kruiswoord.png

Denksport Kruiswoord

Het is een van puzzels die wereldwijd het meest wordt gespeeld: de kruiswoordpuzzel. Deze puzzel komt niet alleen het meest voor, maar vormt ook de basis van heel veel andere puzzels, zoals de Zweedse puzzel en de Filippine. Hier vind je alle Denksport Kruiswoord puzzelboeken die jij als abonnement kunt aanschaffen. Zo ontvang je iedere nieuwe editie thuis door de brievenbus en kun je volop puzzels maken. Bekijk hier al jouw mogelijkheden voor het afsluiten van een voordelig abonnement!

Bekijk prijzen
kruiswoord.png

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
5 nummers

€ 22,80

 (Eenmalig)
Stop automatisch! Bestel nu met 5% korting!

€ 22,80

(Eenmalig)
13 nummers
Beste Aanbieding

€ 56,15

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Een jaar lang puzzelen! Bestel nu met 10% Korting!

€ 56,15

(Eenmalig)
13 nummers - gevorderd

€ 62,00

 (eenmalig)
Gevorderde 6* puzzelmix voor de ervaren puzzelaar! Profiteer van 10% korting!

€ 62,00

(eenmalig)

Wat voor soort puzzel is de Denksport Kruiswoord?

De Denksport Kruiswoord is een puzzel die het meest voorkomt: de puzzel bestaat uit een diagram met witte en zwarte vakjes. Het is de bedoeling dat je de witte vakjes invult met het juist woord. Het woord vind je aan de hand van de willekeurige omschrijving die naast het diagram staat. Het kan gaan om synoniemen van woorden, maar ook om uitdrukkingen of betekenissen en afkortingen van woorden. Zodra je meerdere woorden hebt ingevuld, wordt het steeds makkelijker om de andere woorden in te vullen: de letters van woorden in de puzzel zijn vaak ook onderdeel van andere woorden. Door kruisingen te maken vul je de hele puzzel in. Onderaan de puzzel staat een oplossingsbalk met cijfers uit de puzzel. Door deze over te nemen ontstaat er een woord: dit woord is de oplossing van de puzzel.

Ontspan en breid je woordenschat uit

Een kruiswoordpuzzel kan in het begin nog wat lastig zijn, vooral wanneer je geen ervaring hebt met dit type puzzel. Toch krijg je het snel onder de knie wanneer je regelmatig een Denksport Kruiswoord zal maken. Deze puzzel werkt niet alleen ontspannend, het dwingt je ook tot nadenken en dus zet je jouw hersenen flink aan het werk. Je ontspant met het maken van een puzzel, maar je zal er ook van leren: je breidt jouw woordenschat flink uit.

Kies voor het juiste niveau

Denksport Kruiswoord puzzelboeken zijn verkrijgbaar in diverse niveaus. Beginners kiezen het beste voor een lager niveau, om vervolgens na enige oefening voor een hoger niveau te kiezen. De gevorderde kruiswoordpuzzelaar kan direct aan een hoger niveau beginnen. Zo krijgt iedereen de juiste uitdaging en blijft het leuk om een puzzel te maken. Hier vind je alle Denksport Kruiswoord puzzelboeken en bepaal je zelf welk niveau en puzzel abonnement bij jou past

Sluit hier een Denksport Kruiswoord abonnement af

Hier ben je op de juiste plek voor het afsluiten van een abonnement op een Denksport Kruiswoord puzzelboek. Kies het puzzelboek dat naar jouw wens is en selecteer daarna de gewenste looptijd. Je bepaalt zelf hoelang je de edities van het puzzelboek wilt ontvangen. Als je jouw abonnement hebt afgesloten ontvang je iedere nieuwe editie van de Denksport Kruiswoord. Zodra je het abonnement wilt stopzetten, dien je dit een maand van tevoren zelf te doen. Het abonnement stopt niet automatisch. Wist je dat het ook mogelijk is om een abonnement op Denksport Kruiswoord cadeau te doen? Je kiest dan zelf de lengte van het abonnement: dit abonnement zal wel automatisch worden stopgezet.