op polls, meedoen aan prijsvragen en reageren op artikelen. Daarnaast vind je op de website nog veel meer artikelen, blogs en columns en zijn er naast tekst en foto’s ook video’s te vinden. Ook kan je allerhande geweldige prijzen winnen en iedere dag je horoscoop lezen. Het stijlvolle magazine is gemaakt voor tienermeiden en behandelt dan ook allerhande onderwerpen, die naast luchtig ook behoorlijk diep kunnen gaan. Allemaal om de tienertijd te ondersteunen, maar ook om bij te dragen aan het ontwikkelen van een eigen persoonlijkheid.

Bekijk prijzen
Girlz abonnement.png

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
UITVERKOCHT

Tijdelijk niet beschikbaar,

 (Eenmalig)
Momenteel geen bijzondere aanbieding Blijf ons in de gaten houden

Tijdelijk niet beschikbaar,

(Eenmalig)

Een abonnement op Girlz

Bij dit kinder magazine kan je kiezen voor een abonnement met een cadeau of een abonnement met korting. Een abonnement is goedkoper dan losse nummers, die je ook nog zelf in de winkel moet gaan halen, geregeld zitten er verrassingen bij het tijdschrift en als abonnee krijg je ook automatisch alle Specials van Girlz.

 

Een digitaal abonnement kan je kiezen voor 8 nummers of voor 15 nummers. Je hebt meteen toegang tot alle edities van Girlz vanaf januari 2019. Je kan het tijdschrift lezen in een speciale app. Er zijn verschillende cadeaus om uit te kiezen. Je kan kiezen voor een abonnement tussen de 4 keer en de 15 keer. Hoe langer jij een abonnement neemt, des te groter het cadeau is dat je erbij krijgt.

 

Je kan kiezen uit verschillende cadeaus. Kan je niet kiezen uit te cadeaus, of zit er niks bij dat je wilt hebben, dan kan je een jaarabonnement nemen tegen een speciaal tarief.

Een glossy voor pubermeiden

Niet alleen een fashion blad, maar ook de stijl heeft wat weg van gangbare glossy magazines. Bij dit tijdschrift zijn vooral de kleuren wat feller, wat beter past bij jonge meiden. Wat Girlz erg leuk maakt, is dat er veel ruimte is voor de lezeressen. Er wordt commentaar geplaatst, ze kunnen oproepjes doen en vragen worden beantwoord. Die vragen kan je stellen over de onderwerpen relaties, lichaam, liefde en seks. De beroemdheden die in het blad staan, zijn ook allemaal jong. Alles om het dichtbij de abonnees te houden.

 

Iedere tienermeid wilt een abonnement op Girlz. Ze weten dan alles over de laatste trends, weten precies wat er allemaal speelt in de wereld, krijgen tips en trics over allerhande onderwerpen en kunnen er terecht met vragen die ze misschien niet direct ergens anders durven te stellen. Het biedt ontspannen momenten die iedere tienermeid kan gebruiken om nog steviger in haar schoenen te staan in het dagelijkse leven.