De Telegraaf krant

Telegraaf abonnement

Bij de Telegraaf kan je voor vier verschillende abonnementen kiezen. Zit de combinatie van jouw keuze er niet tussen, neem dan contact op met de klantenservice om te kijken naar andere mogelijkheden.

  • Premium: Je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app. Dit geldt ook voor de podcasts en video’s. Je kan de premium artikelen herkennen aan een geel label.
  • Digitaal: Je krijgt dagelijks de digitale versie van de papieren krant en je kan de digitale versie dagelijks lezen. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de premium artikelen en elke zaterdag krijg je VROUW-Magazine en het VRIJ-katern digitaal.
  • Digitaal en Zaterdag: Dagelijks krijg je de digitale versie van de krant en op zaterdag krijg je ook de extra dikke papieren weekendkrant, met het VROUW-Magazine het uitneembare katern  VRIJ. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de premium artikelen.
  • Maandag t/m zaterdag: Van maandag tot en met zaterdag krijg je de papieren krant in de brievenbus en dagelijks krijg je ook de digitale versie. Op zaterdag krijg je de extra dikke weekendkrant met VROUW-Magazine en het uitneembare katern VRIJ. Je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen.
Bekijk prijzen
De Telegraaf krant

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Elke zaterdag de krant

€ 2,62

 (wekelijks)
Looptijd: 1 jaar  

€ 2,62

(wekelijks)
6 dagen per week

€ 1,77

 (wekelijks)
De digitale krant Looptijd: 1 jaar

€ 1,77

(wekelijks)
Premium

0,81

 (wekelijks)
Onbeperkt PREMIUM artikelen lezen Looptijd: 1 jaar

0,81

(wekelijks)
Persoonlijke keuze
Beste Aanbieding

Vanaf € 0,81

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
6 dagen p/w de krant Kies zelf uw looptijd

Vanaf € 0,81

(wekelijks)

De Telegraaf

De Telegraaf is niet alleen een van de grootste Nederlandse dagbladen, maar ook een van de grootste nieuwssites die ons land kent. Zes dagen per week wordt de Telegraaf bezorgd, met daarin het binnen- en buitenlandse nieuws en het sportnieuws, maar ook het financiële nieuws. De Telegraaf is vooral populair door het hoge entertainment gehalte. Niet alleen sport krijgt veel ruimte, maar ook misdaadnieuws en nieuws over sterren en bekendheden, krijgen veel aandacht.

Deze krant richt zich op een doorsnede van de maatschappij en daardoor is de opzet toegankelijk en helder. Er zijn serieuze katernen en minder belangrijke rubrieken, maar de balans zorgt er voor dat je niet alleen maar serieus nieuws onder je neus krijgt, maar ook zo weet wat er allemaal aan de hand is in Nederland en de rest van de wereld. De Telegraaf wordt meer gezien als een krant voor het volk, dan als een kwaliteitskrant, maar dat neemt niet weg dat er geen gedegen onderzoek wordt gedaan. Er is meer ruimte voor de populaire onderwerpen, maar de serieuzere zaken, zoals bijvoorbeeld het financiële gedeelte, krijgen ook meer dan genoeg plaats. Hierdoor kan jij je vinden in de onderwerpen van de krant en ben jij ook meer betrokken bij wat er speelt in jouw leefwereld. Dankzij interviews en achtergronden kan jij veel makkelijker en beter een goed onderbouwde mening vormen, waardoor jij het gesprek met je omgeving ook aan kan gaan.

Wat lees je allemaal in de Telegraaf?

Naast het nationale en internationale nieuws lees je ook over andere nieuwsonderwerpen in de Telegraaf. Sport krijgt veel aandacht, maar ook criminaliteit en showbizz worden niet overgeslagen. Financieel nieuws krijgt ook veel aandacht en dit brengt het kwaliteitsgehalte en de serieusheid van de krant weer flink in balans. Op die manier staat deze krant dicht bij de mensen, bij het volk, en daardoor ben jij weer meer betrokken bij de wereld om je heen. Er zijn in principe 7 verschillende thema’s die de Telegraaf aanhoudt om jou te voorzien van al het belangrijkste nieuws en alle belangrijke ontwikkelingen.

  • Nieuws: Met het belangrijkste binnenlands, buitenlands en opmerkelijke nieuws.
  • Sport: Met voetbal, autosport, wielrennen, schaatsen, tennis, darts en het scorebord.
  • Entertainment: Met gossip, sterren, royals, film, tv, cultuur en uitgaan.
  • Financieel: Met nieuws, koersen, geld, ondernemen en het Stan Huygens Journaal.
  • Vrouw: Met horoscopen, seks & relaties, Dagboek van een minnares, columns & opinie, Glossy en Vrouw Magazine.
  • Lifestyle: Reizen, culinair, En Route, geschiedenis, gezondheid, wetenschap, natuur, thuis & tuin, Puzzels.

Alles wat jij in je dagelijkse leven tegen komt in de wereld om je heen, krijgt aandacht van de Telegraaf. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je ook maar iets van nieuws mist als het over deze onderwerpen gaat. De Telegraaf is serieus, maar weet een goede balans tussen serieuze onderwerpen en ontspanning en entertainment neer te zetten.

Hoe kan jij de Telegraaf lezen?

Een losse Telegraaf kan je overal in Nederland in de winkel kopen. Je kan ook een abonnement nemen. Dit is natuurlijk goedkoper en ook makkelijker, want dan krijg je iedere morgen gewoon de krant in je brievenbus geleverd en de Telegraaf heeft veel voordeeltjes voor abonnees. Afhankelijk van welk abonnement je kiest, kan je bijna meteen online inloggen. Na het afsluiten van je abonnement krijg je meteen de inlogcodes toegezonden. Je hebt meteen toegang tot het allerbelangrijkste nieuws en de allerlaatste ontwikkelingen. Alles wat jou interesseert en wilt weten, alles wat je moet weten en alles wat leuk is om te weten.

Je krijgt de papieren krant voor 7 uur in de ochtend in de bus en op de website en via de app kan je 24 uur per dag alles volgen. Je hoeft dus nooit meer iets te missen en hebt altijd toegang tot de belangrijkste feitjes en weetjes. Niet alleen uit Nederland, maar ook uit het buitenland en in alle categorieën. De balans tussen wat je moet weten en wat leuk is om te weten, wordt juist door de Telegraaf goed in stand gehouden. Jij hoeft dus niets te missen en kan makkelijk een goed onderbouwde mening vormen over de zaken die voor jou belangrijk zijn, en die in jouw leefwereld een rol spelen.

Met de Telegraaf haal je het belangrijkste nieuws, uit binnen- en buitenland, dicht naar jou toe. Hierdoor ben je betrokken bij de wereld om je heen, weet je wat er speelt, en kan je daarover een goed onderbouwde mening vormen, waardoor jij niet alleen een gesprek aan kan gaan, maar ook kan beslissen of dit de wereld is waarin jij wilt leven.