BN de stem

BN DeStem abonnement

BN DeStem heeft verschillende abonnementen. Je krijgt altijd de regiokrant toegestuurd, van de regio waarin de krant bezorgd wordt. Het kan dus zo zijn dat je krant niet op een ander adres geleverd kan worden, of dat je dan de krant van die regio krijgt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer je tijdens je vakantie het bezorgadres tijdelijk wilt veranderen.

  • Digitaal Basis: Je hebt vrijwel meteen toegang tot alle premium artikelen en Topics. In Topics vind je artikelen en nieuws uit andere kwaliteitskranten.
  • Digitaal: Met digitaal krijg je van maandag tot en met vrijdag de digitale krant, inclusief pdf bijlagen en onbeperkt toegang tot premium artikelen en Topics.
  • Weekend: Op zaterdag krijg je de extra dikke weekendkrant geleverd, met et BN DeStem Magazine en de bijlage Z&Zo. Je krijgt van maandag tot en met zaterdag de digitale krant, inclusief de pdf bijlagen, onbeperkt toegang tot premium artikelen en Topics.
  • Compleet: Door de week krijg je de papieren krant en op zaterdag de extra dikke weekendkrant, inclusief BN DeStem Magazine en de bijlage Z&Zo. Van maandag tot en met zaterdag krijg je ook de digitale krant, inclusief pdf bijlagen, je hebt onbeperkt toegang tot premium artikelen en Topics.
Bekijk prijzen
BN de stem

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
4 weken
Beste Aanbieding

€ 6,-

 (Eenmalig)
Beste Aanbieding
6 dagen p/w de krant Stopt automatisch

€ 6,-

(Eenmalig)

Over BN DeStem

De regionale krant in Brabant en Zuid-West Nederland is BN DeStem. Hier in vind je niet alleen het landelijke en buitenlandse nieuws, maar ook al het nieuws uit jouw regio. BN DeStem is te krijgen in de regio’s Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Oosterhout, Roosendaal, Brabant, Zeeland, Tholen, Rivierenland, Waalwijk/Heusden, Tilburg, Dordrecht en Hoeksche Waard. Deze krant brengt het nieuws van overal, dicht bij jou thuis, zodat jij precies weet wat er in de wereld, en in jouw buurt, speelt.

Je krijgt het nieuws uit jouw regio, in een aparte katern, iedere morgen, op jouw deurmat. Alles wat leuk is om te weten, wat je moet weten en wat je wilt weten. Van belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen, tot leuke evenementen en handige weetjes. Je hoeft daardoor niets van het nationale of internationale nieuws te missen, want ook dat krijgt veel ruimte, en dat is inclusief analyses en achtergronden, zodat jij ook een onderbouwde mening kan vormen over wat er belangrijk is in de wereld en bij jou in de buurt. Er is ook veel aandacht voor sportnieuws, zowel voor lokale sportieve gebeurtenissen als nationaal en internationaal. Al het nieuws wordt op die manier dicht naar jou toe gebracht.

Wat staat er allemaal in BN DeStem

BN DeStem bestaat uit 3 delen. Als eerste vind je het nationale en internationale nieuws met analyses en achtergronden om zo meer duiding te geven. Sport krijgt uitgebreid aandacht in deze krant, en je leest dan ook het lokale, landelijke en buitenlandse sportnieuws. Er is ook een apart gedeelte voor het regionale nieuws. Al het nieuws en alle weetjes uit jouw buurt, komen iedere dag bij jou binnen en je weet dan ook precies wat er in jouw omgeving gebeurt.

Op zaterdag krijg je de extra dikke krant, inclusief ‘Z’ met achtergrondverhalen bij het nieuws die jou persoonlijk raken, waardoor het nieuws dichter bij huis komt. In ‘Zo’ staat allemaal praktische informatie, tips en andere alledaagse kwesties. Voor in huis, de tuin, het shoppen, de auto, de opvoeding, en alle andere zaken waar jij iedere dag tegen aan loopt. Als laatste krijg je iedere zaterdag BN DeStem Magazine. Hierin vind je een interessante mengeling van reportages en interviews over reizen, muziek, mode, interieur, boeken en films.

Hoe kan jij BN DeStem lezen?

Binnen een paar tellen kan je al toegang hebben tot de digitale versie van deze krant. Na afsluiten van het abonnement krijg je een e-mail toegestuurd met je inlogcodes. Je kan dan via je smartphone, tablet of laptop, overal en altijd inloggen en het laatste nieuws op de voet volgen. De papieren versie kan je los kopen in de winkel, maar een regionale kranten abonnement is natuurlijk veel voordeliger, je hoeft er niet voor de deur uit en je krijgt allemaal extra’s erbij. Wanneer je een abonnement afsluit, dan ontvang je de eerste krant ongeveer een week later in je brievenbus. Het is altijd mogelijk om een later startdatum door te geven.

Je krijgt van maandag tot en met zaterdag BN DeStem voor 7 uur in de ochtend geleverd. Via de website en de app heb je de 24 uur toegang tot het laatste nieuws, waardoor jij altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de maatschappij en wat de laatste ontwikkelingen zijn. In de wereld, in het land en bij jou in de buurt. Dankzij analyses door experts en ervaringsdeskundigen en door diepgravend onderzoek verwerkt in achtergrondverhalen, weet jij niet alleen wat er allemaal aan de hand is, maar begrijp je de duiding ook, waardoor jij een nog beter onderbouwde mening kan vormen.

BN DeStem biedt jou dagelijks al het nieuws op je deurmat en binnen handbereik. Dat geldt voor zowel het regionale nieuws, als ook het nationale en internationale nieuws. Hierdoor ben jij meer betrokken bij jouw omgeving en jouw leefwereld. BN DeStem is dichtbij en betrokken.