Plus puzzels.jpg

Pluspuzzels

Ben jij op zoek naar een leuk en vooral lekker dik puzzelblad met heel veel leuke puzzels? Hier kun jij een abonnement afsluiten op Pluspuzzels, een van de grootste bladen op het gebied van puzzels. Het afsluiten van een abonnement op dit blad is heel gemakkelijk: binnen een paar minuten heb jij geregeld dat je iedere nieuwste editie van Pluspuzzels thuis gestuurd krijgt. Meer weten over Pluspuzzels en al jouw mogelijkheden met dit leuke blad? Dat lees je hier!

Bekijk prijzen
Plus puzzels.jpg

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
6 nummers
Beste Aanbieding

€ 17,50

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Profiteer van 26% korting! 64 pagina's vol met kruiswoordraadsels, cryptogrammen, Zweedse puzzels, Sudoku en veel meer!

€ 17,50

(Eenmalig)

Pluspuzzels: ontdek heel veel variatie

Pluspuzzels is een blad dat vol staat met heel veel puzzels. Het blad bestaat uit 64 pagina’s en meer dan 120 puzzels. Het maakt hierbij niet uit of je een beginnende of ervaren puzzelaar bent: er is voor ieder wat wils in dit dikke blad. Pluspuzzels verschijnt iedere twee maanden en je hoeft daardoor nooit lang te wachten voordat je weer een nieuw blad met leuke puzzels door de brievenbus krijgt. Pluspuzzels is niet voor niets een van de meest populaire puzzelbladen die op dit moment verkrijgbaar is. Het blad is lekker groot, kent een grote variatie aan puzzels en biedt de mogelijkheid om leuke prijzen te winnen. Vooral wanneer je het leuk vindt om heel veel verschillende puzzels te maken is de Pluspuzzels het ideale blad. Je hebt altijd de mogelijkheid om een aantrekkelijk abonnement af te sluiten op dit blad.

Wat voor soort puzzels vind je in dit blad?

Er is voor ieder wat wils te vinden in Pluspuzzels en dit betekent dat het blad geschikt is voor iedere puzzelaar. Je vindt hier heel veel verschillende soorten puzzels terug en daardoor is het blad voor iedereen leuk. Welke puzzels staan er allemaal in Pluspuzzels?

  • Kruiswoord: klassieke puzzel waarbij je de woorden van gegeven omschrijvingen op de juiste plek moet zetten.
  • Cryptogram: variatie op de kruiswoordpuzzel waarbij er sprake is van cryptische omschrijvingen. Denkwerk is hierbij een vereiste.
  • Cijfercode: puzzel waarbij je moet ontdekken welke letter aan welk cijfer is verbonden.
  • Zweedse puzzel: bekende variatie op de kruidwoordpuzzel waarbij de omschrijvingen niet naast, maar in de puzzel zelf staan.
  • Woordzoeker: bekende puzzel waarbij je de opgegeven woorden moet wegstrepen in het diagram. Verder staan er nog heel veel andere puzzels in het blad, zoals doorlopers, zeeslagen, letterlijnen, logische puzzels, woordsommen en meer. Met het afsluiten van een abonnement op Pluspuzzels ga je zelf de inhoud van dit leuke puzzelblad ontdekken!

Sluit eenvoudig en snel een abonnement af!

Een van de redenen om een abonnement op Pluspuzzels aan te schaffen is het winnen van prijzen! Je krijgt iedere twee maanden de nieuwste editie van het blad door de bus: je kunt meteen jouw favoriete puzzels maken en voor de prijzen spelen. Wie weet win je een mooie prijs met het maken van puzzels: dit maakt het extra leuk om een puzzel te maken! Wil je iemand anders blij maken met een puzzel abonnement? Het is ook mogelijk om een cadeau abonnement van Pluspuzzels af te sluiten voor een ander. Sluit vandaag je abonnement af en profiteer van alle voordelen!