Haarlems Dagblad

Haarlems Dagblad abonnement

Er zijn verschillende mogelijkheden voor abonnementen. Combinaties van papier en digitaal.

  • Premium: Met dit abonnement kan je onbeperkt Premium artikelen lezen op de website en in de app. Je hebt vrijwel meteen na het afsluiten van het abonnement toegang tot de artikelen.
  • Digitaal: Je hebt onbeperkt toegang tot de Premium artikelen op de website en in de app. Je krijgt dagelijks de digitale versie van de krant en op zaterdag krijg je ook de digitale versie van het weekendmagazine VRIJ.
  • Digitaal + Zaterdag: Op de website en in de app kan je digitaal alle premium artikelen lezen. Je krijgt dagelijks de digitale versie van de krant. In het weekend krijg je de extra dikke, papieren weekendkrant thuis geleverd, inclusief het weekendmagazine VRIJ.
  • Maandag tot en met Zaterdag: Je krijgt iedere werkdag de papierenkrant op je deurmat en op zaterdag de extra dikke papieren weekendkrant met het weekendmagazine VRIJ. Je krijgt ook dagelijks de digitale versie van de krant en je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen.

Staat jouw voorkeur er niet tussen? Dan kan je altijd even contact opnemen om te kijken of er nog andere mogelijkheden zijn.

Bekijk prijzen
Haarlems Dagblad

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
1 Jaar

€ 2,64

 (wekelijks)
Dagelijks digitaal & op zaterdag papieren krant Bestel nu met 47% Korting

€ 2,64

(wekelijks)
1 Jaar
Beste Aanbieding

€ 4,27

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
6 Dagen p/w de Krant Bestel nu met 45% Korting

€ 4,27

(wekelijks)

Over het Haarlems Dagblad

Het Haarlems Dagblad is een regionale krant, met nieuws en andere berichten uit Haarlem, Amsterdam en IJmond. Naast het landelijke en internationale nieuws, krijg je met het Haarlems Dagblad ook alles te weten over wat er in jouw omgeving speelt. De laatste nieuwtjes, ontwikkelingen en andere zaken die jij moet weten, die jij wilt weten en die gewoon leuk zijn om te weten. Het nieuws van veraf, dicht naar jou toe gebracht en alle ins en outs van wat er in jouw directe omgeving een rol speelt. Deze krant is betrokken bij de regio en daardoor kan jij niets missen.

In een apart gedeelte van de krant krijg je al het regio nieuws thuis. Je krijgt automatisch de editie van jouw regio. Van belangrijke lokale beslissingen tot aan regionale evenementen. Je hoeft niks te missen van wat er verder in binnen- en buitenland speelt, want daar is ook genoeg ruimte voor. Het Haarlems Dagblad heeft ook veel aandacht voor sport. Dat geldt voor wereldwijde gebeurtenissen, maar ook voor evenementen van amateurclubs bij jou uit de buurt. Jij weet precies wat er bij jou in de regio speelt, hoe de vork in steel zit en daardoor kan jij makkelijk jouw eigen goed onderbouwde mening vormen. Waardoor je ook weer makkelijker het gesprek met anderen aangaat of weet wanneer iets je aandacht verdient omdat het direct invloed heeft op jouw leven.

Wat staat er in het Haarlems Dagblad?

Het binnenlandse, buitenlandse en regionale nieuws krijgen natuurlijk veel ruimte. Niet alleen met het feitelijke nieuws, maar met duiding, achtergronden, analyses, interviews en reportages. Zodat jij precies weet wat er allemaal gebeurt, wat de mogelijke gevolgen zijn en hoe dit invloed heeft op jouw dagelijkse leven. Op de website en in de app vind je ook altijd de laatste ontwikkelingen meteen terug en daar vindt je naast tekst en foto’s ook video’s en podcasts.

Ook de sport is erg belangrijk en dan met name het regionale sportnieuws en al het nieuws en alle weetjes en gebeurtenissen van zowel Ajax als Telstar. Achtergronden, Lifestyle, Ombudsman, Opinie, Columns en Cultuur worden ook niet overgeslagen. De laatsten vind je onder meer in het weekendmagazine VRIJ en de bijlage PLUS. Met diepgravend onderzoek en diepgaande interviews, het analyseren van gegevens en deze zo neutraal mogelijk te duiden, kan jij jouw eigen mening vormen over wat er allemaal speelt in de wereld en in jouw regio.

Hoe kan jij het Haarlems Dagblad lezen?

Je kan heel makkelijk online een abonnement afsluiten en, afhankelijk van welk abonnement je kiest, krijg je vrijwel meteen toegang tot de website en de app. Je kan dan via je tablet, smartphone en desktop de krant lezen, en bekijken. Kies je voor een abonnement met een papieren versie, dan krijg je deze, voor de eerste keer, ongeveer een week na het afsluiten, in je brievenbus. Je kan altijd een latere startdatum doorgeven. De papieren krant kan je ook los in de winkels, binnen de regio, krijgen, maar een abonnement is een stuk goedkoper en veel makkelijker.

Door de week wordt de papieren krant voor 7 uur in de morgen bij je thuis geleverd. Op zaterdag is dat voor 8 uur. De website en de app worden 24 uur per dag bijgehouden en daardoor ben jij altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen. Het Haarlems Dagblad brengt jou niet alleen het feitelijk nieuws, maar ook achtergronden, analyses en duiding. Hierdoor weet jij niet alleen precies wat er aan de hand is, maar ook hoe de vork dan in de steel zit. Dit helpt jou om een goed onderbouwde en weloverwogen mening te vormen. Dat geldt niet alleen voor het regionale media nieuws, maar ook voor wat er landelijk en in de rest van de wereld allemaal speelt.

De lezers van het Haarlems Dagblad zijn betrokken bij de wereld om hen heen. Zowel ver weg als dichtbij. Zij zijn zich bewust van wat er gebeurt, begrijpen waarom dat gebeurt en volgen nauwgezet de ontwikkelingen. Deze krant staat voor kwaliteit en betrokkenheid, en daardoor hoef jij niets te missen van wat er belangrijk is voor jou. Of dat nu om een overwinning voor een lokale sportclub is, of voor een belangrijke gebeurtenis aan de andere kant van de wereld.