Bobo abonnement (1)

Bobo abonnement

Bobo is het tijdschrift voor kleuters en dat al 45 jaar! Bobo is niet zomaar een tijdschrift, maar een leerboekje dat helemaal aansluit op de lesstof op school voor kinderen van groep 1 en 2. Dit kleutertijdschrift is niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. Dat kan ook niet anders, want het wordt samen met leerkrachten ontwikkeld.

Een Bobo abonnement neem je om kwaliteitsmomenten met je kleuter door te brengen. Met spelletjes en verhalen en samen kleuren, allemaal samen en helemaal zelf, nieuwe dingen ontdekken.

Oorspronkelijk is Bobo een Tekenfilm. Het vrolijke, blauwe konijn, die in een boomhut woont samen met zijn ouders en zusje. Samen met zijn beste vriendje Tjerk en zijn zusje Krabbel beleeft Bobo allemaal spannende avonturen.

Bekijk prijzen
Bobo abonnement (1)

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
3 nummers
Beste Aanbieding

€ 13,50

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
Nu met 22% Korting! Stopt automatisch

€ 13,50

(Eenmalig)
6 nummers

€ 27,-

 (Eenmalig)
Bestel nu met 20% Korting!  

€ 27,-

(Eenmalig)
13 nummers

€ 69,-

 (Eenmalig)
Bestel nu met 23% Korting! + 2 specials!

€ 69,-

(Eenmalig)

Spelen en leren met Bobo

Spelenderwijs leren kinderen ongemerkt steeds meer bij. En dat is niet alleen goed voor het zelfvertrouwen, maar ook als voorbereiding op de echte school. Er zijn puzzels om op te lossen, voorleesverhalen om samen te lezen, doe-opdrachten en knutsel- en kleurplaten. Allemaal samen met Bobo. Dankzij herhaling van kleuren, cijfers, letters en vormen, wordt het steeds makkelijker voor kleuters om deze te onthouden en de speelse manier waarop dat gebeurt, zorgt er voor dat jouw kleuter steeds opnieuw de Bobo wilt lezen en de opdrachtjes, spelletjes en kleurplaten wilt doen.

De grote stap naar groep 3 wordt dankzij Bobo een heel stuk makkelijker en ook veel minder eng. Jouw kleuter zal snel nummers en letters, kleuren en vormen herkennen en daardoor zelfverzekerd de rest van de lesstof opzuigen. Want dat is wat kleuters doen. Juist in deze fase leren ze veel makkelijker en nemen ze alles als een spons in zich op.

De Speelboom van Bobo

Jouw kleuter kan natuurlijk geen genoeg krijgen van alle kleurplaten, spelletjes, verhalen en alle andere rubrieken in het kindertijdschrift. Daarom kan je op de website van Bobo, in de Speelboom, nog heel veel meer spelletjes spelen, verhalen luisteren, liedjes zingen en nog heel veel meer. Ook is er iedere maand een prijsvraag waarmee de kleuters leuke prijzen kunnen winnen. Met alle spelletjes verdienen ze een dier voor in de tuin.

Er zijn zelfs Engelse Bobo-filmpjes zodat ze al meteen Engels kunnen leren. Hoe jonger kinderen beginnen met het leren van twee of meer talen, hoe makkelijker ze het ook oppikken en onthouden.

Met alle spelletjes verdienen ze een dier voor in de tuin.

De Bobo Speelboom kan jouw kleuter spelen op de website, maar ook met de Bobo Spelen app. Na het downloaden en installeren van de app, kan alles offline gespeeld en bekeken worden. Je hebt hier dus geen internetverbinding voor nodig. Jouw kleuter kan op die manier altijd op een educatieve manier spelen en de tijd doorbrengen.

Een Bobo abonnement

Er zijn verschillende Bobo abonnementen te krijgen en geregeld zijn er aanbiedingen met fikse kortingen.

Bobo Schooljaar Basis en Bobo 2 Schooljaren Basis

 • 10 keer per jaar de Bobo thuis bezorgd
 • 1 per jaar de extra dikke vakantiespecial, dit is de lentespecial

Bobo Schooljaar Extra en Bobo 2 Schooljaren Extra

 • 10 keer per jaar of 22 keer per jaar de Bobo in je brievenbus
 • 3 keer per jaar de extra dikke vakantiespecials, de winterspecial, de zomerspecial en de lentespecial

Voor alle Bobo Abonnementen geldt

 • Alle abonnementen gaat in bij het tweede deel van het schooljaar
 • Wanneer een abonnement later afgesloten wordt, dan worden de eerdere nummers, met terugwerkende kracht, alsnog toegezonden.
 • Iedere 4 weken ligt de Bobo in jouw brievenbus

Bobo Blog voor Ouders

Bobo is niet alleen leuk voor kleuters. Op de website is er ook een blog, meer gericht op ouders, waar je allerhande onderwerpen terug vindt die met jouw kleuter en alles erom heen te maken heeft, natuurlijk vooral gericht op leren en school.

