Dit zijn de leukste weekbladen om mee te nemen op vakantie

a

Wanneer we op vakantie gaan, dan liggen we, mits het een zon, zee en strandvakantie is natuurlijk, het grootste deel van de tijd lekker aan het strand. Nadat we ons goed hebben ingesmeerd, is het tijd om te genieten van de heerlijk zon op onze huid. Maar om nu uren achter elkaar te blijven liggen, gaat natuurlijk op ten duur ook vervelen. Los van het feit dat je ook af en toe even moet afkoelen door een duik in het water te nemen, is het ook lekker om even iets te kunnen lezen. Zo kun je ervoor kiezen om een goed boek mee te nemen, maar zijn weekbladen ook uitermate populair. Wil jij weten waarom? Dat vertellen we je in dit artikel!

Waarom zijn weekbladen zo populair?

Tijdens onze vakantie willen we vaak even helemaal nergens aan denken en vooral genieten van de zon, het lekkere eten en ook de rust. We hebben immers het hele jaar hard gewerkt, dus is het nu tijd om te genieten. Omdat de meeste weekbladen lekker makkelijk weglezen, zijn ze perfect voor op vakantie. Ondanks het feit dat we steeds vaker zien dat we het nieuws wat in deze bladen staat, ook online kunnen vinden, heeft het doorbladeren van zo’n boekje toch nog een bepaald magisch effect. Niet alleen aan het strand is het heerlijk vertoeven met één van de vele bladeren, maar ook na een flinke hardloop sessie in je sport bh langs de boulevard, is het fijn om op je balkon of terras even op adem te komen tijdens het lezen van bijvoorbeeld de Story of Privé.

Deze bladen zijn het meest in trek

Waar we steeds vaker zien dat veel mensen ervoor kiezen om het nieuws op hun telefoon te lezen, zien we dat vooral op vakantie en ook bij de kapper, nog ouderwets gebruik wordt gemaakt van een weekblad. Wel is het aanbod de afgelopen jaren minder geworden. Toch neemt dit niet weg dat er enkele bladen zijn, die nog altijd immens populair zijn. Wanneer we kijken naar de verschillende bladen in Nederland, dan zien we dat de Story en ook Privé het nog steeds heel goed doen. Vooral gezien het feit hier tot in detail wordt ingegaan op het privé leven van allerlei bekende Nederlanders. Informatie die je in een artikel online vaak niet krijgt. Je leest niet alleen alles over het liefdesleven, maar ook over bepaalde familiaire problemen waar de verschillende sterren voor komen te staan. Of een bekende Nederlander die voor de zoveelste keer in een sport bh grote maten is gespot om een poging te doen tot het verliezen van gewicht. Want laten we eerlijk zijn, niemand is veilig wanneer Edwin Smulders met een fotocamera in de hand en een grote regenjas dames aan wordt gespot!

Niets missen? Neem een abonnement!

Uiteraard is het af en toe leuk om te kunnen lezen wat er allemaal gebeurt in showbizzland. Maar we kunnen je verzekeren dat wanneer je één keer smaak te pakken hebt, je niets meer wilt missen! Om ervoor te zorgen dat jij altijd als eerste op de hoogte bent van de laatste details, is een weekabonnement op één van deze bladen natuurlijk een perfecte manier om nooit meer iets te hoeven missen.