Leeuwarder Courant

Leeuwarder Courant

Met de Leeuwarder Courant haal je het nieuws uit heel Friesland bij jou binnen. Je weet precies wat er speelt in de regio en je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dagelijks krijg je al het nieuws, de actualiteiten, weetjes en infotainment uit jouw eigen regio en de rest van de wereld. Met de vinger aan de pols bij alle instanties wanneer er een onderwerp aan het licht komt, betrokken bij de lezers en de provincie, onderzoekend en diepgravend, maken van de LC een journalistieke kwaliteitskrant.

Er zijn twee edities van de LC. Zodat het degelijk, betrouwbaar en relevant is, en blijft. Regio editie Noord is voor Leeuwarden en omgeving en de regio editie Zuid bestrijkt Sneek, Drachten en Heerenveen. Alles wat van belang is in Friesland en van belang is voor de inwoners, krijgt ruimte en aandacht in de LC. De journalisten, redacteuren en fotografen werken lokaal en zitten met hun neus boven op het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen. In 2018 heeft Leeuwarder Courant zelfs de internationale “Newspaper Of The Year Award” gewonnen. Je weet dus zeker dat je kwaliteit in huis haalt wanneer je kiest voor een abonnement op dit dagblad.

Bekijk prijzen
Leeuwarder Courant

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
12 maanden
Beste Aanbieding

€ 34,99

 (maandelijks)
Beste Aanbieding
6 dagen p/w de krant Bestel nu met 14% Korting

€ 34,99

(maandelijks)

De abonnementen van de Leeuwarder Courant

Er zijn 5 standaard abonnementen van de LC, maar mocht jouw combinatie er niet tussen zitten, dan is het aan te raden om even contact op te nemen met de klantenservice om te kijken of er nog andere mogelijkheden voor jou zijn. Je krijgt automatisch de editie voor de regio waar jij woont thuis gestuurd.

Compleet: Van maandag tot en met zaterdag krijg je de papieren krant op je deurmat, dat is in het weekend een extra dikke uitgave. Je krijgt ook de hele week de digitale versie, die je op maximaal 3 apparaten kan lezen. Je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen.

Weekend en Digitaal: Op zaterdag krijg je de extra dikke weekendkrant in je brievenbus en je kan de hele week de digitale krant lezen op maximaal 3 apparaten. Je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen.

Digitaal: Je krijgt elke dag de digitale krant te lezen en je kan onbeperkt premium artikelen lezen.

Lang Weekend: Op zaterdag en maandag krijg je de papieren krant op je deurmat, met op zaterdag de extra dikke weekendkrant. Ook kan je op zaterdag en maandag de digitale krant lezen op maximaal 3 verschillende apparaten. Je mag 3 keer per maand premium artikelen lezen.

Zaterdag: Op zaterdag krijg je de papieren, extra dikke, weekendkrant en je krijgt ook de digitale versie. Tot 3 keer per maand kan je premium artikelen lezen.

Wat staat er in de Leeuwarder Courant?

De  LC is een serieuze lokale krant, maar dat neemt niet weg dat er ook genoeg leuke en andere interessante berichten in staan. Het nationale en internationale nieuws wordt net zo goed mee genomen als het regionale nieuws, sport, cultuur en media, economie en opinie. En ook wanneer er een crisis is, zoals met de pandemie, dan krijgt dit een prominente plaats, zodat jij altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen, nationaal, internationaal en regionaal. Online vind je naast de artikelen ook video’s en podcasts. Dankzij het multimediale gebruik, komt het nieuws voor jou nog dichterbij.

Diepgravend onderzoek, uitgesproken interviews, analyses en achtergronden geven jou meer inzicht in wat er precies aan de hand is, wat de duiding van het feitelijke nieuws is, en daardoor is het voor jou makkelijker om een goed onderbouwde mening te vormen over onderwerpen die rechtstreeks invloed hebben op jouw eigen leefwereld, maar ook over andere zaken, verder weg, waar jij anders misschien minder zicht op hebt. En wat dicht bij jou staat en wat jij wilt weten. Lokale sportprestaties, interessante en leuke evenementen, nieuwe maatregelen en andere afspraken die er binnen de regio gemaakt worden. Jij leest waarom, wanneer, hoe, wie, wat en waar, kwaliteit zoals je dat mag verwachten van een krant als de Leeuwarder Courant. Van infotainment tot economie en van sportnieuws tot aan de Corona pandemie, alles wat jij moet weten om betrokken te zijn en te blijven bij jouw eigen leefwereld.

Hoe kan jij de Leeuwarder Courant lezen?

Overal in Friesland kan je de LC editie uit die regio, los in de winkels kopen. Een abonnement is natuurlijk veel makkelijker en ook nog eens goedkoper. Je krijgt dan, afhankelijk van welk abonnement je kiest, de krant zes dagen per week thuis in de brievenbus. Ongeveer een week na het afsluiten van je abonnement kan je de eerste keer de papieren krant thuis verwachten. Wanneer jij dat wilt, dan kan je altijd een latere startdatum doorgeven. Online kan je meteen na het ontvangen van de bevestigingsmail inloggen en gebruik maken van de digitale producten waarop jij een abonnement hebt genomen.

De website en app worden 24 uur per dag bijgehouden en de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes vind je hier dan ook meteen terug. De papieren krant wordt door de week voor 7 uur ‘s morgens geleverd en op zaterdag voor 8 uur in de morgen. Al het nieuws en alle ontwikkelingen uit Friesland binnen handbereik. Journalistieke kwaliteit, betrokken bij de regio, onderzoekend, analyserend, en altijd alert, zorgen lokale journalisten, redacteuren en fotografen dat jij precies weet wat er speelt, hoe de vork in de steel zit en wat de duiding is. Hierdoor kan jij een duidelijke, weloverwogen, eigen mening vormen en kan jij dus het gesprek ook met iedereen aan gaan.

De Leeuwarder Courant is de krant voor de echte Fries, de betrokken Fries, de mannen en vrouwen uit de provincie die betrokken zijn bij hun leefwereld, die willen weten wat er speelt in de regio. Met de LC haal je een kwaliteitskrant uit de regio in huis, waardoor jij altijd precies weet wat de actualiteiten zijn en wat er aan gaat komen. In de wereld, in het land en in de regio.