Brabants Dagblad

Brabants Dagblad abonnement

Het Brabants Dagblad heeft verschillende abonnementen. Je krijgt automatisch de editie uit jouw regio thuis gestuurd. 

  • Compleet: Zes dagen per week krijg je de papieren versie thuis gestuurd. Je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen, Topics (nieuws uit andere kwaliteitskranten), en de digitale editie in pdf formaat.
  • Weekend: Op zaterdag krijg je  de extra dikke, papieren weekendkrant thuis bezorgd, je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen en je krijgt de digitale pdf krant. Je hebt ook onbeperkt toegang tot topics.
  • Digitaal Basis: Via de website en de app heb je onbeperkt toegang tot de premium artikelen en Topics.
  • Digitaal: Je krijgt van maandag tot en met zaterdag de digitale pdf-krant en je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen en Topics.

Wanneer het abonnement dat jij zoekt hier niet tussen staat, dan is het aan te raden om even contact op te nemen met de klantenservice om te kijken of er nog andere mogelijkheden zijn.

Bekijk prijzen
Brabants Dagblad

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
4 weken
Beste Aanbieding

€ 6,-

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
6 dagen p/w de krant Stopt automatisch

€ 6,-

(Eenmalig)

Over het Brabants Dagblad

Het Brabants Dagblad is een regionale krant, die geleverd wordt in een deel van de provincies Noord-Brabant en de Gelderse Bommelerwaard. Van maandag tot en met zaterdag krijg je het belangrijkste nieuws uit de wereld, het land en jouw regio thuis geleverd. Het Brabants Dagblad is betrokken bij wat er speelt in de wereld, maar ook bij wat er belangrijk is in de regio. Het verre nieuws wordt dichtbij gehaald. Deze krant laat zien betrokken te zijn bij de lezers en daardoor ben jij meer betrokken bij de wereld om je heen.

Digitaal kan je 24 uur per dag de laatste ontwikkelingen en het laatste nieuws volgen via de app en de website. Je kan dus altijd op de hoogte zijn van wat er speelt en wat er belangrijk is, in de wereld, maar vooral ook in jouw eigen regio. Interessante  evenementen, waar je iets over wilt weten, zaken die van belang zijn en die je moet weten en alle andere nieuwtjes die gewoon leuk zijn om te weten. Het Brabants Dagblad is te krijgen in de regio’s Tilburg en omgeving, Den Bosch / Vught, Oss en omgeving, Uden / Veghel / en omgeving, Waalwijk / Heusden / en omgeving, Meierij, Bommelerwaard en Eindhoven.

Wat lees je in het Brabants Dagblad?

Wanneer je het Brabants Dagblad leest, dan weet je niet alleen precies wat er allemaal speelt, maar ook hoe de vork precies in de steel zit. Naast het nationale en internationale nieuws, is er ook veel aandacht voor sport nieuws. Niet alleen op professioneel niveau, maar bijvoorbeeld ook over het amateurvoetbal. Met het deze krant haal je al het nieuws dichtbij, of dit nu komt van de andere kant van de wereld of uit je eigen buurt. Door alle partijen aan het woord te laten, feiten en bronnen te checken en alles na te laten kijken door een eindredacteur, wordt fakenews voorkomen. Er is verdieping, duiding, onderzoek en er zijn analyses.

Dankzij de achtergronden krijg je een beter begrip van hoe de vork nou werkelijk in de steel zit, waardoor jij een goed onderbouwde mening kan vormen en het gesprek ook aan kan gaan. Of dit nu  gaat om wereldnieuws, landelijke gebeurtenissen of nieuwe maatregelen in jouw eigen buurt. Dankzij het Brabants Dagblad hoef je niets te missen. Daarnaast zorgt het Brabants Dagblad er voor dat politiek Den Haag de regio niet vergeet, mede dankzij diepgravende reportages, door de aandacht op de lokale problematiek gevestigd te houden. Wat jij in het Brabants Dagblad leest, gaat over waar jij als burger mee te maken hebt. Of het nu aan de andere kant van de wereld afspeelt, of in je achtertuin. En waar de landelijke media, de regio juist vaak overslaat, zorgt deze krant er voor dat de mensen, de problematiek en de gebeurtenissen niet vergeten worden.

Hoe kan je deze krant lezen?

Je kan een losse editie van het Brabants Dagblad over in de regio in de winkel halen. Een abonnement is makkelijker, want je krijgt de lokale kranten dan thuis geleverd, en ook goedkoper. Je krijgt altijd de editie uit jouw regio en het is niet mogelijk om dan een andere editie geleverd te krijgen. Het is het makkelijkste om online je abonnement af te sluiten. Afhankelijk van welk abonnement je kiest, kan je vrijwel meteen inloggen en de digitale producten bekijken en lezen. De papieren krant krijg je ongeveer een week na het afsluiten van je abonnement in je brievenbus geleverd. Mocht je liever een latere startdatum zien, dan is dit ook mogelijk.

Je krijgt de papieren krant voor 7 uur ‘s morgens in je brievenbus. De app en website worden 24 uur  per dag bijgehouden en je kan daardoor altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen. Het ultieme bindmiddel voor Brabant en omdat de lezers recht hebben op de waarheid. Volgens de redactie is het de rol van de krant om te laten zien wat er gebeurt. Niet alleen in de regio, maar wereldwijd, vertaalt naar de regio. Alleen op doe manier kan je ook daadwerkelijk begrijpen wat er speelt in jouw leefwereld.

Vooral sportliefhebbers zijn erg blij met het Brabants Dagblad, daar dit op alle niveaus veel aandacht krijgt, maar dat wilt niet zeggen dat al het andere belangrijke nieuws overgeslagen wordt. Dankzij het Brabants Dagblad voel jij je betrokken bij de wereld om je heen, begrijp je wat een rol speelt op wereld niveau en bij jou in de regio en daardoor kan jij een weloverwogen en goed onderbouwde eigen mening vormen over alle belangrijke zaken.