Volkskrant abonnement

Er zijn verschillende Volkskrant abonnementen te krijgen.

 • Digitaal Basis: Je hebt onbeperkt toegang tot Volkskrant.nl en je hebt toegang tot de digitale editie voor je tablet of telefoon.
 • Digitaal: Je krijgt van maandag tot en met zaterdag de digitale krant en je kan onbeperkt artikelen lezen. Je krijgt ook de digitale versie voor je tablet of telefoon. In Topics wordt het nieuws van andere kwaliteitskranten voor jou verzameld en hier heb je ook toegang tot.
 • Weekend: Op zaterdag krijg je de papieren krant en van maandag tot en met zaterdag krijg je ook toegang tot de digitale krant en de versie voor je tablet of telefoon. Ook Topics is toegankelijk voor jou. Bij de extra dikke zaterdagkrant in je bus krijg je ook  het Volkskrant Magazine.
 • Compleet: Met dit abonnement krijg je alles compleet. De papieren krant de hele week en op zaterdag de extra dikke krant in de bus, met het Volkskrant Magazine. En je hebt onbeperkt toegang tot Volkskrant.nl, inclusief de versie voor je tablet of telefoon.

Maak hier uw keuze!

Actie Info Prijs
4 weken 6 dagen p/w de krant | Stopt automatisch

€ 90,00

€ 4,-
Probeer nu!
8 weken Tot wel 8 weken voor maar 4 euro | 85% Korting!

€ 26,-

€ 4,-
Probeer nu!
12 maanden 6 dagen p/w de krant | Nu met 64% Korting!

€ 71,76

€ 26,- (maandelijks)
Probeer nu!
 • 4 weken

  • - 6 dagen p/w de krant
   - Stopt automatisch

  € 90,00

  € 4,-

  Probeer nu!
 • 8 weken

  • - Tot wel 8 weken voor maar 4 euro
   - 85% Korting!

  € 26,-

  € 4,-

  Probeer nu!
 • 12 maanden

  • - 6 dagen p/w de krant
   - Nu met 64% Korting!

  € 71,76

  € 26,- (maandelijks)

  Probeer nu!
 • Over De Volkskrant

  Wanneer je meer wilt weten dan het oppervlakkige en eentonige nieuws waar je overal mee doodgegooid wordt, dan lees je de Volkskrant. Deze krant heeft altijd een beetje heen en weer geschoven binnen het politieke spectrum. Tegenwoordig wordt de Volkskrant gemaakt door mensen die alles grond voor je uit zoeken en in begrijpelijke taal uitleggen. Zo wordt je horizon breder en kan je begrip voor meerdere kanten opbrengen. Je kan in gesprek gaan en op die manier dient de Volkskrant de samenleving.

  Deze krant richt zich vooral op de hoger opgeleiden. Er is veel aandacht voor kunst, lifestyle en wetenschap en de opmaak van de krant is gericht op jongere lezers. Diepgaande interviews en onderzoeksjournalistiek horen bij de journalistiek die de krant drijft.

  Wat lees je in de Volkskrant?

  Door de week vind je in de Volkskrant twee verschillende delen. De nieuwskrant waarin je het belangrijkste nieuws, aangevuld met duiding, analyses en achtergronden zodat je niet alleen maar de platte feiten onder je neus krijgt, maar ook zelf er over kan oordelen.

  “V” is het andere deel van de Volkskrant. Hier in vind je alles omtrent cultuur, kunst, media, uitgaan, entertainment, en ook over eten, geschiedenis, lezen en ook het plezier en de lasten van het hedendaagse leven.

  Op zaterdag krijg je een extra dikke krant vol met relevante journalistiek. Interviews en verrassende rubrieken, veel ruimte voor verdieping en opinie, achtergronden waardoor jij precies weet wat er allemaal aan de hand is in de wereld en waarom. Het onderdeel Boeken & Wetenschap staat vol met recensies, tips over boeken, columns over literatuur en poëzie, spannende reportages van over de hele wereld over onder meer wetenschap. In het Volkskrant Magazine vind je allemaal persoonlijke verhalen die jou kunnen inspireren, geweldige fotografie, columns met humor en serieuze zaken en reportages over mode, wonen, uitgaan en eten en drinken.

  Hoe kan jij de Volkskrant lezen?

  Het makkelijkste is natuurlijk om een abonnement te nemen. De Volkskrant is ook op heel veel plaatsen los te krijgen. Bij een digitaal abonnement, kan je eigenlijk meteen inloggen nadat je de mail hebt gekregen met je inloggegevens. Dat gebeurt meteen nadat je het abonnement hebt afgesloten. De papieren versie krijg je ongeveer een week later, voor de eerste keer, toegestuurd. Wil je liever later jouw abonnement beginnen? Dan kan je dat gewoon aangeven.

  Voor 7 uur in de ochtend heb jij jouw papieren krant in de brievenbus. Op de website en app vind je de hele dag door updates van het laatste nieuws. Je kan dus altijd en overal kijken of er nog iets  gebeurd is. De Volkskrant staat bekend om de kwaliteitsjournalistiek. Je kan er dus vanuit gaan dat, de informatie de je leest, goed uit gezocht is.

  Miljoenen mensen in Nederland komen de Volkskrant dagelijks, wekelijks tegen en het is dan ook niet verrassend dat er meer dan 3,5 miljoen unieke lezers per maand naar de website komen. Via de krant, de app of de website, lezen deze Nederlanders het laatste nieuws en verdiepende achtergronden. Naast het internationale en nationale nieuws, vind je er ook alles over cultuur, sport en natuurlijk is er ook wat showbizz, al is dit bij de Volkskrant redelijk beperkt.

  Als je vragen hebt, dan kan je terecht bij de klantenservice van de Volkskrant. Deze helpt jou snel en professioneel verder. Ook als je jouw abonnement wilt opzeggen.

  Met de Volkskrant weet jij altijd precies wat er aan de hand is in de wereld en niet alleen omdat je een oppervlakkig nieuwsberichtje hebt gelezen, maar omdat jij alle achtergronden, experts en andere informatie die relevant is, erbij geleverd krijgt. Op die manier kan jij goed onderbouwd, met iedereen het gesprek aan gaan.