Het Parool

Het Parool abonnement

Het Parool heeft maar liefst 6 verschillende abonnementen en wanneer jouw combinatie er niet tussen staat, dan kan je contact opnemen om te kijken of er andere mogelijkheden zijn.

  • Compleet: Je krijgt zes dagen per week de papieren krant geleverd en je hebt onbeperkt toegang tot alle digitale producten van Het Parool. Dat zijn de Plus-artikelen, de digitale editie voor je tablet, de digitale krant met pdf-bijlagen, Topics (nieuws uit andere kwaliteitskranten). In het weekend krijg je de extra dikke weekendkrant, met de bijlagen PS van de Week en Vrij.
  • Langweekend: Op donderdag, vrijdag en zaterdag krijg je de papieren krant thuis bezorgd. Dat is inclusief op zaterdag de extra dikke weekendkrant, inclusief de bijlagen PS van de Week en Vrij. Je hebt ook onbeperkt toegang tot alle digitale producten van deze krant en tot Topics.
  • Weekend: Elke zaterdag krijg je de extra dikke weekendkrant, inclusief de bijlagen PS van de Week en Vrij. Je hebt ook onbeperkt toegang tot alle digitale producten van Het Parool en tot Topics.
  • Digitaal: Je hebt onbeperkt toegang tot alle digitale producten van Het Parool en Topics.
  • Zaterdag: Je krijgt op zaterdag de papieren krant in je bus geleverd.
  • Digitaal Basis: Je hebt toegang tot alle artikelen op de website van Het Parool, op de app voor de smartphone en tot de digitale editie voor de tablet. De klassieke pdf krant en Topics horen hier niet bij.
Bekijk prijzen
Het Parool

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Digitaal basis

€ 2,

 (wekelijks)
Profiteer van 36% korting! Onbeperkt toegang tot premiumartikelen!

€ 2,

(wekelijks)
Digitaal

€ 3,50

 (wekelijks)
Profiteer van 41% korting! Toegang tot digitale krant met bijlage + Uit andere Media!

€ 3,50

(wekelijks)
Weekend

€ 3,95

 (wekelijks)
Profiteer van 50% korting! Extra dikke weekendkrant + magazine PS van de Week!

€ 3,95

(wekelijks)
Compleet
Beste Aanbieding

€ 5,95

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
Profiteer van 45% korting! Doordeweeks de papieren krant!

€ 5,95

(wekelijks)

Over het Parool

Het Parool is een typische en trotse Amsterdamse regionale krant, met nieuws en berichtgeving van over de hele wereld. Een onafhankelijk geluid, rechtstreeks uit de metropool Amsterdam, waar Nederland en de wereld in elkaar schuiven. Een internationale uitstraling, met een kosmopolitische blik. Een bindende rol tijdens een zoektocht naar verhalen in het land en uit de rest van de wereld. Doortastend, diepgravend en, zoals Het Parool zelf zegt, vrij en onverveerd.

Naast het nationale en internationale nieuws vind je, in het het weekend, in Het Parool ook interessante verhalen en reportages over opvallende Amsterdammers, het Amsterdamse ondernemerschap en de Amsterdamse cultuur. Het uitgaansleven wordt ook niet overgeslagen en Het Parool is dan ook een onmisbare bron voor alle evenementen, voorstellingen, exposities en festivals in de hoofdstad. Het binnen- en buitenlandse nieuws bevat naast de feitelijke gebeurtenissen ook analyses, achtergronden en onderzoeksjournalistiek. Op die manier weet jij niet alleen wat er allemaal speelt in de wereld, maar begrijp jij ook de duiding en dus kan jij een weloverwogen en goed onderbouwde mening vormen over alles dat speelt in jouw leefwereld. Met Het Parool sta je  midden in de wereld en wordt veraf naar jou thuis gebracht.

Wat staat er allemaal in deze krant?

De papieren krant bestaat uit twee delen. Het nieuwsgedeelte, met het belangrijkste nieuws uit Amsterdam, het binnen- en buitenlandse nieuws, met extra veel aandacht voor sport en kunst en media. In PS vind je de achtergronden bij het nieuws. Dit kan gaan over het leven in de stad, persoonlijke financiën en wonen, maar ook over literatuur en films. Het wereldnieuws dichtbij gebracht, feiten vertaald naar duiding en daardoor betrokken bij de directe omgeving en de rest van de wereld.

Op zaterdag krijg je de extra dikke weekendkrant met twee extra bijlagen. PS van de Week is een magazine dat vol zit met een uitgebreide, Amsterdamse uitgaansagenda. Je krijgt niet de kans om een evenement te missen. Daarnaast is er altijd een groot en diepgaand interview en zijn er interessante en populaire rubrieken zoals Proefwerk en Mijn Amsterdam. Vrij is een uitgebreid katern met informatie, weetjes en nieuws over kunst, media, boeken, muziek, wetenschap, geschiedenis en mode. De kunstige kant van de wereld, zoals helemaal past bij de vestigingsstad van Het Parool, Amsterdam.

Hoe kan je Het Parool lezen?

Het Parool wordt door het hele land bezorgd en je kan deze krant overal in de winkels kopen. Een abonnement is natuurlijk veel makkelijker en voordeliger, en je krijgt er extra’s bij, die bij een losse versie niet zitten. Afhankelijk van welk abonnement je kiest, heb je bij het afsluiten van een digitaal abonnement binnen no-time toegang tot de digitale producten van deze krant. Na afsluiten van het abonnement, krijg je een e-mail met toegangscodes en je kan meteen inloggen. De papieren versie krijg je voor de eerste keer ongeveer een week na afsluiten van je abonnement thuis bezorgd. Mocht je een latere startdatum prefereren dan kan je dat aangeven.

De krant wordt van maandag tot en met zaterdag, voor 7 uur ‘s morgens, bij jou op de mat bezorgd. Vanaf 13.00 staat de digitale versie van de papieren krant klaar en je kan via de app en de website 24 uur per dag en 7 dagen per week op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen.

Het Parool brengt het grote nieuws dichtbij jou. Betrokken bij Amsterdam en alle gebeurtenissen in de wereld en in Nederland, laten ze geen kans ongemoeid om diepgravend onderzoek te doen, interessante interviews te houden, doortastende analyses te maken, om op die manier duiding aan het feitelijke nieuws te geven zodat jij jouw eigen, goed onderbouwde mening kan vormen.