Denksport Sudoku.jpg

Denksport Sudoku

De sudoku, wie kent hem niet: deze puzzel is al jarenlang populair en wordt nog altijd heel veel gedaan. En ook jij kunt een Denksport Sudoku abonnement aanschaffen zodat je altijd een sudoku puzzel kunt maken wanneer het jou uitkomt. Uit onderzoek is gebleken dat puzzelen goed is voor de hersenen en met name sudoku is ideaal om jouw brein mee te trainen. Hier ben je op de juiste plek voor alle Denksport Sudoku puzzelboeken. Je kunt hier een exemplaar bestellen of een abonnement afsluiten. Zo ben jij altijd als eerste in het bezit van de nieuwste editie.

Bekijk prijzen
Denksport Sudoku.jpg

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
5 nummers

€ 24,25

 (Eenmalig)
Stopt automatisch Bestel nu met 5% Korting

€ 24,25

(Eenmalig)
9 nummers

€ 43,60

 (Eenmalig)
Het abonnement loopt tot wederopzegging Bestel nu met 5% Korting

€ 43,60

(Eenmalig)
17 nummers
Beste Aanbieding

€ 74,95

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Sudoku 5-6* genius verschijnt elke drie weken Bestel nu met 10% Korting

€ 74,95

(Eenmalig)

Wat voor puzzel is de Denksport Sudoku?

De Denksport Sudoku is een puzzel die bestaat uit negen blokken met negen vakjes (3x3 vakjes). In ieder vakje moeten de cijfers 1 tot en met 9 komen te staan. Het diagram moet zo worden ingevuld dat elke rij, elke kolom en ieder blok de cijfers 1 tot 9 bevatten. Er mag geen sprake zijn van dubbele cijfers. Als je de sudoku goed invult komt dit precies goed uit en zal alles kloppen. Een cijfer mag niet twee keer in dezelfde rij of hetzelfde blok voorkomen: door je op een cijfer te focussen kun je vaak al meerdere cijfers elimineren. Zo vul je het hele diagram verder in. De sudoku is verkrijgbaar in meerdere niveaus. Je kunt als beginner het beste kiezen voor een Denksport Sudoku met 1 ster. Met 2 sterren wordt het al wat lastiger en vanaf 3 sterren zijn de sudoku puzzels voor de wat meer gevorderde puzzelaars. Hoe meer sterren de sudoku heeft, hoe minder cijfers er van tevoren al in het diagram zijn ingevuld.

Technieken voor het oplossen van een sudoku

Door de jaren heen zijn er verschillende technieken ontstaan die je kunt hanteren voor het invullen van een sudoku. Deze technieken maken het beter mogelijk om de sudoku in te vullen. Vooral bij de lastigere sudoku’s heb je veel baat bij het gebruik van een goede techniek. Uitsluiten, plaatsen en vastzetten zijn de drie meest logische strategieen voor het oplossen van een sudoku.

Ontdek de opties voor een abonnement

Wil jij graag voor het eerst een sudoku maken of altijd jouw favoriete sudoku puzzel kunnen maken?

Kies dan voor een Denksport Sudoku abonnement. Je krijgt dan iedere nieuwe editie door de brievenbus zolang je abonnement loopt.

Je bepaalt zelf de looptijd van het puzzel abonnement. Ook moet je zelf het abonnement weer stopzetten: dit gebeurt niet automatisch.

Een Denksport Sudoku puzzel abonnement is ook een aanrader om cadeau te doen. Ken je iemand die graag sudoku puzzels maakt? Een abonnement is dan een leuk cadeau om te geven: ook hierbij bepaal je zelf de looptijd. Een cadeau abonnement loopt wel automatisch af. Een sudoku is niet alleen uitdagend, het werkt ook zeer ontspannend. En wanneer je na een dag werken thuiskomt, pak je jouw Denksport Sudoku er gemakkelijk bij om een leuke puzzel te maken.Sluit een abonnement af die past bij jouw wensen en profiteer altijd van sudoku’s op jouw niveau!