Noordhollands Dagblad

Het Noordhollands Dagblad abonnement

Er zijn 4 abonnementen voor het Noordhollands Dagblad. 

  • Premium: Met dit abonnement heb je onbeperkt toegang tot de premium artikelen die je kan lezen op de website en in de app.
  • Digitaal: Dagelijks krijg je de digitale pdf-versie van de krant, je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app en elke zaterdag krijg je digitaal het weekendmagazine VRIJ.
  • Digitaal en Zaterdag: Dagelijks krijg je de digitale versie van de papieren krant en op zaterdag krijg je de extra dikke papieren weekendkrant thuis geleverd, inclusief het weekendmagazine VRIJ. Je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app.

Maandag tot en met Zaterdag: Iedere werkdag heb je in de ochtend de papieren krant thuis en op zaterdag krijg je ook de extra dikke, papieren weekendkrant, inclusief het weekendmagazine VRIJ. Dagelijks krijg je ook de digitale versie van de krant en je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app.

Bekijk prijzen
Noordhollands Dagblad

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Persoonlijke keuze
Beste Aanbieding

Vanaf € 0,81

 (maandelijks)
Beste Aanbieding
6 Dagen p/w de Krant Bestel nu met 45% Korting

Vanaf € 0,81

(maandelijks)

Het Noordhollands Dagblad

Het Noordhollands Dagblad is een regionale krant uit Noord-Holland. De krant wordt uitgegeven in de regio’s Alkmaar, Noordkop, West-Friesland, IJmond, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam, Haarlem en Gooi. Online kan je het nieuws uit alle edities makkelijk terug vinden, en zo weet jij dus niet alleen precies wat er in de wereld speelt, maar ook in jouw directe omgeving ben jij op de hoogte van hoe de vork nou precies in de steel zit.

Het internationale, landelijke en regionale nieuws wordt uitgebreid behandeld en je hoeft dus niets te missen. Het Noordhollands Dagblad besteedt ook veel aandacht aan sport. Of dat nu amateurevenementen in de buurt zijn, of belangrijke sportgebeurtenissen aan de andere kant van de wereld. Daarnaast zijn er achtergronden en analyses die duiding geven aan het feitelijk nieuws, zaken verklaren of juist niet, interviews die inzicht geven, waardoor het voor jou makkelijk is om te volgen wat er speelt, en om een duidelijke en goed onderbouwde eigen mening te vormen over zaken op alle niveaus.

Wat lees je allemaal in het NHDB?

Het belangrijke internationale en nationale nieuws wordt gebracht met duiding en analyses, achtergronden en interviews. Zodat jij begrijpt hoe de vork in de steel zit, ziet hoe dit voor jou een rol speelt, en er vervolgens een weloverwogen en goed onderbouwde mening over kan vormen. Zo kan jij het gesprek aangaan en bepalen wat voor jou belangrijk is. Regionale onderwerpen die jouw dagelijkse leven beïnvloeden komen aan bod en zorgen er voor dat jij betrokken bent en blijft bij jouw leefwereld. Sport is ook erg belangrijk en dat gaat van het lokale amateurvoetbal tot aan de Franse Tour de France. Natuurlijk zijn dat niet de enige onderwerpen die ruimte krijgen.

In de achtergronden vind je diepgaande interviews en gravende onderzoeken die het feitelijke nieuws meer duiding geven. In lifestyle wordt alles behandeld waar jij van op de hoogte wilt zijn, op het gebied van mode, interieur, gezondheid en meer van dien zaken. In Ombudsman vind je handige tips en advies en in de Opinie-Columns lees je de persoonlijke meningen en ervaringen van jouw favoriete journalisten, schrijvers en columnisten. Cultuur geeft je meer informatie over reizen, boeken, muziek, films, theater en nog veel meer. Het Noordhollands Dagblad biedt jouw informatie die jij moet weten, die je wilt weten en die leuk is om te weten. Alles in balans zodat je op de hoogte bent van serieuze onderwerpen en de leuke evenementen niet uit het oog verliest. Betrokken bij de regio en de wereld om jou heen.

Hoe kan jij het Noordhollands Dagblad lezen?

De digitale regio krant kan je vrijwel meteen lezen, afhankelijk van welk abonnement je afsluit. Je krijgt een e-mail met inlogcodes en je kan meteen gebruik maken van de producten die je hebt gekozen. De papieren krant krijg je ongeveer een week na het afsluiten van je abonnement voor de eerste keer in je brievenbus. Mocht je dat willen, dan kan je een latere startdatum doorgeven. Een losse editie kan je in de regio in de winkels krijgen. Een abonnement is echter goedkoper en je hoeft er de deur niet voor uit. Daarnaast zijn er als abonnee ook andere kortingen en voordeeltjes te krijgen.

De weekkrant wordt voor 7 uur in de ochtend geleverd en op zaterdag voor 8 uur. Op de website en de app kan je 24 uur per dag het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen volgen. Je hoeft dus niets te missen en weet altijd wat er speelt. In de wereld, in het land en in jouw regio. Het Noordhollands Dagblad is betrokken bij de lezers, bij de regio en bij de producten die ze voor jou maken. Lokale redacties, journalisten en fotografen zitten boven op het nieuws, zodat jij niks mist van wat er speelt in jouw regio en zo dat je ook precies weet hoe de vork in de steel zit. Alleen op die manier is er een wederzijdse betrokkenheid.

En dat is wat het Noordhollands Dagblad is. Betrokken bij de lezers, bij de verhalen die ze onderzoeken en dat bij zowel het regionale als het landelijke en het buitenlandse nieuws. Jij mist niks meer, weet precies wat er speelt, hoe de vork in de steel zit en dus kan jij een eigen, onderbouwde mening vormen.