De Gooi- en Eemlander

De Gooi- en Eemlander abonnement

Er zijn verschillende abonnementen mogelijk en je krijgt automatisch de editie van jouw regio thuis gestuurd. 

  • Premium: Je hebt vrijwel meteen na het afsluiten van je abonnement onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app.
  • Digitaal: Je krijgt van maandag tot en met zaterdag de digitale versie van de krant en op zaterdag krijg je de digitale versie van het weekendmagazine VRIJ. Je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app.
  • Digitaal + Zaterdag: Van maandag tot en met zaterdag krijg je de digitale versie van de krant en op zaterdag krijg je de extra dikke, papieren, weekendkrant, met het weekendmagazine VRIJ. Je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app.
  • Maandag t/m Zaterdag: Je krijgt iedere werkdag de papieren krant in de ochtend op de mat en op zaterdag krijg je de extra dikke, papieren, weekendkrant, met het weekendmagazine VRIJ. Je krijgt ook iedere dag de digitale versie van de krant en je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website en in de app.
Bekijk prijzen
De Gooi- en Eemlander

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
12 maanden

€ 2,64

 (wekelijks)
Iedere zaterdag de krant Papier + Digitaal | 47% Korting

€ 2,64

(wekelijks)
12 maanden
Beste Aanbieding

€ 4,27

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
6 Dagen p/w de Krant 45% Korting!

€ 4,27

(wekelijks)
1 jaar Digitaal

€ 1,77

 (wekelijks)
Onbeperkt het digitale nieuws  

€ 1,77

(wekelijks)

De Gooi- en Eemlander

De regionale krant voor de regio’s Gooi en Eemland en Amsterdam is De Gooi- en Eemlander. Hierin vind je, naast al het nationale en internationale nieuws, ook het regionale nieuws, sportnieuws en ander nieuws en weetjes, ontwikkelingen, achtergronden, interviews en reportages. De wereld ver weg, dicht naar jou toe gehaald, met duiding, zodat jij precies weet wat er allemaal speelt en hoe de vork in de steel zit. Hierdoor kan jij een goed onderbouwde mening vormen, waarmee je bijvoorbeeld een gesprek in kan gaan, wanneer het gaat over zaken die er toe doen in de wereld om jou heen. Wanneer je De Gooi- en Eemlander leest, dan weet je alles. Wat je moet weten, wat je wilt weten en wat leuk is om te weten.

Deze krant is betrokken bij de regio en met lokale redacties wordt dagelijks verslag gedaan over allerhande belangrijke en leuke gebeurtenissen, beslissingen, en meer van dien zaken. Op de website wordt alles 24 uur per dag bijgehouden en de krant verschijnt 6 dagen per week. Naast het reguliere nieuws, krijgt ook de sport veel aandacht. En hoewel Ajax een prominente plaats heeft, is er ook meer dan genoeg aandacht voor andere clubs en andere sporten, op zowel professioneel als amateur gebied, zowel regionaal, als nationaal en ook internationaal.

Wat staat er allemaal in De Gooi- en Eemlander?

Binnenlands en buitenlands nieuws krijgt natuurlijk gepaste aandacht en wordt meteen naar de regio vertaald. Bijvoorbeeld door interviews te doen met mensen uit de regio die direct geraakt worden door het wereldnieuws, maar ook door dieper in te gaan op achtergronden, analyses te maken en door net iets verder door te graven. Het regionale nieuws wordt natuurlijk niet overgeslagen en er is een apart katern met veel informatie, nieuws en weetje speciaal voor alles uit jouw directe omgeving. Je weet precies wat er speelt, hoe de vork nou werkelijk in de steel zit en jij kan daardoor een goed onderbouwde, eigen mening vormen over zaken die in jouw buurt spelen, maar ook over onderwerpen aan de andere kant van de wereld.

Er is veel ruimte voor sport. De lezers vinden niet alleen het nationale en internationale sportnieuws, van bekende en professionele clubs belangrijk, maar zij willen ook weten wat de lokale amateurclubs allemaal presteren. Lokale redacties zitten bovenop het nieuws en dat geldt dus ook voor de sportieve evenementen en prestaties. Lifestyle, opinie en andere maatschappelijke onderwerpen worden niet overgeslagen. Alles waar jij in jouw dagelijkse leven mee te maken krijgt, of dit nu hard of zacht nieuws betreft, De Gooi- en Eemlander heeft hier aandacht voor, en daardoor hoef jij niets te missen.

Hoe kan jij deze krant lezen?

Binnen de regio kan jij op de bekende verkooppunten De Gooi- en Eemlander los krijgen. Het is voordeliger en makkelijk om een abonnement te nemen. Je krijgt dan, afhankelijk van welk abonnement je kiest, vrijwel meteen toegang tot de digitale producten van deze krant. Wanneer jij jouw abonnement hebt afgesloten, dan krijg je een e-mail met de inloggegevens. De papieren krant krijg je, ongeveer een week na het afsluiten van je abonnement, thuis bezorgd. Je kan altijd een latere startdatum aangeven. De digitale versie kan je bekijken, luisteren en lezen via je smartphone, tablet, desktop en laptop.

De papieren krant wordt op werkdagen voor zeven uur in de morgen geleverd. Op zaterdag is dat voor acht uur. De website en de app worden 24 uur per dag bijgehouden en je vindt nieuwe ontwikkelingen en andere recente gebeurtenissen dan ook meteen hier op terug. Op de website en in de app kan je ook het nieuws uit de andere regio’s vinden. Je hebt dus alles wat je moet en wilt weten binnen handbereik. Je hoeft niks meer te missen en bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De Gooi- en Eemlander is er voor de oplettende lezer, die precies wilt weten wat er in de wereld en in zijn of haar directe omgeving speelt, hoe de vork in de steel zit. De lezers zijn betrokken bij hun omgeving, op zowel sportief als elk ander gebied. Voor de abonnees zijn er overigens ook vaak voordeeltjes, aanbiedingen en kortingen, die voor de losse-verkoop-lezers niet gelden. De Gooi- en Eemlander brengt ver weg, dichtbij.