Trouw abonnement

Trouw abonnement

De Trouw is een echte kwaliteitskrant en dat bleek ook wel in 2012 toen deze krant de ‘European Newspaper of the year’ prijs won. Er zijn meerdere abonnementen op de Trouw te krijgen:

  • Digitaal basis: Je hebt onbeperkt toegang tot de website en de app van Trouw en er is een digitale editie voor je telefoon of tablet.
  • Digitaal: Van maandag tot en met zaterdag krijg je de digitale krant en heb je dus onbeperkt toegang tot de website en de app, een digitale versie voor je telefoon of tablet. Je hebt ook toegang tot Topics waar nieuws uit andere kwaliteitskranten te vinden is. Je krijgt de digitale krant met pdf bijlagen.
  • Weekend: Op zaterdag krijg je de extra dikke papieren krant, met het Magazine Tijdgeest, en van maandag tot en met zaterdag ook de digitale krant en de editie voor de tablet of je telefoon. Je hebt ook toegang tot Topics en bij je digitale krant krijg je de bijlagen in pdf en natuurlijk heb je ook onbeperkt toegang tot de website en de app.
  • Compleet: Je krijgt van maandag tot en met zaterdag zowel de papieren krant als de digitale krant, een digitale editie voor je tablet of telefoon en de digitale krant met pdf bijlagen. Op zaterdag krijg je de extra dikke krant inclusief het Magazine Tijdgeest. Je hebt ook toegang tot Topics en onbeperkt toegang tot de website en de app.
Bekijk prijzen
Trouw abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
4 weken

€ 6,-

 (eenmalig)
6 dagen p/w de krant Stopt automatisch

€ 6,-

(eenmalig)
Persoonlijke keuze
Beste Aanbieding

Vanaf € 2,-

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
Een op maat gemaakt abonnement Kies zelf uw looptijd

Vanaf € 2,-

(wekelijks)

De Trouw

Ooit begon de Trouw als verzetskrant en daardoor staat dit landelijk dagblad heel erg dicht bij het volk. Deze krant richt zich op enkele maatschappelijke onderwerpen zoals duurzaamheid en natuur, religie en filosofie, cultuur en media. Hoewel het lang duurde voor er echte journalisten bij de Trouw werkten, is het tegenwoordig een van de betere kwaliteitskranten in Nederland.

Trouw wilt jou niet alleen maar het nieuws brengen, maar jou ook op de hoogte houden van de dagelijkse discussies en om van het nieuws en die discussies, de betekenis bloot te leggen. Een onafhankelijk nieuwsmedium dat er alles aan doet om de diepte in te duiken en daardoor de achtergrond van het dagelijkse nieuws kan laten zien.

Wat lees je in de Trouw?

De doordeweekse uitgave van de trouw bestaat uit twee delen. Natuurlijk is er de nieuwskrant waarin je het laatste nieuws en de actualiteiten vindt. Naast de feiten vind je hier ook duiding, opinie, debat, analyses en achtergronden. Het andere deel is De Verdieping. Hierin vindt je verhalen over bepaalde onderwerpen waarmee Trouw laat zien betrokken te zijn bij de wereld. De thema’s die behandeld worden zijn religie & filosofie, duurzaamheid & natuur en cultuur & media.

Op zaterdag krijg je maar liefst twee extra bijlagen. Letter & Geest heeft opmerkelijke en scherpe essays met een inslag die aansluit bij literatuur, filosofie en levensbeschouwing. Er is  veel aandacht voor boekbesprekingen en poëzie. In Tijd staan verhalen die dicht bij de lezer komen zoals dilemma’s over liefde, kinderen en familie, maar ook over tentoonstellingen en series, koken, reizen, werk en wandelen.

Hoe kan jij de Trouw lezen?

Een digitaal abonnement heb je heel snel afgesloten en je kan bijna meteen inloggen en de digitale krant en alle artikelen lezen. Voor de papieren versie is een abonnement het meest aan te raden. Voor het gemak, maar ook omdat het goedkoper is. Je kan de Trouw natuurlijk ook op diverse locaties gewoon los kopen. Als je een abonnement neemt, dan kan je na ongeveer een week de krant voor het eerst in je bus verwachten. Je kan altijd een latere datum aangeven als startdatum.

De Trouw ligt voor 7 uur ‘s morgens bij juo in de bus. De website en de app worden de hele dag door geüpdatet en je hebt dus altijd het laatste nieuws binnen handbereik. De Trouw lees je als je naast het nieuws ook met de maatschappij en de wereld om je heen bezig bent. Het is kwaliteitsjournalistiek waarbij diepgang voorop staat. Trouw schuwt het debat niet.

Alleen al via de app en de website bereikt Trouw maandelijks 2,3 miljoen unieke lezers, dat is bovenop de oplages van de papieren krant en andere media. Trouw richt zich naast het nationale en internationale nieuws ook op specifieke onderwerpen zoals duurzaamheid en filosofie. Achtergronden en diepgang krijgen veel aandacht en je vindt dan ook veel informatie, die je anders zou missen, terug in de artikelen en nieuwsberichten van Trouw. 

Dankzij de Trouw krijg jij niet alleen uitgebreid mee wat er speelt in de wereld, maar leer je ook over de verhalen erachter, leer je de duiding begrijpen en kan je dus veel beter beoordelen hoe jij zelf over alle onderwerpen denkt. De Trouw brengt het nieuws niet alleen bij je thuis, maar biedt je ook nog inzicht in de verhalen achter het nieuws.