Van Doe-tips tot aan Kletsen over school, Bobo’s Blog helpt je als ouder om na te denken over hoe jij met jouw kleuter de toekomst in stapt. Voorbereiden op school, beroepskeuzes, maar ook vakantie en uitjes, de ontwikkeling en klusjes doen. De Bobo blog staat boordevol kwaliteitsartikelen die je kunnen helpen om alles nog makkelijker te laten verlopen, of die gewoon bevestigen wat jij zelf al dacht dat goed was. Extra informatie kan nooit kwaad, zeker niet als het om de kleintjes gaat.

Bobo is dat zeker niet vergeten.

Bewust opvoeden betekent in deze razendsnelle tijd dat hoe jonger je begint met de voorbereidingen, des te makkelijker het voor jouw kleuter zal zijn om mee te komen en te leren. Zelfs wanneer kinderen moeilijker leren, dan kan Bobo een steuntje in de rug zijn die voor meer zekerheid en een beter zelfbeeld zal zorgen. Bobo is er om leren leuk en effectief te maken en natuurlijk ook om jouw kleuter veel plezier te geven en jullie een invulling bieden voor kwaliteitstijd samen.

Meer lezen over Bobo


Bobo is een vrolijk blauw konijn die, samen met zijn vriendjes Tjerk en Krabbel en zijn zus, buurman en mama, allemaal spannende avonturen beleeft. Tijdens die avonturen leert Bobo er een heleboel nieuwe dingen bij en ontdekt hij allerhande vormen, kleuren, cijfers en letters.

Er zijn wel meer dan 160 Bobo films gemaakt ondertussen en die kan jij allemaal terug zien op de officiële Youtube van Bobo. In iedere film staat een bepaald onderwerp centraal. Denk dan bijvoorbeeld aan dominosteentjes of robots, maar ook een aflevering over Dokter Bobo en over een danswedstrijd.

Alles wat in het dagelijkse leven van jouw kleuter aan bod kan komen, en nog een hele hoop meer, komt aan bod in de films van Bobo. Op die manier maakt jouw kleuter op een leuke manier kennis met allemaal nieuwe onderwerpen en zaken waar jouw kleine al bekend mee is, worden opeens een stukje duidelijker.

Meer Bobo leer- en spelplezier

Naast de leerzame films zijn er ook nog het Bobo tijdschrift en de Bobo website. Het tijdschrift wordt iedere 4 weken geleverd en er zijn naast het magazine ook nog 3 extra vakantiespecials die je bij het abonnement kan nemen.

Ook is er de Bobo website. Hierop kan jouw kleuter opdrachten doen, de prijsvraag invullen, in de Speelboom spelen en leren en er is voor de ouders een handige blog met advies, tips en andere informatie die jou ondersteunen in de opvoeding van jouw kleuter.

De Bobo Film wordt ook in samenwerking met leerkrachten tot stand gebracht. Op die manier kan jouw kleuter op een geweldig leuke manier steeds meer ontdekking over de grote wereld. Herkenning en een simpele, maar duidelijke uitleg, zorgen er voor dat jouw kleuter de letters, cijfers, vormen en kleuren heel makkelijk op zal slaan en steeds beter leren gebruiken.

Bobo is ontwikkeld als voorbereiding op groep 3 en het niveau is gericht op kinderen van groep 1 en 2. Alles loopt mee met de lesstof die behandeld wordt op school, dus jouw kleintje krijgt zo extra ondersteuning en leert nog makkelijker, waardoor jouw kleuter nog zelfverzekerder in het leven zal staan. Bekijk een Bobo film en oordeel zelf!

Bobo is natuurlijk dol op spelletjes en gebruikt ze om makkelijker en sneller te leren. En jouw kleuter kan samen met Bobo meespelen in de Boomhut. In de Boomhut zitten allemaal andere hutten, die afzonderlijk allemaal spelletjes bevatten. Dit maakt het een groot avontuur, want in iedere hut vind je weer een ander spelletje.

De Boomhut van Bobo

De boomhut bestaat uit allemaal verschillende hutten samen. Door op een boomhut te klikken ga je naar binnen en kan je beginnen met spelen. Ook hier zie je dan weer diverse voorwerpen en ieder voorwerp is een ander spel.

