Algemeen Dagblad

AD abonnement

Er zijn diverse AD-abonnementen te krijgen.

  • Digitaal Basis: Je hebt onbeperkt toegang tot de premium artikelen op de website of app van het AD en tot Topics waarin je de journalistiek uit 12 andere kwaliteitskranten te zien krijgt.
  • Digitaal: Je krijgt maandag tot en met zaterdag toegang tot de digitale krant, met pdf bijlagen, en je hebt onbeperkt toegang tot de premiumartikelen en tot Topics.
  • Weekend: Je krijgt op zaterdag de papieren krant in je bus en van maandag tot en met zaterdag heb je toegang tot de digitale krant. Je hebt ook onbeperkt toegang tot de premiumartikelen en Topics en je krijgt het AD Magazine en de bijlage Z&Zo bij je extra dikke weekendkrant.
  • Compleet: Je krijgt maandag tot en met zaterdag de papieren krant en hebt altijd toegang tot de digitale krant, inclusief de premiumartikelen en Topics. Je krijgt de extra dikke weekendkrant, het AD Magazine en alle bijbehorende bijlagen.
Bekijk prijzen
Algemeen Dagblad

MAAK HIER UW KEUZE!

Actie
Info
Prijs
Persoonlijke keuze
Beste Aanbieding

Vanaf € 1,20

 (wekelijks)
Beste Aanbieding
Een op maat gemaakt abonnement Kies zelf uw looptijd

Vanaf € 1,20

(wekelijks)

Algemeen Dagblad (AD)

Wie graag de landelijke kranten leest, is al vaker tegen het Algemeen Dagblad aangelopen. Deze neutrale krant, zoals sinds de oprichting al gesteld wordt, heeft geen politieke of religieuze binding. Een krant gebonden aan het volk, met niet alleen maar het harde en wereldnieuws, maar ook lokaal en zacht nieuws. Het is dan ook een populaire krant in tabloid formaat.

Naast de landelijke versie zijn er 7 regionale titels, die ook weer onderverdeeld zijn in lokale edities. Met een abonnement krijg je altijd de regionale editie automatisch thuis gestuurd. De landelijke editie is verder overal los te koop, maar de andere regionale edities kunnen niet buiten de regio bezorgd worden.

Wat lees je in het Algemeen dagblad?

Door de week krijg je al het nieuws uit binnen- en buitenland, analyses, achtergronden en interviews te lezen. Dit geldt voor alle soorten onderwerpen nieuws. Het sportkatern is maar liefst 16 pagina’s dik en biedt jou al het laatste nieuws uit de nationale en internationale sportwereld. Daarnaast krijg je ook al het nieuws uit jouw regio en uit jouw buurt. Woon je in een van de regio’s waar een regionale uitgave van het AD is, dan krijg je deze thuis gestuurd. Woon je in een ander gebied, dan krijg je de landelijke uitgave in de bus.

Op zaterdag krijg je leesvoer voor het hele weekend met een extra dikke krant en een extra magazine. Er zijn twee katernen.

Z: Hierin lees je achtergrondverhalen bij het actuele nieuws. Verhalen die u misschien persoonlijk raken, of waarin u iets van uzelf of iemand uit uw omgeving herkent. Het zijn dicht-bij-huis verhalen.

Zo: In Zo vind je praktische informatie over alledaagse onderwerpen. Tests die je kan doen, tips voor in huis, ideetjes voor in de tuin, over winkelen, de auto, de opvoeding en alle andere onderwerpen die jij in je dagelijkse leven tegen komt.

AD Magazine: Het magazine van het AD is gevuld met uitgebreide en diepgaande reportages en interviews, maar ook een boeiende mix over muziek en films, cultuur, boeken, mode, reizen, interieur en nog heel veel meer.

Hoe kan jij het AD lezen?

Je kan een abonnement nemen, maar je kan de papieren krant van het AD ook op heel veel plaatsen los kopen. Wanneer je een digitaal abonnement neemt, dan krijg je meteen na je aanvraag een e-mail met inloggegevens en je kan beginnen met lezen. De papieren versie ontvang je, voor de eerste keer, ongeveer een week na jouw aanvraag. Je kan ook zelf een latere ingangsdatum kiezen.

De papieren versie wordt voor 07.00 in de morgen bezorgd en op de app of de website vind jij de hele dag het laatste nieuws, geüpdatet, naar de laatste ontwikkelingen. De website van het AD staat ook bekend om snelle live-verslagen bij grote nieuwswaardige gebeurtenissen.

Dagelijks lezen ongeveer 2,5 miljoen mensen op de een of andere manier het nieuws van het AD. Via de krant, de website, de app of via social media met, naast het nationale en internationale nieuws, een specifieke focus op het regionale nieuws, sport en showbizz.

Het AD heeft een hele uitgebreide klantenservice en wanneer jij met vragen zit of op wilt zeggen, dan zijn ze makkelijk bereikbaar en je wordt professioneel en snel geholpen.

Dankzij het AD weet jij precies wat er allemaal aan de hand is in de wereld en in jouw eigen buurt. Je blijft op de hoogte van het laatste wereldnieuws en je weet precies welke ontwikkelingen er in je eigen regio en buurt spelen. Naast het nieuws heeft het AD ook veel aandacht voor achtergrondverhalen en meer diepgaand onderzoek, zonder daarbij een politieke kleur te kiezen.