Friesch Dagblad

Friesch Dagblad abonnement

Er zijn 5 verschillende, doorlopende abonnementen van het Friesch Dagblad. 

  • Compleet: Van maandag tot en met zaterdag krijg je de papieren krant thuis bezorgd. Op zaterdag krijg je de extra dikke weekendkrant. Je kan de krant elke dag digitaal lezen op je tablet of telefoon, op maximaal 3 apparaten. Je kan alle artikelen online lezen.
  • Zaterdag: Iedere zaterdag krijg je de extra dikke, papieren, weekendkrant thuis geleverd. Iedere zaterdag krijg je ook de digitale krant die je op je telefoon of tablet kan lezen.
  • Weekend + Digitaal: Op zaterdag krijg je de papieren, extra dikke, weekendkrant op je deurmat. Je kan iedere dag de digitale krant op je telefoon of tablet lezen, met een maximum van 3 apparaten. En je kan alle artikelen online lezen.
  • Digitaal: Je kan elke dag de digitale versie van de krant online lezen, met een maximum van 3 apparaten. Je hebt toegang tot alle artikelen online.
  • Lang Weekend: Op zaterdag krijg je de extra dikke, papieren, weekendkrant in de bus geleverd. Op zaterdag en maandag krijg je de digitale versie van de krant en je hebt toegang tot alle artikelen online.
Bekijk prijzen
Friesch Dagblad

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
6 weken

€ 21,-

 (eenmalig)
6 dagen p/w de krant Loopt automatisch af

€ 21,-

(eenmalig)

Over het Friesch Dagblad

Het Friesch regionaal dagblad is van oorsprong een regionale en christelijke krant. Deze inslag is nooit verloren gegaan en deze krant heeft dan buiten de informerende functie, ook een stimulerende en commentariërende verantwoordelijkheid. Naast het wereld nieuws en landelijke gebeurtenissen, is er dus veel ruimte voor de provincie, en op die manier zorgt deze krant er voor dat het nieuws van over de hele wereld, dichtbij jou in de regio uitgelegd wordt. Dit maakt al het nieuws herkenbaar en daardoor ben jij meer betrokken bij wat er gebeurt in de wereld om je heen, ver weg en dichtbij.

Vol overtuiging zoekt het Friesch Dagblad naar verhalen met betekenis, en probeert deze op een eerlijke, evenwichtige, kritische en opbouwende manier te brengen. Met onderzoekende journalistiek, diepgaande interviews, duidelijke analyses en interessante achtergronden wordt het buitenlandse, het binnenlandse en het regionale nieuws voor jou verwerkt in journalistieke producten. Het publieke leven in Friesland op je deurmat. Je weet precies wat er speelt, hoe de vork in de steel zit, hoe dit betrekking heeft op jou en daardoor kan jij een weloverwogen en goed onderbouwde mening vormen.

Wat kan je in het Friesch Dagblad lezen?

Het internationale en nationale nieuws krijgt natuurlijk de ruimte, zodat jij precies weet wat er allemaal speelt in de wereld. Daarnaast krijgt het nieuws en andere wetenswaardigheden uit de provincie veel aandacht. Dat zijn thema’s zoals geloven, cultuur, sport, duurzaamheid, economie, opinie en samenleving. De onderwerpen komen van de andere kant van de wereld en uit jouw regio,  en laten niet alleen de betrokkenheid van deze krant zien, maar zorgt er ook voor dat jij betrokken blijft bij de wereld om jou heen, jouw directe omgeving, maar ook wereldse zaken die betrekking op jou hebben.

De meeste kranten kiezen geen specifieke voorkeur, maar het Friesch Dagblad doet dat juist heel duidelijk wel. De eigen Christelijke keuze heeft natuurlijk plaats in deze krant, maar daarbij wordt ander religieus nieuws niet overgeslagen. Niet alleen in de naaste omgeving, maar ook aan de andere kant van de wereld. Met duiding. Zodat jij ook op dit vlak precies weet wat er allemaal speelt in de wereld en hoe dit betrekking heeft op jouw persoonlijke leefwereld. Weliswaar enigszins gekleurd, maar open en transparant en niet minder onderzoekend of diepgravend. “Vol overtuigend” en met een breed spectrum aan onderwerpen, waar jij in je dagelijkse leven mee te maken krijgt.

Hoe kan jij het Friesch Dagblad lezen?

Deze krant is los, overal in Friesland in de winkels te krijgen. Het makkelijkste is een abonnement. Dan krijg je de krant iedere dag, afhankelijk van je abonnement, en het is voordeliger. Je hebt vrijwel meteen toegang tot de digitale versie en de artikelen. Na afsluiten van je abonnement, krijg je een e-mail met je inlog gegevens. De papieren versie krijg je voor de eerste keer thuis geleverd, na ongeveer een week. Mocht je een latere startdatum willen, dan kan je dit aangeven. Met een abonnement is de krant zelf goedkoper, maar er zijn voor abonnees nog meer voordeeltjes. Denk dan bijvoorbeeld aan kortingen voor evenementen.

De website en de app worden 24 uur per dag bijgehouden en je kan dus altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen. De papieren krant wordt door de week voor 7 uur ‘s morgens bezorgd en op zaterdag voor 8 uur. Als jij wilt weten wat er in Friesland allemaal speelt, wat er belangrijk is, de dingen die je moet weten, zaken die je wilt weten en onderwerpen die leuk zijn om te weten. Alles gebundeld in een overzichtelijke krant, zowel op papier en in de digitale versie. Naast de artikelen kan je online ook naar podcasts luisteren en video’s bekijken. Spraakmakend nieuws uit de regio, belangrijk wereldnieuws en interessant landelijk nieuws, allemaal crossmediaal, in tekst, video en geluid.

Het Friesch Dagblad is de krant van de Friezen. En dat is niet zonder reden. De Fries die deze krant leest, is betrokken bij zijn omgeving, bij wat er gebeurt in de wereld, hoe dat invloed heeft op het dagelijkse leven in de provincie. De Friezen zijn verbonden met hun regio en het Friesch Dagblad is dat met allebei.