De spelletjes zijn interactief, vol met kleuren, vormen en beweging. Bij ieder spelletje win je een Bobo sticker en bij een bepaald aantal stickers krijg je een dier erbij voor in de tuin. Je kan kleurplaten inkleuren, liedjes mee zingen, spelletjes spelen en nog heel veel meer. Er zijn 6 verschillende hutten.

 • De leeshut waar je samen kan lezen
 • De speelhut met leuke spelletjes
 • De muziekhut waar je muziek maakt en luistert
 • De telhut waar je leert rekenen
 • De kleurhut vol met kleurplaten
 • De fithut om samen te sporten
 • De garage waar Bobo Engels praat

Ook achter de boom vind je een verrassing, vergeet dus niet om daar ook even te gaan kijken.

Bobo op de app

Je kan de spelletjes spelen in de boomhut op de website van Bobo, maar er is ook een app. Die kan je gratis downloaden voor zowel Android als iPhone. Na het downloaden en installeren van de app, kunnen de spelletjes ook zonder internet gespeeld worden. Jouw kleuter kan dus overal en altijd tijd nemen om te spelen en te leren.

De spelletjes van Bobo zijn er op gericht om jouw kleuter voor te bereiden om groep 3. Alles wordt ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten. Bobo sluit naadloos aan op het niveau van kinderen in groep 1 en 2.

De prijsvraag van Bobo

In het tijdschrift Bobo, die je iedere 4 weken in de bus krijgt, staat ook een prijsvraag. Het antwoord op de prijsvraag kan je op de website samen met je kleuter invullen. Naast het antwoord die je natuurlijk ook wat gegevens in de vullen. Jouw kleuter maakt dan kans op leuke en leerzame prijzen zoals bijvoorbeeld het Spoorzoeken spel.

De Bobo spelletjes worden speciaal voor kinderen uit groep 1 en 2 ontwikkeld als voorbereiding op groep 3. Het wordt voor jouw kleuter niet alleen veel makkelijker om te leren, maar het maakt het ook nog eens heel erg leuk!

In een Bobo Speelhut leert jouw kleuter spelenderwijs allemaal nieuwe dingen, samen met het blauwe konijn Bobo. Bobo heeft een grote boomhut met allemaal andere speelhutten. De spelletjes zijn allemaal ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten en volledig ingericht op het niveau van groep 1 en 2 als de ultieme voorbereiding op groep 3. Dit natuurlijk allemaal in combinatie met Bobo het tijdschrift en de vakantiespecials.

Diverse Bobo Speelhutten

In de leeshut begint het leren met lezen, allemaal op een speelse manier. In de speelhut is het tijd voor spelletjes, waar op een leuke manier kennis gemaakt wordt met letters, cijfers, kleuren en vormen. In de muziekhut kan er muziek gemaakt en geluisterd worden. De telhut helpt bij het leren tellen en de cijfers leren herkennen, allemaal op een leuke manier. Om gezond te blijven, is fit zijn belangrijk en dat kan samen met Bobo in de fithut. Hoe jonger iemand begint met een tweede taal, des te makkelijker het geleerd wordt. In de garage wordt er dan ook Engels gesproken.

Kleurplaten, doe-opdrachten, spelletjes, liedjes zingen, tellen, vormen, letters en nog heel veel meer. Alles wat bijdraagt aan het makkelijk ontdekken en leren van nieuwe dingen, is opgenomen in de Bobo speelhutten. In samenwerking met leerkrachten wordt de Bobo samengesteld, het tijdschrift, maar ook de speelhutten en de rest van onder meer website en de app.

Zo kan jouw kleine op de website ook nog andere opdrachten maken, voor wanneer jouw kleuter geen genoeg kan krijgen van de leerspelletjes. Doordat alles op een speelse manier geleerd wordt, zuigen de meeste kleuters de informatie op als een spons.

Wanneer je de gratis app Bobo Spelen download dan kan jouw kleuter overal en altijd, ook wanneer je geen internet hebt, spelletjes spelen en ondertussen nieuwe dingen ontdekken en leren. Alle spelletjes zijn op het niveau van groep 1 en 2 en dienen ter voorbereiding op groep 3. Jouw kleuter zal op deze manier goed voorbereid en zelfverzekerd en de volgende fase beginnen.

Bobo heeft altijd de meest geweldige prijsvragen die voor kleuters goed op te lossen zijn en waarmee ze fantastische prijzen kunnen winnen. In ieder Bobo tijdschrift vind je een prijsvraag waarmee leuke prijzen, zoals bijvoorbeeld een spel, gewonnen kunnen worden. Maar dat is natuurlijk lang niet alles.

