Grazia abonnement

Grazia abonnement

Iedere twee weken genieten van een momentje voor jezelf? Met een Grazia abonnement ben je niet alleen op de hoogte van het laatste nieuws, maar lees je ook alles over mode, lifestyle en gossip. Grazia is al jarenlang een populair blad onder jonge vrouwen. Hier heb jij de mogelijkheid om een Grazia abonnement af te sluiten, zodat je altijd kunt genieten van een moment van ontspanning. Meer weten? Hier lees je alles wat je moet weten over dit leuke magazine.

Grazia is een eigentijds tijdschrift waarbij je op de hoogte blijft van het celebrity nieuws uit binnen- en buitenland. Maar je krijgt ook de nodige portie high end fashion, beautytips en daarnaast kun je bizarre waargebeurde verhalen lezen. Met Grazia dompel je even onder in een wereld van reizen, uitgaan en genieten van het leven. Je krijgt niet alleen deskundig advies op het gebied van voeding en gezondheid, maar ook op het gebied van beauty kun je op Grazia rekenen. Grazia is de vriendin met levenservaring die je nodig hebt om zelf alles uit het leven te halen. Met een Grazia abonnement kies je voor een modern blad met een boeiende en gevarieerde inhoud.

Bekijk prijzen
Grazia abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
2 nummers

€ 13,98

 (Eenmalig)
Gratis bezorgd! Verschijnt 8x per jaar!

€ 13,98

(Eenmalig)
4 nummers

€ 27,96

 (Eenmalig)
Gratis bezorgd! Verschijnt 8x per jaar!

€ 27,96

(Eenmalig)
Een jaar lang!
Beste Aanbieding

€ 55,92

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Gratis bezorgd! Verschijnt 8x per jaar!

€ 55,92

(Eenmalig)

Ontdek de voordelen van een Grazia abonnement

Wanneer je kiest voor een Grazia abonnement de tijdschriften voor dames dan profiteer je van een aantal aantrekkelijke voordelen. Want je hoeft nooit te wachten totdat je dit heerlijke blad in de supermarkt ziet liggen. Je hebt de nieuwe Grazia altijd als eerste in huis. Daarnaast is het ook heel goed mogelijk om dit blad digitaal te lezen: je verspilt hierdoor geen papier! En het online lezen van een tijdschrift is minstens zo aangenaam. Verder is het heel eenvoudig om een Grazia abonnement stop te zetten: de bezorging stopt dan automatisch.

Digitaal magazine

Een Grazia digitaal lezen kan gemakkelijk via de app Tijdschrift.nl. Eerst activeer je het digitale abonnement met jouw abonnementsnummer. Daarna download je de Tijdschrift.nl app en heb je direct toegang tot jouw favoriete blad. Kies de nieuwste editie en download deze op je smartphone of tablet. Na de download kun je Grazia heel eenvoudig lezen zonder dat je een internetverbinding nodig hebt.

Grazia: jouw maandelijkse dosis gossip, beauty en lifestyle

Van alle Lifestyle bladen is Grazia een blad waar je geen genoeg van kunt krijgen. Je bent altijd op de hoogte van zoetsappige showbizz roddels over celebrities, maar je weet ook altijd precies welke trends er zijn op het gebied van mode. Verder vind je in dit tijdschrift de juiste dosis lifestyle en beauty trends: je hoeft dus helemaal niets te missen. Wist je dat Grazia je ook graag op de hoogte houdt van de leukste series en films op Netflix? Zo mis je helemaal niets! Ook kun je de nieuwste columns lezen van bekende Nederlanders of verhalen van leeftijdsgenoten. Grazia is een blad dat 17 keer per jaar verschijnt. Je krijgt dus ongeveer iedere vier weken een blad die je online beschikbaar is of die op de mat terecht komt.

Wil jij ook niets meer missen en altijd op de hoogte blijven? Sluit dan een Grazia abonnement af!

Ontdek een proefabonnement

Wil je, voordat je een Grazia abonnement bestelt nog even nader kennismaken met het blad? Dan heb je daarvoor twee opties. Je kunt in de eerste plaats een los nummer bestellen, maar een proef abonnement behoort ook tot je mogelijkheden. Met een Grazia proefabonnement maak je kennis met dit magazine: het abonnement loopt automatisch af waardoor opzeggen niet noodzakelijk is. Er zijn ook mogelijkheden waarbij je een Grazia abonnement cadeau doet aan een ander. Je kiest dan voor een abonnement met een aantal nummers (5, 9 of 17 nummers).

Ook hierbij geldt: een abonnement stopt automatisch nadat het gekozen aantal nummers is ontvangen.

 

Wil je een Grazia abonnement afsluiten of wil je een ander blij maken met een abonnement op dit leuke magazine? Hier kun je zelf kiezen welk Grazia abonnement je wilt afsluiten en hoe je het abonnement wilt ontvangen (digitaal of via de post). Zo makkelijk is het kiezen van een abonnement. En omdat je in één keer betaalt, ben je direct klaar en krijg je het gekozen aantal nummers direct opgestuurd. Sluit hier jouw abonnement op Grazia af en profiteer van heel veel voordeel.