FD_2024_cover.jpg

FD. Het Financieel Dagblad

Ben je klaar om de controle over je financiële toekomst te nemen? Het Financieel Dagblad (FD) biedt je de unieke kans om elke dag geïnformeerd te blijven over de laatste ontwikkelingen in de financiële wereld, zowel nationaal als internationaal. Of je nu een doorgewinterde belegger bent, een ambitieuze ondernemer, of gewoon iemand die graag op de hoogte blijft van economische trends, een abonnement op het FD geeft je toegang tot diepgaande analyses, exclusieve interviews, en deskundige opinies. Ontdek hoe je met de kennis en inzichten van het FD je zakelijke beslissingen kunt verbeteren en je financiële strategieën kunt aanscherpen. Start vandaag nog en investeer in jouw kennis!

Bekijk prijzen
FD_2024_cover.jpg

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Digitaal - 1 jaar

€ 36,

 (maandelijks)
Dagelijks de digitale krant op desktop, tablet en mobiel! Profiteer van 31% korting!

€ 36,

(maandelijks)
Digitaal plus - 1 jaar

€ 37,

 (maandelijks)
Op zaterdag papieren FD Weekend en magazine FD Persoonlijk! Profiteer van 33% korting!

€ 37,

(maandelijks)
Totaal - 1 jaar
Beste Aanbieding

€ 36,

 (maandelijks)
Beste Aanbieding
Op werkdagen de papieren krant in de bus! Profiteer van 45% korting!

€ 36,

(maandelijks)

Wat staat er in het Financieel Dagblad (FD)?

Het Financieel Dagblad (FD) biedt een breed scala aan financiële en economische informatie, waaronder:

  1. Financieel Nieuws: Dagelijkse updates over de belangrijkste gebeurtenissen op de financiële markten, zowel nationaal als internationaal. Dit omvat beursnieuws, rentewijzigingen, en valutabewegingen.

  2. Economisch Nieuws: Inzicht in economische ontwikkelingen, zoals groeicijfers, werkloosheidscijfers, inflatie, en overheidsbeleid.

  3. Bedrijfsnieuws: Artikelen over bedrijven en sectoren, inclusief bedrijfsresultaten, fusies en overnames, en strategische veranderingen binnen organisaties.

  4. Analyses en Opinies: Diepgaande analyses van trends en gebeurtenissen door experts, evenals opinieartikelen die diverse perspectieven op financiële en economische kwesties bieden.

  5. Interviews: Exclusieve gesprekken met toonaangevende figuren uit de financiële en economische wereld, waaronder CEO’s, beleidsmakers, en analisten.

  6. Columns: Regelmatige bijdragen van bekende columnisten die hun visie geven op actuele gebeurtenissen en ontwikkelingen.

  7. Speciale Dossiers: Themadossiers die diepgaand ingaan op specifieke onderwerpen, zoals duurzaamheid, technologie, of vastgoed.

  8. Beleggingsinformatie: Adviezen en analyses voor beleggers, inclusief aandelenanalyses, portefeuille-advies, en markttrends.

  9. Internationaal Nieuws: Verslagen over belangrijke economische en politieke ontwikkelingen wereldwijd die invloed kunnen hebben op de financiële markten en de economie.

  10. Innovatie en Technologie: Artikelen over de laatste technologische ontwikkelingen en hun impact op de economie en het bedrijfsleven.

Het FD biedt zijn lezers dus niet alleen actueel nieuws, maar ook uitgebreide analyses en achtergrondinformatie die essentieel zijn voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de financiële en economische wereld.

Welke abonnementen heeft het Financieel Dagblad (FD)?

Het Financieel Dagblad (FD) biedt verschillende abonnementsvormen om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van zijn lezers. Hier zijn de belangrijkste abonnementen:

Digitaal Abonnement:
    - Toegang tot FD.nl: Volledige toegang tot alle artikelen op de website.
    - FD App: Toegang tot de digitale krant en alle artikelen via de FD-app.
    - FD e-paper: Een digitale versie van de papieren krant die je op je tablet of smartphone kunt lezen.

Combinatie Abonnement:
    - Papieren Krant: Ontvang de papieren krant thuis, zes dagen per week (maandag t/m zaterdag).
    - Digitaal Toegang: Inclusief volledige digitale toegang (FD.nl, FD App en FD e-paper).

FD Persoonlijk:
    - Toegang tot FD.nl en FD App: Inclusief persoonlijke updates en nieuwsbrieven op basis van jouw interesses.
    - FD e-paper: De digitale versie van de papieren krant.
    - Speciale Content: Toegang tot exclusieve evenementen, seminars en webinars georganiseerd door FD.

Zakelijke Abonnementen:
    - Meerdere Licenties: Voor bedrijven die meerdere medewerkers toegang willen geven tot het FD.
    - Aanvullende Diensten: Op maat gemaakte nieuwsbrieven, bedrijfsspecifieke analyses en rapporten.

Studentenabonnement:
    - Korting voor Studenten: Speciale tarieven voor studenten, met volledige digitale toegang en eventueel de papieren krant.

Proefabonnement:
    - Korte Abonnementen: Voor een beperkte tijd, meestal tegen een gereduceerde prijs, om kennis te maken met de content van het FD.

Deze abonnementen bieden flexibiliteit, zodat je kunt kiezen voor puur digitaal gemak, de traditionele papieren krant, of een combinatie van beide. Of je nu een individuele lezer bent, een professional die altijd up-to-date moet blijven, of een bedrijf dat zijn medewerkers wil informeren, het FD heeft een passend abonnement voor jou.