De leukste weekbladen voor huis en tuin

image001 (1).png

Ben jij ook dol op tuinieren en het inrichten van je huis? Dan kun je hier door een weekblad voor huis en tuin extra veel plezier aan beleven. Zo’n tijdschrift staat namelijk vol leuke verhalen, handige tips, inspirerende interview en goede ideeën. Het is kortom erg fijn om af en toe een magazine over jouw favoriete bezigheid te lezen. Er zijn diverse titels te koop en als het bevalt kun je voor een voordelig abonnement kiezen. Ook kun je eerst een proefabonnement nemen. Een abonnement is bovendien ideaal om cadeau te geven. Ontdek hier de drie leukste bladen op het gebied van huis en tuin. 

Maandblad Eigen Huis & Interieur

Het magazine Eigen Huis & Interieur is een goede keuze als je graag op de hoogte bent van de laatste trends en van design houdt. Het blad staat elke maand barstensvol woonideeën, interviews en stijlanalyses. Dankzij al die interessante artikelen en reportages maak jij van jouw woning een waar paleisje! Haal er bijvoorbeeld inspiratie uit voor de aanschaf van meubilair, styling met woonaccessoires, het ophangen van raamdecoratie en het kiezen van een nieuwe gietvloer. In elke uitgave staan weer stijlvolle interieurs en mooie huizen. Alles is prachtig geïllustreerd met grote foto’s en tekeningen. Het blad brengt bovendien nieuwe merken, bijzondere ontwerpers en andere talenten onder je aandacht. Verder gaat Eigen Huis & Interieur mee met de seizoenen en de actualiteit. Dus als je inspiratie zoekt voor extra sfeer in huis tijdens de herfst, Kerst of Pasen moet je zeker een abonnement nemen.

Tijdschrift Landleven

Hou jij van het buitenleven? Dan zal het tijdschrift Landleven je vast en zeker aanspreken. Dit blad verschijnt elf keer per jaar en bevat allerlei artikelen over buiten wonen en het buitenleven. De onderwerpen zijn heel divers. Denk aan tips voor de inrichting van je tuin, mooie wandelroutes, lekkere recepten en doe-het-zelfideetjes. Zo kun je bijvoorbeeld een uitleg verwachten over het zelf leggen van een vloer in je huis, zoals een gietvloer of een grindvloer. Ook komt Landleven regelmatig met specials en puzzelboekjes. Lijkt dit je wat? Dan heb je de keuze uit verschillende soorten abonnementen. Veel mensen kiezen voor een jaarabonnement, maar ook een kortlopend abonnement van drie of zes nummers is mogelijk. 

Abonnement VT Wonen Magazine

Ben jij graag bezig met het verbeteren van je interieur of wil je gaan verbouwen? Kies dan voor VT Wonen Magazine. Dit is namelijk hét tijdschrift voor iedereen die inspiratie zoekt voor een mooi huis. De artikelen geven je waardevolle ideeën en tips voor binnen en buiten. Denk bijvoorbeeld aan een reportage over de mogelijkheden en voordelen van een vloercoating op de vloer in jouw woning. Het glossy magazine VT Wonen verschijnt iedere maand. Het is los verkrijgbaar, maar als het je echt bevalt kun je beter een voordelig jaarabonnement nemen. Er is ook een extra uitgebreid abonnement verkrijgbaar. Hierbij ontvang je naast de maandelijkse uitgave ieder jaar ook vier gave specials. De speciale edities hebben de tuin of doe-het-zelf als thema.