Libelle Puzzelen

Libelle Puzzelen

Als je naast ontspanning ook wel houdt van een beetje hersentraining, dan zijn de puzzels van Libelle ook een welkome toevoeging. Naast de puzzel in het magazine zelf, is er ook een echt Libelle Puzzelen boekje. Iedere twee maanden is er een nieuwe editie die vol staat met allerhande populaire puzzels. Denk dan onder meer aan woordzoekers, Zweedse puzzels, kruiswoordpuzzels, sudoku’s en nog vele andere soorten hersenkrakers.

Je kan de Libelle Puzzelen iedere twee maanden in de winkels vinden, maar je kan er ook een abonnement op nemen. Met een abonnement betaal je minder dan in de winkel en wanneer jij al een Libelle abonnement hebt, dan krijg je nog een keer extra korting op je Libelle Puzzelen abonnement. Er zijn meerdere abonnement combinaties mogelijk, denk dan onder meer ook aan de Libelle Specials en Bookazine. Je kan dus precies een abonnement samenstelling waar jij niet alleen het meeste plezier en ontspanning aan beleeft, maar welke ook nog eens veel voordeliger is.

Bekijk prijzen
Libelle Puzzelen

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
6 nummers
Beste Aanbieding

€ 16,75

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Stopt automatisch  

€ 16,75

(Eenmalig)

Libelle Puzzelboek

Het vrouwen tijdschrift Libelle Puzzelboek telt maar liefst 48 pagina’s en heeft een variatie aan puzzels op niveau 3 en 4. In iedere editie vind je ook een prijspuzzel. Hier kan je leuke prijzen mee winnen. Kijk op de Libelle website voor prijzen uit het verleden, vaak loopt de totale waarde van alle prijzen samen hoog op en het is dan ook zeer de moeite waard om hier aan mee te doen. Het formaat is ideaal voor in je handtas en je kan het dan ook makkelijk overal mee naartoe nemen. Zo  kan je tussendoor altijd even lekker puzzelen. Buiten de oplossing van de prijspuzzel, vind je achterin de de oplossingen van alle puzzels.

 

Krijg jij nooit genoeg van puzzels en wil je nog meer puzzelen? Op de website en in de app kunt abonnement van puzzelboek Libelle vinden er is zelfs een Premium abonnement. Met Libelle Premium krijg je, naast een hoop andere extraatjes, ook iedere dag een nieuwe puzzel online. Je Libelle Premium abonnement stopt automatisch.

 

Enkele voorbeelden van prijzen die in het verleden gewonnen zijn door Libelle Puzzelaars: Een minivakantie in Winterberg, Sfeervolle wanddecoratie, Handige wastoren, Spellenpakketten. Dit zijn maar enkele voorbeelden en de waarde van de prijzen verschilt tussen de 50,- euro en bijna 400,- euro. Iedere editie is er een nieuwe prijspuzzel.

 

Als je van puzzelen houdt en je kan nog wel wat extra ontspanning in combinatie met hersentraining gebruiken, dan is een abonnement op Libelle Puzzelen een hele goede investering. Libelle Puzzelen is namelijk ook het goedkoopste puzzelboekje op de markt, en je kan er geweldige prijzen mee winnen.