Dagblad van het Noorden (1)

Dagblad van het Noorden abonnement

Er zijn 5 verschillende opties voor een abonnement op het Dagblad van het Noorden. 

  • Digitaal: Iedere dag kan je de digitale krant op je telefoon of tablet lezen, met een maximum van drie verschillende apparaten. Je hebt onbeperkt toegang tot premium artikelen.
  • Zaterdag: Je krijgt de extra dikke papieren weekendkrant op zaterdag geleverd en je hebt op zaterdag toegang tot de digitale versie. Maximaal 3 keer per maand mag je een premium artikel lezen.
  • Lang Weekend: Op zaterdag en maandag krijg je de papieren krant geleverd en heb je toegang tot de digitale versie. Je kan maximaal 3 keer per maand een premium artikel lezen. Je krijgt op zaterdag de extra dikke weekendkrant.
  • Weekend & Digitaal: Op zaterdag krijg je de extra dikke weekendkrant op je deurmat. Je kan de krant iedere dag digitaal lezen op je telefoon of tablet, op maximaal drie verschillende apparaten, je hebt onbeperkt toegang tot premium artikelen.
  • Compleet: Van maandag tot en met zaterdag krijg je de Naapapieren krant in je brievenbus, met op zaterdag de extra dikke weekendkrant. Je krijgt elke dag de digitale versie, die je ook o je tablet of telefoon kan lezen, met een maximum van 3 verschillende apparaten.
Bekijk prijzen
Dagblad van het Noorden (1)

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
DVHN
Beste Aanbieding

Vanaf 2,75

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
Onbeperkt toegang om digitaal te lezen Al het nieuws uit het noorden met 30% korting

Vanaf 2,75

(wekelijks)

Dagblad van het Noorden

Met Dagblad van het Noorden (DVHN) krijg je het belangrijkste nieuws uit Groningen en Drenthe bij jou op de mat. Naast het regionale nieuws krijg je natuurlijk ook het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland uitgebreid te lezen. De bijlagen bieden je verdieping, reportages en achtergronden. Hierdoor weet jij niet alleen wat er in het Noorden speelt, maar ook in de rest van de wereld, en kan jij een goed onderbouwde, eigen mening vormen over belangrijke onderwerpen.

Het nationale en internationale nieuws wordt door DVHN van maandag tot en met zaterdag in de bus geleverd en digitaal 24 uur per dag geüpdatet. Jij bent dus altijd op de hoogte van het laatste wereldnieuws, maar ook van alles wat er in jouw regio gebeurt, gaat gebeuren en belangrijk is. Dit zijn nieuwtjes, weetjes, maar ook leuke evenementen. Alles wat je hoort te weten, wat je graag wilt weten en wat leuk is om te weten. Er zijn 4 regionale edities. Groningen, Groningen Oost, Drenthe en Drenthe Zuidoost, de laatste overigens alleen op zaterdag. Je krijgt automatisch de regio-editie van waar jij woont. Het is niet mogelijk om een editie buiten de betreffende regio bezorgd te krijgen.

Meer dan Dagblad van het Noorden

Dagblad van het Noorden biedt meer dan alleen maar het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen uit de regio, binnen- en buitenland. Op zaterdag krijg je ook de bijlage WKND. Vol met interviews, verdieping en achtergronden, maar ook puzzels en andere ontspanning. Dan zijn er ook nog de bijlagen Reis!, Gezondheid&Co en Wonen&Co. Ook zijn er voor abonneer geregeld winacties, speciale kortingen en voordeelacties. Zo zijn er evenementen en beurzen waar je korting voor kan krijgen, soms kan je zelfs gratis naar binnen. Denk dan aan evenementen zoals Wonen&Co de beurs, REIS van Reis&Co en LEEF! van Gezondheid&Co. Voor verschillende evenementen en producten worden zelfs VIP-tickets verloot en in samenwerking met Dagblad van het Noorden worden (groeps)reizen georganiseerd waar jij korting op kan krijgen.

Dagelijks werkt een team van journalisten, fotografen en redacteuren aan het uitkiezen en samenstellen van het belangrijkste nieuws uit Groningen en Drenthe. Lokaal gesitueerd zitten zij boven op het nieuws en daardoor weet jij precies wat er belangrijk is en wat er speelt in jouw buurt. Met achtergronden en analyses wordt het feitelijk nieuws duidelijk gemaakt en krijg jij de informatie die je nodig hebt om een weloverwogen en goed onderbouwde mening te vormen. Op die manier weet je dus ook zeker dat niet alleen het Dagblad van het Noorden betrokken is bij de regio, maar ook bij de wereld en daardoor ben jij dat ook. Het verre nieuws bij jou thuis gebracht. Ook wanneer jij wilt weten wanneer er leuke evenementen bij jou in de regio plaats vinden, of als er andere belangrijke gebeurtenissen zijn, dan weet je zeker dat je op de hoogte bent van alles wat er regionaal speelt. Met dit regionaal dagblad van het Noorden krijg je meer dan een krant.

Hoe kan jij DVHN lezen?

Een digitaal abonnement kan je makkelijk afsluiten en dan heb je vrijwel meteen toegang tot de digitale producten van Dagblad van het Noorden. Je kan de startdatum van je papieren abonnement aangeven. Voor 7 uur in de ochtend krijg je de krant bezorgd en 24 uur per dag kan je op de website en de app kijken naar de laatste ontwikkelingen en het laatste nieuws. Alle belangrijke gebeurtenissen, van over de hele wereld, uit het hele land en binnen jouw regio, worden behandeld. Online kan je ook het nieuws van de bij jouw omliggende regio’s lezen. Je bent dus altijd op de hoogte, van alles wat belangrijk is, en invloed heeft, op jouw directe leefwereld.

Al het nieuws uit Groningen en Drenthe, maar ook alle leuke gebeurtenissen, en geplande evenementen. Analyses, interviews en achtergronden zorgen er voor dat jij begrijpt wat het feitelijke nieuws inhoudt voor jou en jouw omgeving.

Voor het Noorden, door het Noorden, is het motto van Dagblad van het Noorden. Betrokken bij de lezers en de regio’s zitten de lokale journalisten bovenop het laatste nieuws en houden ze jou op de hoogte van alles wat jij moet weten, wat jij wilt weten en wat leuk is om te weten.