Tubantia

Tubantia abonnement

Er zijn diverse combinaties binnen een abonnement van Tubantia mogelijk. Je krijgt de editie uit jouw regio automatisch thuis geleverd. Hieronder zie je diverse mogelijkheden voor een abonnement op de Tubantia. 

  • Digitaal Basis: Met een digitaal basis abonnement heb je vrijwel meteen onbeperkte toegang tot premium artikelen en Topics. In Topics vind je artikelen van andere kwaliteitskranten.
  • Digitaal: Ook met het gewone digitale abonnement heb je onbeperkt toegang tot de premium artikelen en Topics en je krijgt maandag tot en met zaterdag de digitale krant met pdf bijlagen.
  • Weekend: Met een weekend abonnement krijg van maandag tot en met zaterdag de digitale krant met pdf bijlagen en op zaterdag krijg je de extra dikke papieren zaterdagkrant, inclusief bijlage Z&Zo en het Tubantia Magazine. Tot de premium artikelen en Topics heb je ook met dit abonnement onbeperkt toegang.
  • Compleet: Met het complete abonnement krijg en heb je toegang tot alles. Van maandag tot en met zaterdag krijg je de papieren krant in je brievenbus en de digitale krant met pdf bijlagen. Op zaterdag krijg je de extra dikke weekendkrant met de Z&Zo bijlage en het Tubantia Magazine. Je hebt digitaal ook onbeperkt toegang tot de premium artikelen en Topics.
Bekijk prijzen
Tubantia

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
4 weken
Beste Aanbieding

€ 6,-

 (eenmalig)
Beste Aanbieding
6 dagen p/w de krant 90% korting

€ 6,-

(eenmalig)

Tubantia

Voor het laatste nieuws uit Twente, Salland en de Achterhoek, ga je naar Tubantia. Deze regionale krant brengt jou het nieuws, weetjes, sport en andere onderwerpen, uit de wereld, het land en bij jou uit de buurt. Jij weet dus altijd wat er in jouw leefwereld speeltmet dit regionaal dagblad. Tubantia wordt geleverd in Enschede en omgeving, Hengelo en omgeving, Almelo en omgeving, Oldenzaal en omgeving, Reggestreek, Achterhoek, Zwolle, Deventer en Apeldoorn.

Tubantia bericht over het internationale nieuws, het nationale nieuws, maar ook over het nieuws in jouw regio. Je weet dus altijd precies wat er speelt in jouw omgeving. Nieuws dat je dient te weten, nieuws dat je wilt weten en nieuws dat leuk is om te weten. Van nieuwe maatregelen tot leuke evenementen. Deze krant besteedt ook extra veel aandacht aan sport. Achtergronden en analyses geven duiding aan de feitelijke nieuwsberichten, waardoor het voor jou mogelijk is om een goed onderbouwde mening te vormen. Het nieuws van over de hele wereld, wordt dichtbij jou gebracht. Lokale redacties zorgen er voor dat jij ook van de plaatselijke gebeurtenissen niets hoeft te missen.

Wat staat er in Tubantia?

Zoals iedere kwaliteitskrant biedt Tubantia jou het nationale en internationale nieuws in een gedeelte van de krant. Alle belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen, met analyses en achtergronden. In een ander gedeelte vind je datzelfde, maar dan voor het regionale nieuws. Alles wat er bij jou in de buurt speelt, belangrijk is, gebeurt, dat krijg jij te lezen in dit dagblad. Het derde gedeelte bevat al het sportnieuws en alle sportgebeurtenissen. In het buitenland, in Nederland en bij jou uit de regio. Tubantia heeft extra aandacht voor sport en daardoor ben jij altijd op de hoogte van alle sportieve nieuwtjes en gebeurtenissen.

In het weekend krijg je de extra dikke weekendkrant met nieuws uit binnen- en buitenland, gepaard met analyses en achtergronden die jou een weloverwogen en onderbouwde mening laten vormen over de gebeurtenissen op alle niveaus. Daardoor weet jij wat er belangrijk is in de wereld en het brengt het verre nieuws dicht bij jou. Bijlage “Z” maakt grote nieuwsverhalen persoonlijke met achtergrondverhalen die je meer inzicht geven in wat er nou werkelijk allemaal aan de hand is. “Zo” heeft allemaal praktische informatie en tips voor jou. Voor in huis, je tuin, maar ook wat betreft shoppen of over je auto. Zelfs de opvoeding komt aan bod. Eigen staat in deze bijlage altijd wel iets wat jij in je dagelijkse leven tegen kan komen. Tubantia Magazine bevat uitgebreide reportages en diepgaande interviews. Een boeiende en interessante mix van reizen, boeken, films en muziek, maar ook mode en interieur.

Hoe kan jij Tubantia lezen?

De Tubantia is in de genoemde regio’s in de winkels los te verkrijgen. Met een abonnement krijg je de krant thuis bezorgd, en het is natuurlijk ook voordeliger. Je kan een abonnement digitaal afsluiten en afhankelijk van welk abonnement je kiest, heb je vrijwel meteen toegang tot de website en de app van Tubantia. Heb je ook gekozen voor een papieren versie, dan krijg je deze ongeveer een week na het afsluiten van je abonnement, voor de eerste keer geleverd. Je kan altijd een latere startdatum aangeven als dit voor jou wenselijk is. Bij een abonnement krijg je allemaal extra’s. Zo heb je toegang tot alle premium artikelen en Topics.

Van maandag tot en met zaterdag krijg je de krant voor 7 uur ‘s morgens geleverd. Op de website en de app kan je 24 uur per dag het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen volgen. Belangrijk nieuws uit het buitenland, binnenland en uit jouw regio. Je weet precies wat er in de wereld speelt en hoe dit invloed heeft op jouw dagelijkse leven. Naast het feitelijke nieuws krijg je ook duiding dankzij de analyses, interviews en achtergronden. Tubantia is betrokken bij de lezers en de journalisten zitten dan ook op lokale redacties, dicht op het nieuws.

Lezers van Tubantia zijn betrokken bij hun omgeving en willen weten wat er voor nieuws uit de rest van het land en de wereld is. Zij lezen deze krant omdat ze achtergronden krijgen bij zowel het wereldnieuws, als de landelijke gebeurtenissen en wat speelt in hun eigen buurt.