Enquetes invullen voor geld: Zo werkt dat!

unnamed (1)

Misschien ben je het al wel eens tegengekomen op internet: onderzoekspanels waar jij enquêtes over producten, diensten en bedrijven in kunt vullen tegen betaling. Dat klinkt natuurlijk als een ideale manier om lekker wat geld bij te kunnen verdienen. Dit is dan ook de reden dat veel mensen het gevoel hebben dat het te ideaal is om waar te zijn. Dat begrijpen wij ook helemaal, maar toch is dit in veel gevallen niet zo. In dit artikel vertellen we je meer over het invullen van vragenlijsten voor geld!

Is het invullen van enquêtes voor geld betrouwbaar?

Dit is vaak de eerste vraag die mensen stellen als ze overwegen te beginnen met het invullen van vragenlijsten voor geld. Om de vraag even snel te beantwoorden: ja, het is zeker betrouwbaar. We raden je echter wel aan om onderzoek te doen voordat je ermee begint, aangezien niet alle onderzoekspanels even betrouwbaar zijn en even goede beloningen bieden. Gelukkig kun je door snel te zoeken op Google al snel achterhalen welke panels wel en niet betrouwbaar zijn. Daarnaast kun je op websites zoals enqueteplein.nl ook uitgebreide overzichten vinden van betrouwbare panels en wat zij voor beloningen bieden. Ook veelvoorkomende onderwerpen van de vragenlijsten staan hier vaak bij aangegeven. Zo kun je eenvoudig een aantal panels kiezen om je voor aan te melden. Als jij je bij meerdere panels aanmeldt, krijg je namelijk toegang tot meer vragenlijsten en kun je sneller geld verdienen. 

Waarom kun je geld verdienen met het invullen van enquêtes?

We kunnen ons voorstellen dat jij je misschien afvraagt waarom bedrijven mensen betalen om vragenlijsten over hun producten of diensten in te vullen. Eigenlijk is het antwoord heel simpel: ze hebben er veel baat bij. Ze kunnen de uitkomsten van de enquêtes immers weer gebruiken om hun producten of diensten te verbeteren, waardoor ze in de toekomst meer omzet kunnen draaien. Het is dus zeer waardevolle informatie voor hen. En ga maar eens na: als jij iets hebt gekocht en je daarna de vraag krijgt om het product te beoordelen, maak je hier meestal alleen tijd voor als er iets tegenover staat. Beloningen geven voor het invullen van vragenlijsten geeft bedrijven dus meer zekerheid dat de enquêtes vaak en zorgvuldig worden ingevuld. Het is voor hen een laagdrempelige manier om goede feedback te krijgen op hun product of dienst!