Eindhovens Dagblad

Eindovens dagblad abonnement

Er zijn 4 verschillende abonnementen van het Eindhovens Dagblad.

  • Digitaal Basis: Met dit abonnement heb je onbeperkt toegang tot premium artikelen en Topics. Topics biedt je het belangrijkste nieuws uit andere kwaliteitskranten.
  • Digitaal: Van maandag tot en met zaterdag krijg je de digitale krant met pdf bijlagen. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de premium artikelen en Topics.
  • Weekend: Op zaterdag ontvang je de extra dikke papieren krant in de bus, inclusief de bijlage Z&ZO en het ED Magazine. Van maandag tot en met zaterdag krijg je de digitale krant met pdf bijlagen en je hebt onbeperkt toegang tot Topics en de premium artikelen.
  • Compleet: Van maandag tot en met zaterdag krijg je zowel de papieren als de digitale krant, met op zaterdag de extra dikke weekendkrant, inclusief de bijlage Z&Zo, digitaal in pdf, en het Eindhovens Dagblad Magazine. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de premium artikelen en Topics.
Bekijk prijzen
Eindhovens Dagblad

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Digitaal basis - 2 jaar

€ 1,75

 (wekelijks)
Profiteer van 31% korting! Onbeperkt toegang tot premiumartikelen!

€ 1,75

(wekelijks)
Digitaal - 3 jaar

€ 3,25

 (wekelijks)
Profiteer van 45% korting! Toegang tot digitale krant met bijlage + Uit andere Media!

€ 3,25

(wekelijks)
Weekend - 3 jaar

€ 3,75

 (wekelijks)
Profiteer van 48% korting! Extra dikke weekendkrant + magazine Mezza!

€ 3,75

(wekelijks)
Compleet - 3 jaar
Beste Aanbieding

€ 5,50

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
Profiteer van 50% korting! Doordeweeks de papieren krant!

€ 5,50

(wekelijks)

Eindhovens Dagblad

Het nieuws uit Brabant en Zuid-Oost Nederland krijg je van het Eindhovens Dagblad. Je bent altijd op de hoogte van het nationale, internationale, maar ook het regionale nieuws. Het ED wordt uitgebracht in de volgende regio’s: Eindhoven, Helmond, Best/Meierijstad en Son, Cranendonck/Heeze-Leende, De Peel, Geldrop-Mierlo/Nuenen, Kempen, Valkenswaard/Waalre, Veldhoven, Brabant, Tilburg, Den Bosch en Oss/Uden en omgeving. Het nieuws van over de hele wereld, het hele land en uit jouw hele regio, wordt door het ED bij jou op de mat geleverd.

In een apart gedeelte van de krant, krijg je iedere dag, het nieuws uit jouw regio aangeboden. Het nieuws dat je moet weten, nieuws dat je wilt weten en nieuws dat leuk is om te weten. Analyses en onderzoek zorgen er voor dat jij de duiding achter het nieuws ziet, en dat helpt jou om een goed onderbouwde mening te vormen over zaken die spelen in de wereld, landelijk, maar ook bij jou in de buurt. De redacties is lokaal aanwezig en zit daardoor bovenop het nieuws. Je kan dus niks belangrijks missen, niet van de serieuze zaken, maar ook niks over de leuke dingen. In het ED is er extra aandacht voor sportnieuws en sportgebeurtenissen. Al het belangrijkste nieuws voor jou, dicht bij en veraf, op jouw deurmat.

Wat kan je allemaal lezen in het Eindhovens Dagblad?

De krant bestaat uit drie delen, met allemaal een specifieke richting. Het nationale en internationale nieuws krijg je te lezen in 1 gedeelte. Niet alleen het nieuws, maar ook analyses en achtergronden, om zo meer duiding aan het geheel te geven en het grotere plaatje zichtbaarder te maken. Sport krijgt extra aandacht in het ED. In dit gedeelte vinden je niet alleen lokale sportgebeurtenissen, maar van over de hele wereld en natuurlijk ook uit het hele land. Het derde gedeelte is het regionale nieuws. Je weet precies wat er allemaal in jouw buurt speelt en wat de (komende) belangrijke gebeurtenissen zijn.

Op zaterdag krijg je de extra dikke weekendkrant met de bijlage Z&Zo. “Z” geeft jou achtergrondverhalen bij wereldnieuws, waar jij je betrokken bij voelt, en waardoor het dicht bij huis komt. “Zo” is heerlijk praktisch. Tips voor in huis, in de tuin, met de auto, tijdens het winkelen, de opvoeding, eigenlijk alles waar jij in jouw dagelijkse leven tegen aan kan lopen, wordt hier in behandeld. ED Magazine biedt een boeiende en interessante mix van onderwerpen uiteenlopend van reizen en muziek, films en boeken tot mode en interieur, allemaal aan de hand van uitgebreide reportages en interviews met diepgang.

Hoe kan jij het Eindhovens Dagblad lezen?

Je kan een losse ED overal in de winkels halen, die binnen de regio vallen natuurlijk. Regionale dagbladen abonnement kan je digitaal afsluiten en dan heb je binnen no-time toegang tot de digitale krant en alle extra’s. Je krijgt een e-mail toegestuurd met je inlogcodes en dan kan je alles al lezen. Een abonnement is goedkoper dan de losse verkoop en je krijgt er vele extra’s bij. De papieren versie ligt ongeveer een week nadat jij je abonnement hebt afgesloten in je brievenbus. Mocht je een latere startdatum prefereren, dan kan je dat gewoon aangeven. 

Zes dagen per week wordt het Eindhovens Dagblad voor 7 uur in de ochtend bezorgd. De website en de app worden 24 uur per dag geüpdatet en je bent dus altijd op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Of dat nou op internationaal, nationaal of regionaal vlak is. Daardoor weet jij wat er speelt in de wereld en ben je meer betrokken bij je omgeving. Je krijgt niet alleen maar strakke feiten te lezen, maar dankzij analyses en achtergronden, begrijp jij de duiding van het nieuws. Hierdoor kun jij een goed onderbouwde mening vormen en weet je waar je voor staat.

Het Eindhovens Dagblad is de krant voor iedereen die niet alleen betrokken is bij de wereld, maar ook bij hun buurt en hun persoonlijke leefwereld. Je bent altijd op de hoogte van alles wat er speelt,  en daarmee laat ook het Eindhovens Dagblad zien, dat betrokkenheid bij je omgeving telt.