Historia abonnement

Historia

Historia is het tijdschrift voor iedereen die houdt van geschiedenis. Over alle mogelijke onderwerpen en vanuit een verrassend oogpunt, neemt dit magazine je mee terug in de tijd en geeft je een glimp van hoe de wereld ooit was en hoe de zo geworden is. Van legendarische personen, belangrijke veldslagen, misdrijven, bouwwerken en eigenlijk alles wat jij je maar kan bedenken. Het begrip geschiedenis is erg breed. Daarom is het opgedeeld in thema’s. Dit zijn oorlog, maatschappij, cultuur, beschavingen, techniek, misdaad, wetenschap en onderzoek. Actuele gebeurtenissen spelen een rol bij het tot stand komen van het tijdschrift. Je krijgt daardoor een beter begrip van de wereld om je heen.

Ook op de website van Historia staat het vol met artikelen, foto’s en video’s over alle thema’s waar het blad zich mee bezig houdt. Je krijgt informatie waar je zelf nog niet bij stil had gestaan of die je een andere inkijk of nieuw perspectief geven. Interessante details, leuke wetenswaardigheden, dingen die je wilt weten, die je moet weten en die leuk zijn om te weten. Allemaal iedere zes weken op je deurmat bij een abonnement.

Bekijk prijzen
Historia abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
6 nummers

€ 32,50

 (Eenmalig)
Bestel nu met 32% Korting! Verschijnt 9x per jaar

€ 32,50

(Eenmalig)
Een jaar lang!

€ 42,50

 (eenmalig)
Bestel nu met 41% Korting! Alles over geschiedenis

€ 42,50

(eenmalig)
Twee jaar lang - 18 nummers
Beste Aanbieding

€ 74,50

 (eenmalig)
Beste Aanbieding
Bestel nu met 48% Korting! Tijdelijke aanbieding!

€ 74,50

(eenmalig)

Een abonnement op Historia

Je kan kiezen uit een historia abonnement met korting, met een cadeau of je kan er voor kiezen om er een cadeau te geven. Er worden 9 nummers per jaar uitgegeven. Je kan kiezen voor tussen de 3, 9 en de (18 momenteel niet beschikbaar) keer Historia op je deurmat ontvangen. Hoe langer je een abonnement neemt, des te hoger de korting of groter het cadeau dat je krijgt. Wanneer je een abonnement cadeau doet, dus dat het magazine een andere ontvanger heeft, dan stopt het abonnement automatisch. De andere abonnementen dien je zelf op stop te zetten, anders worden ze automatisch verlengd. Na de abonnementsperiode is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Historia voor iedereen

Dit magazine is niet alleen voor geschiedenisliefhebbers, maar je kan hier met het hele gezin of je vrienden plezier aan beleven. Samen wetenswaardigheden bespreken, leren over de wereld om je heen en kwaliteitstijd met elkaar doorbrengen. Er zijn voor iedereen wel interessante onderwerpen te vinden. Of je de wetenschap nu interessant vindt, benieuwd bent naar gebeurtenissen tijdens oorlogen, de internationale ontwikkelingen beter wilt begrijpen of dat je geïnteresseerd bent in misdaad, en dan zijn nog niet alle thema’s aan bod gekomen. Alles van de maatschappij en cultuur tot aan techniek en onderzoek komen aan bod.

 

De echte geschiedenis liefhebber heeft waarschijnlijk al een abonnement op dit tijdschrift en ieder ander is het ook aan te raden. Voor jezelf of je gezin, als cadeau, met een cadeau of met korting. Een abonnement is sowieso goedkoper dan losse nummers in de winkel en weet je niet zeker of je voor langere tijd aan een abonnement vast wilt zitten, dan kan je het gewoon voor 3 keer proberen. Je dient het dan wel op tijd stop te zetten. Gun jezelf deze verwennerij van ontspannen rustmomentjes voor jezelf of om een waardevolle en kwalitatieve tijdsbesteding met je gezin te hebben en ondertussen ook nog heel erg veel algemene kennis op te doen.