Er zijn ook kleurplaten die jouw kleuter in kan kleuren en waarmee een lading aan prijzen gewonnen kan worden. Het prijzenpakket van de Superwinactie bestaat onder meer uit een Bobo knuffel, Bobo boeken, Bobo Loco Mini speurneuspakket en een Bobo hoofdlampje, daarnaast zit er ook nog een Play-Dog speelset en zitter er ook nog meerdere spelletjes voor kleine kinderen bij. Dit is natuurlijk maar een voorbeeld van 1 Superwinactie, er kunnen iedere keer andere prijzen in het pakket zitten.

Verschillende soorten prijsvragen

Het kan dus zijn dat jouw kleuter een kleurplaat in moet kleuren, maar ook dat ze een puzzel moeten oplossen, eekhoorns op een pagina moeten vinden, een liedje moeten luisteren en daarin een antwoord moeten vinden en nog heel veel meer andere doe- en denkopdrachten. Alles om jouw kleuter op een leuke manier, nieuwe dingen te leren.

Houd de website van Bobo goed in de gaten voor prijsvragen en winacties die naast het tijdschrift van Bobo ook geregeld geplaatst worden.

Met een abonnement van Bobo heeft jouw kleuter niet alleen veel speel- en leerplezier, maar weet je ook zeker dat je geen van de prijsvragen zal missen. Ook in de Bobo Boomhut krijgt jouw kleuter virtuele cadeautjes. Bij iedere opdracht krijgt jouw kleuter een Bobo sticker en bij een x-aantal stickers wint jouw kleuter een extra dier voor in de virtuele tuin. Kijk ook naar de Bobo Vakantiespecials voor nog meer winnen, leren en heel veel plezier.

De Bobo prijsvragen zijn niet alleen heel erg leuk en leerzaam, maar het geeft ook een bepaalde spanning waarmee kinderen spelenderwijs en op een positieve manier om leren te gaan. Het is natuurlijk fantastisch als je aan de winacties mee doet en opeens krijg je een super leuke Bobo prijs in je brievenbus!

Het vrolijke, blauwe konijn Bobo beleeft allemaal leuke spannende avonturen met zijn vriendje Tjerk en zus Krabbel. Tijdens die avonturen ontdekken ze allemaal nieuwe dingen en maken ze kennis met kleuren, vormen, cijfers en letters. Op het Bobo Youtube kanaal kan je alle films van Bobo terug kijken en samen met Bobo allemaal avonturen beleven en nieuwe dingen leren.

Op de Youtube van Bobo staan wel meer dan 160 filmpjes van Bobo en zijn vrienden. In ieder filmpje staat een onderwerp centraal waarover je meer kan leren. Zo zijn er filmpjes ‘Bobo en Tjerk ontdekken’, ‘Verveel-je-niet-tips’, vlogs, 15 minuten compilaties, kerstvakantie vlogs, kerstliedjes, Voorleesverhalen, liefdjes, alle afleveringen van seizoen 1 en 2 en een theaterlijst.

In de meer dan 160 Bobo youtube video’s gaat Bobo een zandkasteel bouwen, een boshut maken, aardappelpoppetjes maken, schaduw tekenen, de kerstboom versieren, eten en drinken, worden beroepen besproken, feest gevierd en nog heel veel meer.

Bobo leer- en spelplezier in meer dan films

Alles waar jouw kleuter in het dagelijkse leven mee te maken krijgt, komt ook terug in de films van Bobo. De video’s, maar ook het tijdschrift en de website, worden ontwikkeld in samenwerking met leerkrachten. Alles is op het niveau van groep 1 en 2 en dient als voorbereiding op groep 3.

Het tijdschrift Bobo wordt iedere 4 weken in de bus geleverd en het is ook mogelijk om nog eens 3 extra dikke vakantiespecials te ontvangen. Je kan een eenjarig of een tweejarig abonnement nemen, precies de periode waarin jouw kleuter een extra steuntje kunnen gebruiken om het leren nog makkelijker en leuker te maken.

Op de Bobo website staat niet alleen de Speelboom, vol met hutten waarin je allemaal spelletjes kan doen, kleurplaten kan inkleuren, liedjes kan zingen en maken en nog heel veel meer leuke en leerzame opdrachtjes kan vinden. Er zijn ook extra opdrachten om te maken, de prijsvraag kan ingevuld worden en er is voor de ouders een handige blog met tips, advies en informatie die voor ouders een steuntje in de rug kan zijn, tijdens deze veranderende periode in het leven van jouw kleuter en jou.

Bobo is er voor kleuters van groep 1 en 2. Het dient als voorbereiding op groep 3. Jouw kleuter zal de overgang zelfverzekerd maken en veel makkelijker leren, dankzij de films van Bobo, de website van Bobo en het tijdschrift Bobo.