De Gelderlander

De Gelderlander abonnement

Je kan kiezen uit 4 verschillende abonnementen van de Gelderlander.

  • Digitaal Basis: Je hebt vrijwel meteen toegang tot alle premium artikelen en Topics. In Topics vind je het belangrijkste nieuws uit andere kwaliteitskranten.
  • Digitaal: Je hebt van maandag tot en met zaterdag toegang tot de digitale krant met pdf bijlagen. Je hebt ook onbeperkt toegang tot premium artikelen en Topics.
  • Weekend: Op zaterdag krijg je de extra dikke weekendkrant, inclusief de Gelderlander Magazine en de bijlage Z&ZO. Je krijgt  van maandag tot en met zaterdag de digitale krant met pdf bijlagen en je hebt onbeperkt toegang tot premium artikelen en Topics.
  • Compleet: Je krijgt van maandag tot en met zaterdag de papieren krant, met op zaterdag een extra dikke krant en de Gelderlander Magazine en de bijlage Z&Zo. Je krijgt van maandag tot en met zaterdag toegang tot de digitale krant met pdf bijlagen en je kan onbeperkt premium artikelen lezen en in Topics.

Wanneer je een abonnement op de Gelderlander neemt, dan krijg je de editie uit jouw regio automatisch thuis geleverd.

Bekijk prijzen
De Gelderlander

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
4 weken
Beste Aanbieding

€ 6,-

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
6 dagen p/w de krant Stopt automatisch

€ 6,-

(Eenmalig)

De Gelderlander

Met de Gelderlander haal je een regionale krant in huis die ook aandacht heeft voor het nationale en internationale nieuws. Deze lokale krant wordt uitgegeven in de regio’s Arnhem en omgeving, Nijmegen en omgeving, Achterhoek, Betuwe, De Vallei, Liemers, Maasland, Maas en Waal, Rivierenland, Utrecht, Enschede, Zutphen, Oss/Uden en omgeving, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. De Gelderlander staat dicht bij jou in de buurt en jij weet dan ook altijd wat er speelt in jouw regio.

Dicht bij huis en betrokken zijn kernwoorden voor de Gelderlander. Alles uit jouw buurt dat je hoort te weten, maar ook wat je wilt weten en wat gewoon leuk is om te weten. Iedere morgen valt het laatste nieuws uit jouw regio bij jou op de deurmat als extra katern, naast het landelijke en buitenlandse nieuws. Ook aan sport wordt uitgebreid aandacht besteedt en lokale evenementen en andere nieuwtjes die jij niet mag missen, krijgen ook veel ruimte. De Gelderlander leeft mee met jouw en de wereld om je heen. Zowel veraf als dichtbij.

Wat lees je in de Gelderlander?

De Gelderlander heeft door de week drie delen. Het nationale en internationale nieuws met analyses en achtergronden. Het sportgedeelte met sportnieuws uit de regio, landelijk en buitenlands sportnieuws. En je krijgt het regionale nieuws, uit jouw eigen buurt, waardoor het nieuws dicht bij jou komt. De Gelderlander is te krijgen in 13 regionale edities.

Op zaterdag krijg je natuurlijk de extra dikke krant met als extra’s de Gelderlander Magazine waarin je een boeiende mix vindt van onderwerpen zoals reizen, fotografie, mode, muziek, films, boeken en nog veel meer. Allemaal in uitgebreide reportages en diepgaande interviews. In ‘Z’ vind je de achtergrondverhalen die bij het actuele nieuws horen en die je persoonlijk raken. ‘Zo’ brengt jou praktische informatie die je in je dagelijkse leven kan toepassen. Of het nu om je huis gaat of de tuin, de opvoeding van de kinderen of shoppen, je vindt het allemaal terug in deze bijlagen waarin jouw dagelijkse leven voorop staat en aan bod komt. Interviews en reportages en andere interessante rubrieken maken van deze extraatjes een heerlijk leesfestijn, waar je zeker je weekend mee gevuld krijgt en waar jij in je dagelijkse leven iets aan hebt.

Hoe kan jij de Gelderlander lezen?

Heel makkelijk. De digitale versie kun je al binnen een paar klikken lezen. Wanneer je online een abonnement afsluit dan heb je, afhankelijk van het gekozen abonnement, meteen toegang tot de krant en de premium artikelen. Je ontvangt vrijwel meteen een email met je inlogcodes. Je kan de Gelderlander dan op je telefoon, laptop en tablet bekijken. De papieren krant kan je van maandag tot en met zaterdag in de winkel los kopen. Het handigste en meest voordelige is natuurlijk een abonnement. Je hebt dan meteen toegang tot de digitale krant en de papieren krant kan je na een week op je deurmat verwachten. Mocht je dit willen dan kan je ook een latere startdatum doorgeven.

De Gelderlander wordt dan voor 7 uur ‘s morgens bij jou thuis geleverd. Op de website en de app kan je de hele dag het laatste nieuws en de ontwikkelingen volgen. De Gelderlander zit dicht bij jou in de buurt en je krijgt dus al het laatste nieuws uit jouw omgeving meteen te weten. Inclusief analyses en achtergronden. Op die manier kan jij goed beoordelen hoe jij over bepaalde zaken denkt en kan jij een onderbouwde mening vormen over zaken die in jouw omgeving belangrijk zijn. Het landelijke en internationale nieuws wordt dicht naar jou toe gebracht.

De Gelderlander is er voor jou en laat zien betrokken te zijn bij de wereld en bij jouw buurt. Zowel het landelijke, het internationale als het regionale nieuws krijgen alle aandacht en ruimte, zodat jij precies weet wat er in jouw naaste omgeving en in de rest van de wereld speelt. Deze krant is er voor mensen die betrokken zijn bij de wereld om hen heen.