De weekbladen voor autoliefhebbers

autoliefhebbers

Ben jij een autoliefhebber? Praat je vaak mee met anderen over het kopen van een auto of een auto huren? En volg je altijd al het nieuws over de nieuwste auto’s en alles wat met auto’s te maken heeft? Dan is het nemen van een weekblad abonnement echt wat voor jou! Zo krijg je altijd je wekelijkse of maandelijkse portie informatie over auto’s binnen.  Zoals de naam het al zegt gaan auto tijdschriften over auto’s, maar daarnaast ook over motoren en alles wat hier verder mee te maken heeft. Er zijn veel verschillende soorten tijdschriften die over de autobranche gaan. Door een abonnement op een of meerdere weekbladen te nemen, ben jij altijd op de hoogte van alle nieuwtjes. Lees verder voor meer informatie over auto weekbladen en waarom jij een abonnement moet afsluiten!

Inhoud van de bladen

Wat kun je zoal in auto weekbladen lezen? Uiteraard alle nieuwtjes die te maken hebben met de auto industrie. Dit kan gaan over de snelste, nieuwste of meest zuinigste auto’s waar de autobranche en autofabrikanten mee bezig zijn. Er wordt door de redactie altijd uitgebreid verslag gedaan over nieuwe auto’s die ze hebben getest. Verder staan er handige tips in waarmee je verschillende auto’s kunt vergelijken. Zo vind je de beste auto om te kopen of te huren. Stel je wilt bijvoorbeeld een auto huren Malaga airport, dan hoef je niet lang bij de balie te staan en alle features van de auto te bespreken. Jij weet meteen welke auto je wilt! 

Verschillende bladen

Verder staan in de meeste bladen ook de nieuwste trends, ontwikkelingen en technieken die spelen in de autobranche. Er zijn veel verschillende soorten auto- en motor tijdschriften beschikbaar. De meest bekende bladen zijn onder andere Top Gear en AutoWeek. Maar ook Autovisie en Truckstar zijn populaire tijdschriften. Er zijn ook tijdschriften van de net genoemde tijdschriften die eens in de zoveel tijd weer extra uitkomen. AutoWeek heeft bijvoorbeeld verschillende extra bladen die om de zoveel tijd uitkomen. Denk bijvoorbeeld aan AutoWeek Classics of AutoWeek Campers. Het aanbod is dus groot en divers. Natuurlijk is het mogelijk dat er enige overlap in inhoud zit als je een abonnement hebt op verschillende autobladen, maar ieder blad is ook weer uniek. 

Abonnement en extra mogelijkheden

Wil jij altijd de nieuwste edities van Top Gear, AutoWeek of andere autobladen op de mat hebben liggen? Door een abonnement te nemen hoef je nooit meer een uitgave van je favoriete autoblad of bladen te missen. Ook als je op vakantie gaat dan heb je geen stress om een editie te missen, want hij ligt gewoon bij jou thuis als je terugkomt.  Vaak lopen er leuke acties waarmee je voordelig een abonnement op een of meerdere autotijdschriften kunt afsluiten. Dit maakt het betaalbaar en leuk. Verder komen de bladen vaak ook nog met extra’s. De tijdschriften kunnen bijvoorbeeld speciale toegang tot een app of website bieden waar je extra content op kunt vinden. Deze extra’s gelden meestal alleen bij een abonnement en dus niet als je een blad los koopt. Daarnaast is het ook veel voordeliger om een abonnement af te sluiten dan telkens het blad los in de winkel te kopen.