voetbal international abonnement

Voetbal International abonnement (VI)

Iedereen, zowel mannen als vrouwen, die een klein beetje interesse voor voetbal heeft, kent Voetbal International. Het weekblad levert iedere keer weer een inhoudelijke benadering van het Nederlandse en internationale voetbal. Je krijgt analyses van experts, achtergrondverhalen van bekendheden uit het voetbalwereldje, diepgaande interviews met voetballers en de mensen om hen heen en reportages en achtergronden. En alles gaat over voetbal. In het magazine krijgt fotografie veel aandacht en vind je allerhande statistieken om een duidelijker beeld te bieden. Op de website krijg je ook nog eens video’s en andere infographics te zien.

Er is ook nog een digitaal platform van VI, namelijk VI PRO. De actualiteiten worden hier aangevuld met achtergrondverhalen en dankzij de cross-mediale mogelijkheden, krijg je een nog betere beleving van de onderwerpen en thema’s. VI beweert niet dat zij per se de oplossingen kunnen aandragen, maar het blad draagt wel zeker bij aan het starten van discussies. Dit omdat zij vinden dat voetbal altijd beter kan en omdat het gebeurt vanuit de liefde voor voetbal.

Bekijk prijzen
voetbal international abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
52 nummers (1 jaar)

€ 18,-

 (maandelijks)
16% Korting (eenmalig)

€ 18,-

(maandelijks)
104 nummers (2 jaar)

€ 16,-

 (maandelijks)
26% Korting  

€ 16,-

(maandelijks)
156 nummers (3 jaar)
Beste Aanbieding

€ 14,-

 (maandelijks)
Beste Aanbieding
Inclusief VI PRO 35% Korting

€ 14,-

(maandelijks)

Wat voor abonnementen zijn er mogelijk bij VI

VI sport tijdschrift hoort zeker bij de beste mannen magazines.
Je kan kiezen voor een abonnement op het magazine, en dan krijg je VI PRO de digitale versie, erbij, of je kiest alleen voor de digitale versie. Je sluit een abonnement op het papieren magazine af voor 1, 2 of 3 jaar. Hoe langer jouw abonnement loopt, des te goedkoper VI per stuk is. VI PRO alleen kan je nemen voor een jaar, waarvan 3 maanden met hoge korting, of je kiest voor een maandelijks opzegbaar abonnement.

Met een abonnement heb je toegang tot kwaliteitsjournalistiek, je hebt geen last van advertenties op de website of in de app, je krijgt een persoonlijk PRO-nieuwsoverzicht en je kan je favoriete artikelen bookmarken.

De plek voor al het voetbalnieuws

Of je nu de laatste uitslagen van een wedstrijd aan de andere kant van de wereld wilt weten, of dat je gehoord hebt dat er iets gebeurd is bij een wedstrijd bij jou in de buurt. De kans is heel groot dat je er bij Voetbal International iets over terug vindt. Of dat nu in de app, op de website of in het magazine is. Iedere week krijg je het belangrijkste en opvallendste voetbalnieuws, interessante interviews en actuele achtergrondverhalen onder je neus. Online wordt alles dagelijks bijgewerkt, dus je hoeft geen dag zonder voetbal door te brengen.

Natuurlijk is er online een overzicht van alle wedstrijden en competities. Van elke competitie en wedstrijd en van over de hele wereld. Je hoeft dus niks te missen, kan zelf makkelijker alles analyseren en dus ook nog meer genieten van het voetbal. Bij de video’s vind je ook nog samenvattingen, reportages en documentaires. Alles om jou volledig op te hoogte te houden van welke club jij maar wilt, welk land jij maar wilt, en je kan er altijd en overal bij via je laptop, tablet of smartphone.

Voetbal International werkt verslavend. Hoe meer je weet, des te beter je het allemaal begrijpt en hoe meer jij wilt weten. En dankzij de experts en deskundigen van VI wordt dat heel makkelijk gemaakt. Je kan namelijk niks meer missen met een abonnement op Voetbal International Magazine en VI-PRO.