NRC Handelsblad

Een abonnement op NRC Handelsblad

NRC Handelsblad is de middageditie van NRC en je krijgt deze dus niet in de ochtend geleverd, maar voor de avond.

  • Maandag tot en met zaterdag: Je krijgt zes dagen per week zowel de digitale als, de papieren krant en je hebt volledige toegang tot de website van de NRC.
  • Zaterdag: Je hebt volledige toegang tot de website van NRC en je krijgt zes dagen per week de digitale krant. Op zaterdag krijg je de extra dikke, papieren weekendkrant thuis op je deurmat.
  • Digitaal: Je hebt onbeperkt toegang tot de website van NRC en je krijgt zes dagen per week de digitale krant.
  • NRC.NL: Je hebt volledige toegang tot alle digitale producten op de website van NRC.
Bekijk prijzen
NRC Handelsblad

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Persoonlijke keuze
Beste Aanbieding

Vanaf € 2,-

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
Een op maat gemaakt abonnement Kies zelf uw looptijd

Vanaf € 2,-

(wekelijks)

Over het NRC Handelsblad

De Nieuwe Rotterdamse Courant, beter bekend als NRC, is een landelijke krant, met nationaal en internationaal nieuws. Hoewel NRC Handelsblad altijd als een meer serieuze krant voor hoog opgeleiden werd gezien, is het ondertussen veel meer dan dat. Deze krant in Nederland levert nog steeds kwaliteitsjournalistiek, maar nu voor een breder publiek, waaronder opvallend veel jongeren blijken te zitten. Dit is mede te danken aan NRC Next, de ochtendeditie van NRC. De middag editie is NRC Handelsblad. Alles draait rondom de website van NRC en twee keer per dag worden het belangrijkste nieuws en passende artikelen gebundeld in een geprinte versie.

NRC Handelsblad was eerder vooral economisch ingesteld, maar na rigoureuze veranderingen en het samensmelten met NRC Next, heeft de krant nu een veel bredere interesse en krijgt ander nieuws net zoveel ruimte als dat alle serieuze onderwerpen altijd al kregen. Kwaliteit is erg belangrijk en er is dan ook een gedegen en ervaren journalistieke redactie die alles nauwgezet volgt en onder de loep neemt. Met duiding en analyses brengen zij het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen bij jou op de deurmat of in de digitale versie.

Wat kan je lezen in NRC Handelsblad?

NRC Handelsblad is een kwaliteitskrant. Dit betekent dat de journalisten en redactie feiten checken, eigen onderzoek doen, zelf interviews afnemen en ook daadwerkelijk op pad gaan om het nieuws voor jou te vinden. Het nationale nieuws neemt natuurlijk veel ruimte in, zodat jij weet wat er speelt in het land, hoe de vork in de steel zit, wie er bij betrokken zijn en dankzij achtergronden, duiding en analyses, weet jij ook precies hoe je over deze zaken denkt, en kan jij een eigen, goed onderbouwde en overwogen mening vormen over zaken die er voor iedereen toe doen. Je kan beslagen een gesprek in gaan over onderwerpen die jou aan het hart gaan.

De website van NRC is de spil waarom heen alles draait. Twee keer per dag wordt het belangrijkste nieuws en de meest interessante artikelen verzameld en gebundeld in een geprinte versie. Met een abonnement heb jij toegang tot alle digitale producten van NRC en dus ben jij altijd op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Of dat nu is op het gebied van sport, politiek, economie of wetenschap. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning en plezier en minder serieuze zaken. In NRC Handelsblad lees je alles wat je moet weten, alles wat je graag wilt weten en alles wat leuk is om te weten. Uit binnen- en buitenland.

Hoe kan jij deze krant lezen?

NRC  Handelsblad kan je overal in het land, op de welbekende verkoopplaatsen, los aanschaffen. Het is makkelijker en ook goedkoper om een abonnement te nemen. Je krijgt op werkdagen de krant voor 18.30 in de avond bezorgd en op zaterdag voor 11.00 in de ochtend. Online kan je 24 uur per dag alle ontwikkelingen en het laatste nieuws volgen. Wanneer je een abonnement neemt, dan kan je vrijwel meteen inloggen en heb je toegang tot de digitale producten van NRC. Je hebt toegang tot de digitale producten met je smartphone, tablet, laptop en desktop. Je kan dus altijd en overal op de hoogte zijn van al het nieuws en alle ontwikkelingen. Je krijgt de papieren krant, ongeveer een week nadat je het abonnement hebt afgesloten, voor de eerste keer thuis geleverd.

Zoals gezegd is NRC Handelsblad de middageditie van NRC. Mocht je liever in de ochtend de krant lezen, dan kan je beter voor NRC Next gaan. Beide kranten staan vol met nieuws en artikelen van de website van NRC. Met een digitaal abonnement heb je meteen overal toegang tot en met een papieren abonnement krijg je een selectie van de online artikelen gebundeld in de krant. NRC ziet zichzelf tegenwoordig meer als een digitaal medium, dan als een geprint medium en dat merk je ook aan de talrijke video’s en podcasts die online het feitelijke nieuws begeleiden.

De lezers van NRC Handelsblad lezen graag in de avond hun krant, maar willen wel de hele dag toegang tot al het nieuws. Het is een breed publiek, en zeker niet meer alleen voor hoger opgeleiden. De lezers zijn betrokken bij de wereld, willen weten wat er speelt en hoe de vork precies in de steel zit. Zij vertrouwen daarbij op de kwaliteit die NRC levert.