De Stentor abonnement

De Stentor abonnement

Er zijn 4 mogelijke abonnementen bij de Stentor. Je krijgt automatisch de editie van de Stentor uit jouw regio. Het is niet mogelijk om de Stentor van een regio in een ander gebied te bezorgen. Let hier op wanneer u de krant tijdelijk op een ander adres geleverd wilt hebben, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat.

  • Digitaal Basis: Je hebt onbeperkt toegang tot premium artikelen en tot Topics. In Topics wordt nieuws uit andere kwaliteitskranten weergegeven.
  • Digitaal: Maandag tot en met zaterdag heb je toegang tot de digitale krant met pdf bijlagen. Je hebt ook onbeperkt toegang tot premium artikelen en Topics.
  • Weekend: Je krijgt op zaterdag de extra dikke weekendkrant, met de Stentor Magazine en de bijlage Z & Zo, van maandag tot en met zaterdag krijg je de digitale krant met pdf bijlagen en je hebt onbeperkt toegang tot premium artikelen en Topics.
  • Compleet: Van maandag tot en met zaterdag ontvang je de papieren krant, inclusief de extra dikke zaterdag krant met de Stentor Magazine en de bijlage Z & Zo. Je krijgt van maandag tot en met zaterdag de digitale krant met pdf bijlagen. Je hebt onbeperkt toegang tot premium artikelen en Topics.
Bekijk prijzen
De Stentor abonnement

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
4 weken
Beste Aanbieding

€ 6,-

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
6 dagen p/w de krant Stopt automatisch | 90% Korting

€ 6,-

(Eenmalig)

De Stentor

Regionaal dagblad de Stentor is een krant met internationaal, nationaal en regionaal nieuws en wordt uitgegeven in Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Kampen, Veluwe, Achterhoek, Salland, Vechtdal, Flevoland, Kop van Overijssel, Enschede, Hengelo, Almelo Reggestreek, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort. De Stentor is altijd dichtbij en helpen jou het nieuws en de wereld beter begrijpen.

Er wordt geboden wat jij  belangrijk vindt en wat dicht bij jou staat. Nieuws dat je moet weten, nieuws dat je wilt weten en nieuws dat leuk is om te weten. Het nieuws uit jouw directe omgeving valt iedere morgen op je deurmat, in een apart katern met regionieuws. Je hoeft het gewone landelijke en buitenlandse nieuws dus niet te missen. Er is extra veel aandacht voor sportnieuws, maar ook de lokale evenementen en andere nieuwtjes komen uitgebreid aan bod. De Stentor is betrokken bij jou en jouw leefwereld.

Wat lees je in de Stentor?

Door de week zijn er 3 delen in de Stentor. Het nationale en internationale nieuws met analyses en achtergronden. Het sportnieuws, lokaal, landelijk en internationaal. En het regionale nieuws uit jouw eigen regio en buurt. Er zijn 12 regionale edities die het nieuws nog dichterbij brengen.

Op zaterdag krijg je ook al het landelijke, buitenlandse en regionale nieuws in een extra dikke krant, met 3 extra’s. ‘Z’ met achtergrondverhalen die u persoonlijk raken, gerelateerd aan het nieuws. ‘Zo’ met praktische informatie die jouw alledaagse leven makkelijker maken. Denk dan aan tests en tips voor in huis, in de tuin, tijdens het winkelen, voor de auto, aangaande de opvoeding en alles wat je maar kan bedenken, waar jij dagelijks tegenaan kan lopen. En dan is er nog de Stentor Magazine. Boeiende en interessante onderwerpen zoals reizen, muziek, films en boeken, maar ook mode en interieur in uitgebreide reportages en diepgaande interviews.

Hoe kan jij de Stentor lezen?

Binnen enkele klikken heb je een digitaal abonnement afgesloten en je kan vrijwel meteen online. Bij je bevestigingsmail krijg je een inlogcode en je hebt meteen toegang tot de onderdelen van je abonnement. De papieren krant is los te koop in winkels, maar een abonnement is natuurlijk veel goedkoper en makkelijker. Ongeveer een week na het afsluiten van je abonnement krijg je de krant voor de eerste keer geleverd. Wil jij liever later beginnen met je abonnement? Dan kan je een latere startdatum aangeven.

Voor 7 uur in de ochtend heb jij dan jouw krant in de bus liggen. Via de website en de app kan je de hele dag het laatste nieuws volgen. De Stentor is er voor mensen die niet alleen betrokken zijn bij de wereld, maar ook met hun naaste omgeving, hun buurt, de regio. Deze krant haalt het verre nieuws dicht bij huis en zorgt er voor dat jij weet wat er speelt in de maatschappij. Lokale redacties en journalisten zijn bij jou in de buurt om zo bovenop het laatste regionale nieuws te zitten. Naast het feitelijke nieuws, kijkt de Stentor ook naar de achtergrond en analyseert het nieuws op een begrijpelijke en betrokken manier.

De Stentor levert jou dagelijks het regionale nieuws. Jij weet precies wat er in jouw directe omgeving speelt en kan daardoor beter oordelen over wat jij daar van vindt. Met diepgaande onderzoeken en gravende interviews gaan de journalisten van de Stentor op zoek naar het echte nieuws, het verhaal achter het nieuws, en houdt voor jou bij welk nieuws er belangrijk is op nationaal en internationaal niveau. Met een abonnement op de Stentor ben jij altijd op de hoogte.