IJmuider Courant

Abonnement van de IJmuider Courant

Je krijgt automatisch de editie die hoort bij jouw regio thuis gestuurd. De Ijmuider Courant komt in verschillende vormen.

  • Premium: Je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app.
  • Digitaal: Dagelijks krijg je de digitale versie van de papieren krant en op zaterdag krijg je digitaal het weekendmagazine VRIJ. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app.
  • Digitaal + Zaterdag: Iedere dag krijg je de digitale versie van de krant en op zaterdag krijg je ook nog de extra dikke, papieren weekendkrant in je brievenbus, inclusief het weekendmagazine VRIJ. Je hebt onbeperkt toegang tot de digitale producten in de website en de app, onder meer de premium artikelen.
  • Maandag tot en met zaterdag: Iedere werkdag krijg je de papieren krant op je deurmat en op zaterdag ook de extra dikke, papieren krant, met het weekendmagazine VRIJ. Je krijgt ook iedere dag de digitale versie van de krant en je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app.
Bekijk prijzen
IJmuider Courant

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
12 maanden

€ 2,64

 (wekelijks)
Dagelijks digitaal & op zaterdag papieren krant Bestel nu met 47% Korting

€ 2,64

(wekelijks)
1 Jaar

€ 4,27

 (wekelijks)
6 Dagen p/w de Krant Bestel nu met 45% Korting

€ 4,27

(wekelijks)
1 Jaar

€ 1,77

 (wekelijks)
Onbeperkt het digitale nieuws  

€ 1,77

(wekelijks)
Persoonlijke keuze
Beste Aanbieding

Vanaf € 0,81

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
6 Dagen p/w de Krant Bestel nu met 45% Korting

Vanaf € 0,81

(wekelijks)

Ijmuider Courant

De IJmuider Courant is de lokale krant voor IJmond, Haarlem en Amsterdam. Je vindt hier in niet alleen het belangrijkste binnenlandse en buitenlandse nieuws, maar natuurlijk ook al het nieuws uit jouw omgeving!. Nieuws dat je moet weten, nieuws dat je wilt weten en nieuws dat leuk is om te weten. Achtergrondverhalen, analyses, diepgaande interviews en diepgravende onderzoeken, zorgen er voor dat jij precies weet wat er speelt en hoe de vork in de steel zit. Allemaal belangrijk als jij een goed onderbouwde eigen mening wilt kunnen vormen over zaken die spelen in de wereld en in jouw directe omgeving.

Lokale redacties zitten iedere dag bovenop het nieuws en brengen jou het nieuws dat voor jou telt. Dat is niet alleen het nationale en internationale nieuws, maar ook het regionale nieuws, sportnieuws en andere feitjes, weetjes en nieuwswaardige gebeurtenissen. De krant verschijnt 6 dagen per week en op de website en in de app kan je alle laatste nieuwtjes en gebeurtenissen terug vinden. Je hoeft toch niks meer te missen van wat er om jou heen gebeurt. Of dat nu aan de andere kant van de wereld is, of bij jou in de regio.

Wat kan je allemaal lezen in deze krant?

Natuurlijk is er veel ruimte voor zowel het nationale en het internationale nieuws. Jij wilt immers weten wat er in jouw land en de rest van de wereld allemaal gebeurt, besloten wordt, plaats gaat vinden en je wilt ook weten waarom dat is en wat de eventuele gevolgen zijn van die gebeurtenissen. Het mag duidelijk zijn dat het regionale nieuws net zo belangrijk is als het binnenlandse en buitenlandse nieuws. Alles komt aan bod, van belangrijke besluiten tot leuke evenementen, maar ook sportprestaties van lokale amateurclubs. Sport is dan ook erg belangrijk en heeft een prominente plaats in de IJmuider Courant.

Naast nieuws over lokale topclubs zoals Telstar en Ajax, is er ook ruimte voor minder bekende (amateur)clubs van allerhande sporten. Gebeurtenissen en prestaties krijgen uitgebreid de aandacht. Je weet dus precies hoe het met de sportwereld in jouw regio gesteld is, wanneer er speciale sportevenementen zijn en alles wat er in en rondom de sport speelt. Deze krant kijkt ook verder naar andere lifestyle onderwerpen en andere zaken, die betrekking hebben op jouw dagelijkse leven. Met achtergrondverhalen, analyses en onderzoek, voorzien ze jou van duiding en genoeg kennis om jouw eigen, goed onderbouwde, mening te vormen over alles wat jij belangrijk vindt.

Hoe kan jij de IJmuider Courant lezen?

De papieren krant kan je los binnen de regio krijgen bij de bekende verkooppunten. Het is veel makkelijker, en ook goedkoper, om een abonnement te nemen. Nadat je het abonnement hebt afgesloten, krijg je een e-mail met inloggegevens. Daarmee heb je meteen toegang tot de digitale versie van de krant en tot andere digitale producten zoals de premium artikelen. De papieren krant krijg je voor de eerste keer ongeveer een week na het afsluiten van je abonnement in je brievenbus geleverd. Mocht je het willen, dan kan je kiezen voor een latere startdatum.

Voor 7 uur in de morgen krijg je door de week de papieren krant thuis op de mat. Op zaterdag is dat voor 8 uur in de ochtend. De website en de app zijn 24 uur per dag toegankelijk en worden ook continue geüpdatet waardoor jij altijd op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en de laatste ontwikkelingen. Alles wat je moet weten, wilt weten en wat leuk is om te weten, binnen handbereik en geleverd door journalisten die betrokken zijn bij jouw regio en omgeving. Die weten precies wat er speelt, zoeken uit hoe de vork in de steel zit en doen hier verslag van op een manier die jou helpt dat ook allemaal te zien en te weten.

De lezers van de IJmuider Courant zijn betrokken bij hun omgeving, vinden internationale en nationale gebeurtenissen net zo belangrijk als wat er bij hun in de regio gebeurt en willen weten wat er allemaal gebeurt en speelt en willen alle mogelijke informatie daarover, op een begrijpelijke manier, te weten krijgen. Niet alleen over belangrijke gebeurtenissen, maar ook over leuke evenementen of lokale sportprestaties. De IJmuider Courant staat dicht bij jou.