Bobo abonnement

Bobo is het tijdschrift voor kleuters en dat al 45 jaar! Bobo is niet zomaar een tijdschrift, maar een leerboekje dat helemaal aansluit op de lesstof op school voor kinderen van groep 1 en 2. Dit kleutertijdschrift is niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. Dat kan ook niet anders, want het wordt samen met leerkrachten ontwikkeld.

Een Bobo abonnement neem je om kwaliteitsmomenten met je kleuter door te brengen. Met spelletjes en verhalen en samen kleuren, allemaal samen en helemaal zelf, nieuwe dingen ontdekken.

Oorspronkelijk is Bobo een Tekenfilm. Het vrolijke, blauwe konijn, die in een boomhut woont samen met zijn ouders en zusje. Samen met zijn beste vriendje Tjerk en zijn zusje Krabbel beleeft Bobo allemaal spannende avonturen.

Maak hier uw keuze!

Acties Info Prijs
Bobo
12 nummers + 3 specials
Inclusief 3 specials | 27% Korting! € 75,48
€ 55,-
Probeer nu!
Bobo
3 nummers
Stop automatisch € 11,- Probeer nu!
Bobo
BOBO 12 nummers + 1 special
Inclusief 1 special € 43,50 Probeer nu!
Bobo
6 nummers
20% Korting! € 25,50
€ 20,50
Probeer nu!

Spelen en leren met Bobo

Spelenderwijs leren kinderen ongemerkt steeds meer bij. En dat is niet alleen goed voor het zelfvertrouwen, maar ook als voorbereiding op de echte school. Er zijn puzzels om op te lossen, voorleesverhalen om samen te lezen, doe-opdrachten en knutsel- en kleurplaten. Allemaal samen met Bobo. Dankzij herhaling van kleuren, cijfers, letters en vormen, wordt het steeds makkelijker voor kleuters om deze te onthouden en de speelse manier waarop dat gebeurt, zorgt er voor dat jouw kleuter steeds opnieuw de Bobo wilt lezen en de opdrachtjes, spelletjes en kleurplaten wilt doen.

De grote stap naar groep 3 wordt dankzij Bobo een heel stuk makkelijker en ook veel minder eng. Jouw kleuter zal snel nummers en letters, kleuren en vormen herkennen en daardoor zelfverzekerd de rest van de lesstof opzuigen. Want dat is wat kleuters doen. Juist in deze fase leren ze veel makkelijker en nemen ze alles als een spons in zich op.

De Speelboom van Bobo

Jouw kleuter kan natuurlijk geen genoeg krijgen van alle kleurplaten, spelletjes, verhalen en alle andere rubrieken in het tijdschrift. Daarom kan je op de website van Bobo, in de Speelboom, nog heel veel meer spelletjes spelen, verhalen luisteren, liedjes zingen en nog heel veel meer. Ook is er iedere maand een prijsvraag waarmee de kleuters leuke prijzen kunnen winnen. Met alle spelletjes verdienen ze een dier voor in de tuin.

Er zijn zelfs Engelse Bobo-filmpjes zodat ze al meteen Engels kunnen leren. Hoe jonger kinderen beginnen met het leren van twee of meer talen, hoe makkelijker ze het ook oppikken en onthouden.

Met alle spelletjes verdienen ze een dier voor in de tuin.

De Bobo Speelboom kan jouw kleuter spelen op de website, maar ook met de Bobo Spelen app. Na het downloaden en installeren van de app, kan alles offline gespeeld en bekeken worden. Je hebt hier dus geen internetverbinding voor nodig. Jouw kleuter kan op die manier altijd op een educatieve manier spelen en de tijd doorbrengen.

Een Bobo abonnement

Er zijn verschillende Bobo abonnementen te krijgen en geregeld zijn er aanbiedingen met fikse kortingen.

Bobo Schooljaar Basis en Bobo 2 Schooljaren Basis

  • 10 keer per jaar de Bobo thuis bezorgd
  • 1 per jaar de extra dikke vakantiespecial, dit is de lentespecial

Bobo Schooljaar Extra en Bobo 2 Schooljaren Extra

  • 10 keer per jaar of 22 keer per jaar de Bobo in je brievenbus
  • 3 keer per jaar de extra dikke vakantiespecials, de winterspecial, de zomerspecial en de lentespecial

Voor alle Bobo Abonnementen geldt

  • Alle abonnementen gaat in bij het tweede deel van het schooljaar
  • Wanneer een abonnement later afgesloten wordt, dan worden de eerdere nummers, met terugwerkende kracht, alsnog toegezonden.
  • Iedere 4 weken ligt de Bobo in jouw brievenbus

Bobo Blog voor Ouders

Bobo is niet alleen leuk voor kleuters. Op de website is er ook een blog, meer gericht op ouders, waar je allerhande onderwerpen terug vindt die met jouw kleuter en alles erom heen te maken heeft, natuurlijk vooral gericht op leren en school.

Van Doe-tips tot aan Kletsen over school, Bobo’s Blog helpt je als ouder om na te denken over hoe jij met jouw kleuter de toekomst in stapt. Voorbereiden op school, beroepskeuzes, maar ook vakantie en uitjes, de ontwikkeling en klusjes doen. De Bobo blog staat boordevol kwaliteitsartikelen die je kunnen helpen om alles nog makkelijker te laten verlopen, of die gewoon bevestigen wat jij zelf al dacht dat goed was. Extra informatie kan nooit kwaad, zeker niet als het om de kleintjes gaat.

Bobo is dat zeker niet vergeten.

Bewust opvoeden betekent in deze razendsnelle tijd dat hoe jonger je begint met de voorbereidingen, des te makkelijker het voor jouw kleuter zal zijn om mee te komen en te leren. Zelfs wanneer kinderen moeilijker leren, dan kan Bobo een steuntje in de rug zijn die voor meer zekerheid en een beter zelfbeeld zal zorgen. Bobo is er om leren leuk en effectief te maken en natuurlijk ook om jouw kleuter veel plezier te geven en jullie een invulling bieden voor kwaliteitstijd samen.