Leidsch Dagblad

Leidsch Dagblad abonnement

Het Leidsch Dagblad heeft meerdere abonnementen, zowel digitaal als papier.

  • Premium: Je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app.
  • Digitaal: Je krijgt dagelijks de digitale versie van de krant en op zaterdag krijg je ook het weekendmagazine VRIJ digitaal. Je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app.
  • Digitaal + Zaterdag: Iedere dag krijg je de digitale versie van de krant en op zaterdag krijg je de extra dikke, papieren weekendkrant met het weekendmagazine VRIJ in je bus geleverd. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app.
  • Maandag t/m Zaterdag: Je krijgt iedere dag de papieren krant in je brievenbus en digitaal, en op zaterdag de extra dikke weekendkrant met het weekendmagazine VRIJ op je mat. Je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app.

Je krijgt automatisch de editie uit jouw regio. Zit jouw abonnementsvoorkeur er niet bij? Neem dan even contact op om te kijken of er andere mogelijkheden zijn.

Bekijk prijzen
Leidsch Dagblad

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
1 Jaar

€ 2,64

 (wekelijks)
Dagelijks digitaal & op zaterdag papieren krant  

€ 2,64

(wekelijks)
12 maanden

€ 4,27

 (wekelijks)
6 Dagen p/w de Krant Bestel nu met 45% Korting

€ 4,27

(wekelijks)
12 maanden

€ 1,77

 (wekelijks)
Onbeperkt het digitale nieuws  

€ 1,77

(wekelijks)
Persoonlijke keuze
Beste Aanbieding

Vanaf € 0,81

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
6 Dagen p/w de Krant Bestel nu met 45% Korting

Vanaf € 0,81

(wekelijks)

Over het Leidsch Dagblad

Het Leidsch Dagblad is de regionale krant voor Leiden, Duin- en Bollenstreek en Metropool. Naast het wereldwijde en landelijke nieuws, is er veel aandacht voor wat er allemaal speelt en gebeurt in de regio. Sport krijgt ook veel ruimte in deze regio krant. Het Leidsch Dagblad verslaat niet alleen het internationale sportnieuws, maar ook de regionale gebeurtenissen bij onder meer amateursportclubs krijgen alle aandacht. Het Leidsch Dagblad brengt jou overigens niet alleen het feitelijke nieuws, maar biedt ook achtergronden en duiding.

Op die manier weet jij niet alleen wat er speelt, maar ook hoe de vork in de steel zit. Analyses, achtergrond verhalen, diepgravende onderzoeken en diepgaande interviews helpen jou allemaal om een duidelijk beeld te vormen over het nieuws, de achtergrond en de duiding. Het nieuws van ver weg wordt vertaald naar jouw regio.

Daardoor blijf jij betrokken bij alles wat er in de wereld om jou heen gebeurt. Je krijgt voor je wat je moet weten, wat je wilt weten en wat leuk is om de te weten, of dit nu hard of zacht nieuws betreft. Het Leidsch Dagblad is betrokken bij de regio en dat merk je niet alleen aan de inhoud, maar ook aan de onderwerpkeuze en duiding.

Wat kan je in het Leidsch Dagblad lezen?

Er is meer dan alleen maar het feitelijke nieuws. Er zit een verhaal achter, er zijn redenen waarom iets gebeurt of waardoor iets gebeurt, er worden keuzes gemaakt, door mensen. Alles bij elkaar laat zien wat er werkelijk aan de hand is en hoe de vork in de steel zit. Dat geldt voor het wereldwijde en binnenlandse nieuws, maar zeker voor het regionale nieuws. Lokale redacties zitten bovenop de laatste gebeurtenissen en de allerlaatste ontwikkelingen. Jij hoeft dus niets te missen en kunt heel makkelijk een goed onderbouwde en weloverwogen mening vormen. Daardoor weet je waar je wel en niet voor kiest en ben je altijd klaar om een goed gesprek aan te gaan over onderwerpen die er in jouw leefwereld toe doen.

Sport is erg belangrijk binnen de regio en dit krijgt dan ook veel aandacht van het Leidsch Dagblad. Vooral de regionale, eredivisie basketbalvereniging ZZ Leiden krijgt veel ruimte. En dat laat zien hoe betrokken deze krant is bij de regio. Ook het andere regionale sportnieuws krijgt veel aandacht. Zowel de professionele sporten als de amateur sporten. Lifestyle onderwerpen en andere zaken, krijgen ook meer dan voldoende aandacht. Onder meer in de bijlages en in het weekendmagazine. Het Leidsch Dagblad is betrokken bij alle onderdelen van jouw dagelijkse leven en daardoor ben jij meer betrokken bij de wereld om jou heen.

Hoe kan jij het Leidsch Dagblad lezen?

Een losse editie kan je overal in de regio bij de bekende verkooppunten halen. Het is veel makkelijker om een abonnement te nemen. Afhankelijk van je abonnement, heb je dan iedere dag de papieren versie in je brievenbus, of de digitale versie die je vanaf je smartphone, tablet, desktop en laptop kan lezen, bekijken en luisteren. Met de digitale producten heb je vrijwel meteen toegang tot de website en de app. Na afsluiten van het abonnement krijg je een e-mail met je inlog gegevens. De papieren krant krijg je voor de eerste keer, ongeveer een week nadat je het abonnement hebt afgesloten, in je brievenbus.

Door de week wordt de krant voor 7 uur ‘s morgens bezorgd en op zaterdag voor 8 uur in de morgen. De app en de website worden 24 uur per dag bijgehouden. Je bent dus altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen van alle belangrijke onderwerpen, van over de hele wereld, en bij jou in de regio. Kwaliteitsjournalistiek, van lokale redacties en journalisten, wordt naar jou toe gebracht. Je bent altijd op de hoogte, weet ook precies waar je voor kiest en staat en hebt dus ook altijd goede gespreksonderwerpen, die je ook nog eens in kan gaan met een goed onderbouwde mening.

De lezers van het Leidsch Dagblad zijn betrokken bij hun regio en willen precies weten wat er allemaal gebeurt. Op het gebied van sport, lifestyle, maar ook hoe internationale en nationale gebeurtenissen invloed hebben op jouw leefwereld. Betrokken en dichtbij, de krant voor Leiden en omgeving.