De Limburger

De Limburger abonnement

Je krijgt automatisch de editie uit jouw eigen regio geleverd. Dit kan je niet aanpassen. De Limburger heeft meerdere abonnementsopties.

  • Digitaal: Je hebt volledige toegang tot alle plus-artikelen en bij een maandabonnement is het maandelijks opzegbaar. Je zit dus nooit lang ergens aan vast.
  • Digitaal Extra: Je krijgt dagelijks de digitale versie van de papierenkrant, je hebt volledig toegang tot alle plus-artikelen.
  • Zaterdag Extra: Dagelijks krijg je de digitale versie van De Limburger en op zaterdag de extra dikke papieren weekendkrant. Je hebt volledige toegang tot alle plus artikelen.
  • Compleet: Van maandag tot en met zaterdag krijg je zowel de papieren als de digitale versie van de krant. Je hebt onbeperkt toegang tot de plus artikelen.
Bekijk prijzen
De Limburger

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Digital, extra of zaterdag

Vanaf € 1,50

 (week)
6 Dagen p/w de Krant Plus artikelen lezen

Vanaf € 1,50

(week)
Compleet
Beste Aanbieding

€ 9,12

 (weekelijks)
Beste Aanbieding
Profiteer van 20% korting! Zes dagen per week een papieren krant + alles digitaal!

€ 9,12

(weekelijks)

De Limburger

De Limburger is de regionale krant voor iedereen die in Limburg woont, met voor iedere regio binnen Limburger een eigen editie. En dat zijn er nogal wat. In Limburg zijn de mensen erg betrokken bij hun leefomgeving, hun buurt, hun provincie en om relevante informatie te kunnen blijven bieden zijn er meerdere lokale redacties:

Noord-Limburg, Midden-Limburg, Parkstad, Maastricht-Heuvelland en Sittard-Geleen. Dit laat wel zien hoe betrokken De Limburger is bij de inwoners van deze provincie, want iedere regio krijgt voor hen relevante informatie in de bus, die komt van lokale redacties. Naast het nationale en internationale nieuws, zijn het provinciale nieuws en het regionieuws erg belangrijk voor de Limburgers. Deze krant speelt daar op in met lokale redacties die precies weten wat er in hun buurt gebeurt en daar boven op zitten met onderzoekende en diepgravende journalistiek.

Wat staat er in de Limburger?

Het lokale nieuws krijgt veel ruimte in De Limburger. Of het nu gaat om de strijd van een buurtbewoner om de boom in zijn tuin te mogen behouden, of om een leuk evenement, een grote investering of nieuwe maatregelen, wanneer je deze krant leest, dan krijg je altijd alle informatie die je moet weten, die je wilt weten en die leuk is om te weten. Naast al het algemene nieuws, is er ook veel ruimte voor sport. Ook hier gaat het niet alleen om belangrijke internationale en nationale sportgebeurtenissen, maar ook om wat er lokaal gebeurt bij amateurclubs en andere sportverenigingen. En dat is nog lang niet alles.

Naast het algemene en sport nieuws, is er ook veel aandacht voor lifestyle onderwerpen in de thema’s eten&drinken, cultuur, entertainment en auto. L Magazine, het weekendmagazine van De Limburger staat vol met interessante reportages, diepgaande interviews en allerhande andere leuke weetjes, tips en achtergronden. vanaf lokale redacties brengen journalisten en fotografen jou het regionale, landelijke en buitenlandse nieuws, met analyses en duiding, zodat jij precies weet hoe de vork in de steel zit en wat er nou precies aan de hand is. Alleen op die manier kan jij een wel overwogen en goed onderbouwde mening vormen waarmee je een gesprek kan aan gaan. Je blijft betrokken bij de wereld ver weg, en om je heen en kan niets van het belangrijkste nieuws of de nieuwste ontwikkelingen missen.

Hoe kan je De Limburger lezen?

De losse krant kan je overal in de winkels in Limburg kopen, voor iedere regio een eigen editie. De meeste mensen kiezen voor een van de abonnementen van deze krant. Dat is niet alleen veel makkelijker, maar ook een stuk goedkoper. Daarnaast krijg je bij een abonnement veel voordeeltjes die je bij een losse krant niet hebt. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest, heb je vrijwel meteen toegang tot de digitale producten. Na afsluiten van het abonnement krijg je een e-mail met inlogcodes en je kan meteen alles lezen, bekijken en luisteren. Wanneer je een papieren krant neemt, dan krijg je deze ongeveer een week na het afsluiten van je abonnement voor de eerste keer in je brievenbus.

De website en de app worden 24 uur per dag bijgehouden en je vindt hier dan ook meteen de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Ook wanneer er nieuwe belangrijke besluiten worden genomen, dan kan je die hier terug vinden. De krant krijg je door de week voor 7 uur ‘s morgens geleverd en op zaterdag voor 8 uur. Met een abonnement op De Limburger mis je niks meer van het belangrijke nieuws en ben je altijd op de hoogte van alles wat er speelt in jouw omgeving en weet je precies hoe het verhaal daadwerkelijk in elkaar steekt. Met spraakmakend nieuws uit de regio heeft deze krant al meerdere malen laten zien dat zij dicht bij het volk staan en betrokken zijn bij het wereldwijde nieuws en het regionale nieuws.

De Limburgers lezen De Limburger. Lokale redacties en journalisten bieden jou naast nieuwsfeiten ook  analyses, duiding en achtergronden, waardoor jij niet alleen weet wat er speelt, maar ook precies hoe de vork in de steel zit, over jouw eigen buurt, maar ook over onderwerpen aan de andere kant van de wereld. Het nieuws dichtbij.